athlios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τι καλυτερο θα βρεις στην αγορα ρε. Θα παρακαλας .
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Η Σουηδία είναι πολύ trendy βλέπω...τουλάχιστον στο φόρουμ μας
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Eχω ενα δεματακι στην γενικη ταχυδρομικη και απο το πρωι ειναι προς παραδοση, λογικα θα παραδωθει σημερα Μ; Μ; Μ;
status Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Eχω ενα δεματακι στην γενικη ταχυδρομικη και απο το πρωι ειναι προς παραδοση, λογικα θα παραδωθει σημερα Μ; Μ; Μ; Μ, καλά, μην φας γλαρόσουπα έχει.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 πφφφφ. Καλα δεν καιγομαι αλλά δεν μπορω να κλεινομαι σπιτι και να περιμενω.. Ηρθε.. Τελικα πιο μεγαλα ζωα απο τους διανομεις δεν υπάρχουν.. Περα απο το οτι χτυπαει καμια δεκαρια φορες το θηροτηλέφωνο, μπαινει στην εισοδο και φωναζει λες και δεν μπορει να βρει που γραφει το ονομα μου στο κουδουνι και το κανουν πολλοι αυτο...
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γιατί τέτοια ΝΕΚΡΑ σήμερα στο φβ ? Είναι Παρασκευή βράδυ και βλέπω μέσα ένα άτομο. Και αυτό δεν είναι και ον λάιν. Και νάλεγα ότι είναι αργά, 11.30 μόνο. Τι διάλο, είναι μήπως κάτι σήμερα;
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γιατί τέτοια ΝΕΚΡΑ σήμερα στο φβ ? Είναι Παρασκευή βράδυ και βλέπω μέσα ένα άτομο. Και αυτό δεν είναι και ον λάιν. Και νάλεγα ότι είναι αργά, 11.30 μόνο. Τι διάλο, είναι μήπως κάτι σήμερα; Οι αλλοι 2 "φιλοι" σου θα πηγαν για ποτακι.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ποιοι 2 φίλοι μου Έχω παραπάνω από τρεις, κρις
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 γιέα, γιέεεα, φάκιν γιέεεεα! Το πήρα! Αύριο για μπανάκι! καλησπέρα σας.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 πφφφφ. Καλα δεν καιγομαι αλλά δεν μπορω να κλεινομαι σπιτι και να περιμενω.. Ηρθε.. Τελικα πιο μεγαλα ζωα απο τους διανομεις δεν υπάρχουν.. Περα απο το οτι χτυπαει καμια δεκαρια φορες το θηροτηλέφωνο, μπαινει στην εισοδο και φωναζει λες και δεν μπορει να βρει που γραφει το ονομα μου στο κουδουνι και το κανουν πολλοι αυτο... Τι παράγγειλες αν επιτρέπεται?
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Τι παράγγειλες αν επιτρέπεται? Τα απαντα της Μαρίνας Αννας Χατζη. Βαριεμαι να διαβασω και σπαμαρω παντου αλλά δεν εχει ενδιαφέροντα θεματα και αρχισα να βαριεμαι και το σπαμαρισμα.
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 τα ποιά; Ποιανής; Έτσι λένε την θεία μου ε. Αλήθεια λέω. Παίζουμε λαγό, να περάσει η ώρα; Κι εγώ δεν έχω τι να κάνω και κοιμήθηκα σαν ζώο το μεσημέρι, με βλέπω χαλαρά να ξημερώνω στο πισι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις