laptop_man Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αν μου υποσχεθείς ότι θα αφήνεις τα παιδάκια να λερώνουν τα τοίχια,θα ποστάρω επρέσο.
μαφαλντα Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 no coffee? Ποιος σύγχισε τη μαφάλντα να τονε σκίσω; Ελα μου ντε. Συνήθης ύποπτος.Δεύτερη φορά που κλειδώνεται το θέμα με τις εικόνες εξαιτίας του. Γιατί τσιμπάνε κάποιοι σε στοχευμένα σχόλια δεν το καταλαβαίνω.
Sellers Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γιατί τσιμπάνε κάποιοι σε στοχευμένα σχόλια δεν το καταλαβαίνω. Αι λαβτζα! Αι λαβτζα ε λατ!
YiN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αι λαβτζα! Αι λαβτζα ε λατ! ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΑ
Sellers Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Όλες! Όλες αι λαβτζα. Πάρτε λίγη απο την χάρη του σελλερα. Τριγύστε.
laptop_man Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Κυρία,κυρία,εγώ δεν έκανα κάτι στο thread με τις εικονίτσες. Όποιος έχει τη μυίγα να τη φέρει πίσω.
athlios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Κοιμηθηκα στο δωματιο μου, πως ξυπνησα στο σαλονι; Πονοκεφαλοοοοοοοοοος
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Όλες! Όλες αι λαβτζα. Πάρτε λίγη απο την χάρη του σελλερα. Τριγύστε. Τρυγήστε το σμιλεμένο κορμί του Σελερ και πιειτε τους χυμους του (κανει φρεσκοστυμμένο πορτοκαλι αλλά και οποιοδήποτε συνδυασμό φρουτων εποχης).. Κανονικά το τοπικ με τα ¨ανεκδοτα¨θα επρεπε να κλειδωσει! Κοιμηθηκα στο δωματιο μου, πως ξυπνησα στο σαλονι; Πονοκεφαλοοοοοοοοοος Aσε κι' εγω κοιμηθηκα ανάσκελα και ξύπνησα μπρούμυτα.. Τι παιζει;
laptop_man Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Κανονικά θα πρέπει να πέσει ταυτόχρονο κωλοδάχτυλο την ώρα που πάνε να ρουφήξουν,σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις