Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Άμα κατέβεις Χαμουτζία θα σε τρατάρω δυό τσάντες ΙΚΕΑ (μεγάλες...) γεμάτες από κανιβαλισμένα χρέπια.

Γραμμές στην οθόνη=gpu στα τελευταία της.

Mπα η οθονη ειναι, τις εβγαλε μετα απο μια πτωση και εγευγαν οταν την πατουσα με ενα σφιγκτηρακι σε συγκεκριμένο σημειο, μετα από κανα χρόνο έγιναν μονιμες.

Αυτή η ισοτιμία με την λίρα μας έχει γαμήσει έτσι;

:angry:

ναι :(

Δημοσ.

Και το δικό μου το παλιολάπτοπ κάτι τέτοια κόλπα με κάνει, κατόπιν πτώσεως. Δεν δείχνει τίποτα όταν το ανάβω, αλλά κάνω μια κίνηση ζιου-ζίτσου κάτω στην βάση της οθόνης, και ανάβει!

Δημοσ.

Καλωδιοταινία;

Άμα μπει σε εξωτερική,φαίνονται;

Δεν φαινονται σε εξωτερικη. Λογικα ειναι καλοδιοταινια αλλά δεν το χρησιμοποιω πλεον, μονο για κανα σκαιπ για να μιλησω με τη μαδερ.

Δημοσ.

έχω ένα μεταχειρισμένο Φιατ Στίλο. Το έχω τάξει στον Λούσιφερ, αλλά δεν τον βλέπω και πολύ ζεστό, οπότε αν θες το φέρνω το ΣΚ.

fiat stilo έχω και εγώ...

Άμα κατέβεις Χαμουτζία θα σε τρατάρω δυό τσάντες ΙΚΕΑ (μεγάλες...) γεμάτες από κανιβαλισμένα χρέπια.

δύσκολο να κατέβω αλλά ευχαριστώ!

Alexzzz :-)καλές δουλειές.

tumblr_m5n0e4lflM1ryds47o4_250.gif

:wub:

Βλάσφημε, τι είναι αυτά τα λόγια που λες; ;ρ

Count me in.

Εκτός από την κεντρική σελίδα.;ρ

τι πόστης... ΤΙ ΠΟΣΤΗΣ

Δημοσ.

πουλές Άλεξζζζ, είχα καταπληκτική ιδέα ρε: ψηθείτε μαζί με τον Μοσχοτό να κάνετε η-σοπ τουγκέδερ ρε! Σάρκα και τεχνολογία! Θα είμαι ο καλύτερος πελάτης σας.

Δημοσ.

πουλές Άλεξζζζ, είχα καταπληκτική ιδέα ρε: ψηθείτε μαζί με τον Μοσχοτό να κάνετε η-σοπ τουγκέδερ ρε! Σάρκα και τεχνολογία! Θα είμαι ο καλύτερος πελάτης σας.

Και όταν διαβάζει τα email παραγγελιών θα λερώνει το πληκτρολόγιο με αίματα

Δημοσ.

ΣΑΡΚΑ !

φακ τεκνολοτζι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...