Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Eχω ενα δεματακι στην γενικη ταχυδρομικη και απο το πρωι ειναι προς παραδοση, λογικα θα παραδωθει σημερα Μ; Μ; Μ;

Δημοσ.

Eχω ενα δεματακι στην γενικη ταχυδρομικη και απο το πρωι ειναι προς παραδοση, λογικα θα παραδωθει σημερα Μ; Μ; Μ;

Μ, καλά, μην φας γλαρόσουπα έχει.

Δημοσ.

:-( πφφφφ. Καλα δεν καιγομαι αλλά δεν μπορω να κλεινομαι σπιτι και να περιμενω..

Ηρθε.. Τελικα πιο μεγαλα ζωα απο τους διανομεις δεν υπάρχουν.. Περα απο το οτι χτυπαει καμια δεκαρια φορες το θηροτηλέφωνο, μπαινει στην εισοδο και φωναζει λες και δεν μπορει να βρει που γραφει το ονομα μου στο κουδουνι και το κανουν πολλοι αυτο...

Δημοσ.

Γιατί τέτοια ΝΕΚΡΑ σήμερα στο φβ ?

Είναι Παρασκευή βράδυ και βλέπω μέσα ένα άτομο. Και αυτό δεν είναι και ον λάιν.

Και νάλεγα ότι είναι αργά, 11.30 μόνο.

Τι διάλο, είναι μήπως κάτι σήμερα;

Δημοσ.

Γιατί τέτοια ΝΕΚΡΑ σήμερα στο φβ ?

Είναι Παρασκευή βράδυ και βλέπω μέσα ένα άτομο. Και αυτό δεν είναι και ον λάιν.

Και νάλεγα ότι είναι αργά, 11.30 μόνο.

Τι διάλο, είναι μήπως κάτι σήμερα;

Οι αλλοι 2 "φιλοι" σου θα πηγαν για ποτακι. :mrgreen:

Δημοσ.

:-( πφφφφ. Καλα δεν καιγομαι αλλά δεν μπορω να κλεινομαι σπιτι και να περιμενω..

Ηρθε.. Τελικα πιο μεγαλα ζωα απο τους διανομεις δεν υπάρχουν.. Περα απο το οτι χτυπαει καμια δεκαρια φορες το θηροτηλέφωνο, μπαινει στην εισοδο και φωναζει λες και δεν μπορει να βρει που γραφει το ονομα μου στο κουδουνι και το κανουν πολλοι αυτο...

Τι παράγγειλες αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

Τι παράγγειλες αν επιτρέπεται?

Τα απαντα της Μαρίνας Αννας Χατζη.

Βαριεμαι να διαβασω και σπαμαρω παντου αλλά δεν εχει ενδιαφέροντα θεματα και αρχισα να βαριεμαι και το σπαμαρισμα.

Δημοσ.

τα ποιά; Ποιανής; Έτσι λένε την θεία μου ε. Αλήθεια λέω.

Παίζουμε λαγό, να περάσει η ώρα; Κι εγώ δεν έχω τι να κάνω και κοιμήθηκα σαν ζώο το μεσημέρι, με βλέπω χαλαρά να ξημερώνω στο πισι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...