laptop_man Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γιάτς καλοέρ λιέει. Γαμπροπόντιε,πόσο τα νοικιάζεις τα μικρά στους γέρους;
leftermann Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 εχει κατσικες? όχι, αλλά είσαι γλυκούλης και τρυφερούλης θα στον κατσικώσουνε στάνταρ.
μαφαλντα Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 όχι, αλλά είσαι γλυκούλης και τρυφερούλης θα στον κατσικώσουνε στάνταρ. Αντε! Ο Αθλιος;
μαφαλντα Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Πίστευα ότι το παπί(avatar) ήταν παραπλανητικό αν το δούμε σε σχέση με το Αθλιος (nickname)
leftermann Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό; Ο Άθλιος είναι παίδαρος, κορίτσια. Κάτω τα χέρια σας όμως, θα μείνει αμόλυντος μέχρι να έρθει η κόρη μου σε ηλικία για γάμο.
evabb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό; Ο Άθλιος είναι παίδαρος, κορίτσια. Κάτω τα χέρια σας όμως, θα μείνει αμόλυντος μέχρι να έρθει η κόρη μου σε ηλικία για γάμο. τα σουβλακια και τα αποφαγια που φωτογραφιζει και η τετραπαχη γατα του.
μαφαλντα Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 -Μαλώνεις ρε; Δεν είναι παραπλανητικό; Παίδαρος ε; τα σουβλακια και τα αποφαγια που φωτογραφιζει και η τετραπαχη γατα του. Ελα Ευάκι κι εσύ μας ποστάρεις λαχταριστά σουφλέ και τσιζκεικ και ένα σωρό λιχουδιές-χοντρή δεν είσαι. Η γάτα πάχυνε από τα αποφάγια.
evabb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 -Μαλώνεις ρε; Δεν είναι παραπλανητικό; Παίδαρος ε; Ελα Ευάκι κι εσύ μας ποστάρεις λαχταριστά σουφλέ και τσιζκεικ και ένα σωρό λιχουδιές-χοντρή δεν είσαι. Η γάτα πάχυνε από τα αποφάγια. εγω ταιζω κι αλλους
leftermann Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Σκατά. Σκατά. Από Δευτέρα το ντιντί. Με το παλιό θα είμαστε το ΣΚ. Σκατά. Ξενέρωσα.
athlios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Και γω αφηνω τον ιαπωνα, με τη μαουνα θα παω να παρταλιασω.[κουραγιο που σε δινω ε?] ΜΑΦΙΝΑΚΙ ΜΟΥ δεν ειμαι ΑΠΛΑ ενας χοντρος. ΜΠΑΜΠΑ, τι εννοεις αμολυντος? Ειναι κοκκινομαλλικο μηπως, γιατι το εχουμε στον βασικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις