leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 σνιφ,η πρώτη χρονιά που καβάτζωσα τα 200k drx/μήνα.. πωωω, ή είσαι πιο μικρός από ότι νόμιζα, ή δεν το είχες πάρει σοβαρά το μαγαζί ε.
laptop_man Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν είχα πάντα μαγαζί,ήμουνα και σε γαλέρα. Τώρα με το μαγαζί δουλεύω πιό πολύ απ' ότι απ' ότι σε άλλες ξένες δουλειές και δεν βγάζω μία.Αν θες το πιστεύεις αυτό. Θέλω 65€ τη μέρα για πάγια και δεν τζιράρω (με 33%) ούτε το ρεύμα.Απ' τα έτοιμα τρώω. Αλήθεια.
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 με αυτα και με αυτα και με τους αγαπημενους πολιτικους μας και τα κρατικοδιαιτα ΜΜΕ χαθηκε η ειδηση για την παραξενη ασθενεια που σκοτωνει παιδακια στην καμποτζη [μεσα σε 24 ωρες]... oh well
leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν είχα πάντα μαγαζί,ήμουνα και σε γαλέρα. Τώρα με το μαγαζί δουλεύω πιό πολύ απ' ότι απ' ότι σε άλλες ξένες δουλειές και δεν βγάζω μία.Αν θες το πιστεύεις αυτό. Θέλω 65€ τη μέρα για πάγια και δεν τζιράρω (με 33%) ούτε το ρεύμα.Απ' τα έτοιμα τρώω. Αλήθεια. σε πιστεύω αγαπητέ. Μία από τα ίδια. Προσφέρω εθελοντική εργασία στον ΕΟΠΥΥ από την πρώτη του έτους, και βάζω και από την τσέπη μου για να κρατάω το μαγαζί ανοιχτό. Με την ελπίδα ο μονόφθαλμος να μας σώσει, όπως έλεγε. Το καλό βέβαια είναι ότι δεν δουλεύω και πολύ... Μάλλον απασχολούμαι για να μην βαριέμαι...
laptop_man Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Κυκλοφορεί ότι δεν ήταν μόνο η αποκόλληση αμφιβληστροειδούς... ...ήταν εγκεφαλικό και ...στράβωσε...
leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 α το μαλάκα, γκούγκλωσε να βρει τι είναι το Μινιόν.
laptop_man Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Εκχωρήσαμαν τα αναζητικά μας δικαιώματα.... ...και θα πάμε από html λάθος.
μαφαλντα Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αληθεύει ότι οι Θεσσαλονικείς λέτε όλες τις τσίχλες μαστίχες;
leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μπα; Ενώ εσείς τις χωρίζετε σε κατηγορίες; Για πες.
laptop_man Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ρε μλλλλκα,πως λένε ρε οι χαμουτζήδες τη βιταμίνη C; Πως; Βιταμίνη ΣΟΥ!.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ρε μλλλλκα,πως λένε ρε οι χαμουτζήδες τη βιταμίνη C; Πως; Βιταμίνη ΣΟΥ!. Πώς λένε την Μπηγιονσέ; Μπηγιονσού!
μαφαλντα Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ισχύει ε; Η μαστίχα είναι αρωματική ρητίνη.Μπορεί να θες τσίχλα με μέντα ή δυόσμο ή φράουλα.Δεν λες θέλω μαστίχα με γεύση μέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις