viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν πάμε καθόλου καλά .... Πήραμε σήμερα σουβλάκια και γύρους στο σπίτι . Αν είναι δυνατόν να δίνω 2,80 για μια ΚΟΥΡΑΔΑ που θέλεις 3 για να χορτάσεις . Σαν το ντερλικατέσεν ενα πράμα . Δινεις σχεδον 3 ευρω για δείγμα κρέατος . Και μιλάμε για την Θεσσαλονίκη , την πρωτεύουσα του γύρου ( και του φραπέ , της μπουγάτσας , του πάοκ , κλπ ) Κομμένο ξανα το απέξω . 1 χρόνο είχα να πάρω , δεν ξαναπαίρνω .
athlios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Πειτε της αν φυγει και μαφησει ερημο μονο.... ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΝΟ
leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 έξι μήνες δουλεύω για τον ΕΟΠΥΥ και δεν έχω πάρει φράγκο. Μια θειά όμως πόντια μου έφερε σήμερα ένα τάπερ σαρμαδάκια ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, χαλάλι το εξάμηνο ε, άλλο τόσο θα δούλευα για ένα τάπερ ακόμα. Σαν τις πόντιες δεν έχει, ε Άλεξ; επ επ, πού ήσουν, Κόναν;
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν πιστευω να εβαλε κιμα. Και μενα σαρμαδακια μου εστειλε η μανα τωρα που ειμαι στα ξενα
leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Σκέτο ρύζι. Ξινά ξινά, ταμάμ για 3-4 μπυρόνια. Με πήρε είδηση η δικιά μου η πόντια όμως και μου έφαγε 2. Μετά την έδιωξα.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Επρεπε να κλειδωθεις στο μπανιο μεχρι να τα φας.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 θα μπορούσα να το κάνω κι αυτό. Αλλά έβλεπε ταινία μέσα, εγώ βγήκα κρυφά κρυφά μπαλκόνι με την μπυρίτσα και το λαπτόπι (και τα σαρμαδάκια), αλλά με πήρε είδηση η κουφάλα. Την πάτησα. Ξες τι είναι δυο σαρμαδάκια χαμένα;
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αστα ΑΝ ειχες και μια τζατζικαρα απο διπλα ή εστω γιαουρτακι θα ησουν αρχοντας και ισως λόγω τζατζικιου δεν πλησιαζε να σου κλεψει τα σαρμαδακια.
Adon1s Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τα σαρμαδάκια με κιμά είναι σαν το καρπούζι με το τυρί , σαν την σαγιονάρα με την κάλτσα ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Σκέτο ρύζι , γιαούρτι και μισό λίτρο λεμόνι να ποτίσει το απο μέσα . τελος
leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αστα ΑΝ ειχες και μια τζατζικαρα απο διπλα ή εστω γιαουρτακι θα ησουν αρχοντας και ισως λόγω τζατζικιου δεν πλησιαζε να σου κλεψει τα σαρμαδακια. χοχο, δεν την ξες την πόντια, αν έβγαζα και το τζατζίκι θα το μύριζε ωσάν λαγωνικό και θα το κατασπάραζε ωσαν καρχαρίας, μαζί με τα σαρμαδάκια μου... Τέσπα, τα έφαγα όλα (εκτός από εκείνα τα δύο, κλαψ, και ήταν και μεγάλα, λυγμ), αύριο θα εκθειάσω την θείτσα μπας και την πιάσει η περηφάνια της και μου ξαναφέρει από βδομάδα...
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 αύριο θα εκθειάσω την θείτσα μπας και την πιάσει η περηφάνια της και μου ξαναφέρει από βδομάδα... Γνωριζοντας απο ποντιες μπορω να πω οτι αν το κανεις μπροστα σε πολυ κοσμο, θειες, γιαγιαδες, κουνιαδες, ξαδερφες κλπ δεν θα χρειαστει να ξαναμαγειρεψεις για ολο το καλοκαιρι.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 λοιπόν, αυτό θα κάνω. Ετοιμάζω ήδη μια λίστα μέ ότι κοσμητικό επίθετο θα μπορούσε να ταιριάξει σε σαρμαδάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις