laptop_man Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Πόντιε γαμπρέ,σ´ αφήνει να πίνεις μπύρες; Εγώ έχω θέμα πάντως,φέρνω και ένα παγωτάκι για πάρτη της,για δωροδοκία.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 με αφήνει. Και πολλές μάλιστα, χωρίς γκρίνια. Κι εγώ την αφήνω να καπνίζει σαν φουγάρο, χωρίς (πολλή) γκρίνια. Μόλις έπεσε το μάτι μου στο θρεντ με τα τυριά για πίτσα. Καλά, δεν ξέρει κανένας ότι στην πίτσα δεν βάζουν τυριά αλλά ΚΑΣΕΡΙΑ; Μα τι άσχετοι...
evabb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τα σαρμαδάκια με κιμά είναι σαν το καρπούζι με το τυρί , σαν την σαγιονάρα με την κάλτσα ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Σκέτο ρύζι , γιαούρτι και μισό λίτρο λεμόνι να ποτίσει το απο μέσα . τελος τι λεει εκει ο αντιχριστος;
athlios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Zω για τη στιγμη που θα λογκαρει η "ποντια" ρε ψηλε στο οοτ και θα ποσταρει : Λεφτερη χεστηκε η μικρη, τσακισουυυ. Και ξερεις τι θα απαντησεις ε? -ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΥΥ
leftermann Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 μια φορά μιλούσαμε στο φέησμπουκ, εγώ στην κουζίνα κι αυτή στο σαλόνι. Ενιαίος ο χώρος. Δεν παίζει να μου πει κάτι τέτοιο, θα το έχω καταλάβει πριν από αυτή.
Andreas2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Tsimfuckis ο μεγάλος μου ήρωας http://www.youtube.com/watch?v=ub-6WNxgpMw
Προτεινόμενες αναρτήσεις