Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πάμε καθόλου καλά ....

Πήραμε σήμερα σουβλάκια και γύρους στο σπίτι .

Αν είναι δυνατόν να δίνω 2,80 για μια ΚΟΥΡΑΔΑ που θέλεις 3 για να χορτάσεις . Σαν το ντερλικατέσεν ενα πράμα . Δινεις σχεδον 3 ευρω για δείγμα κρέατος .

Και μιλάμε για την Θεσσαλονίκη , την πρωτεύουσα του γύρου ( και του φραπέ , της μπουγάτσας , του πάοκ , κλπ )

Κομμένο ξανα το απέξω . 1 χρόνο είχα να πάρω , δεν ξαναπαίρνω .

:shock:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

έξι μήνες δουλεύω για τον ΕΟΠΥΥ και δεν έχω πάρει φράγκο. Μια θειά όμως πόντια μου έφερε σήμερα ένα τάπερ σαρμαδάκια ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, χαλάλι το εξάμηνο ε, άλλο τόσο θα δούλευα για ένα τάπερ ακόμα.

Σαν τις πόντιες δεν έχει, ε Άλεξ;

επ επ, πού ήσουν, Κόναν;

Δημοσ.

ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Σκέτο ρύζι. Ξινά ξινά, ταμάμ για 3-4 μπυρόνια. Με πήρε είδηση η δικιά μου η πόντια όμως και μου έφαγε 2. Μετά την έδιωξα.

Δημοσ.

θα μπορούσα να το κάνω κι αυτό. Αλλά έβλεπε ταινία μέσα, εγώ βγήκα κρυφά κρυφά μπαλκόνι με την μπυρίτσα και το λαπτόπι (και τα σαρμαδάκια), αλλά με πήρε είδηση η κουφάλα. Την πάτησα. Ξες τι είναι δυο σαρμαδάκια χαμένα;

Δημοσ.

Αστα :( ΑΝ ειχες και μια τζατζικαρα απο διπλα ή εστω γιαουρτακι θα ησουν αρχοντας και ισως λόγω τζατζικιου δεν πλησιαζε να σου κλεψει τα σαρμαδακια.

Δημοσ.

Τα σαρμαδάκια με κιμά είναι σαν το καρπούζι με το τυρί , σαν την σαγιονάρα με την κάλτσα ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Σκέτο ρύζι , γιαούρτι και μισό λίτρο λεμόνι να ποτίσει το απο μέσα .

τελος

Δημοσ.

Αστα :( ΑΝ ειχες και μια τζατζικαρα απο διπλα ή εστω γιαουρτακι θα ησουν αρχοντας και ισως λόγω τζατζικιου δεν πλησιαζε να σου κλεψει τα σαρμαδακια.

χοχο, δεν την ξες την πόντια, αν έβγαζα και το τζατζίκι θα το μύριζε ωσάν λαγωνικό και θα το κατασπάραζε ωσαν καρχαρίας, μαζί με τα σαρμαδάκια μου... Τέσπα, τα έφαγα όλα (εκτός από εκείνα τα δύο, κλαψ, και ήταν και μεγάλα, λυγμ), αύριο θα εκθειάσω την θείτσα μπας και την πιάσει η περηφάνια της και μου ξαναφέρει από βδομάδα...

Δημοσ.

αύριο θα εκθειάσω την θείτσα μπας και την πιάσει η περηφάνια της και μου ξαναφέρει από βδομάδα...

Γνωριζοντας απο ποντιες μπορω να πω οτι αν το κανεις μπροστα σε πολυ κοσμο, θειες, γιαγιαδες, κουνιαδες, ξαδερφες κλπ δεν θα χρειαστει να ξαναμαγειρεψεις για ολο το καλοκαιρι.

Δημοσ.

λοιπόν, αυτό θα κάνω. Ετοιμάζω ήδη μια λίστα μέ ότι κοσμητικό επίθετο θα μπορούσε να ταιριάξει σε σαρμαδάκια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...