Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Άμα κατέβεις Χαμουτζία θα σε τρατάρω δυό τσάντες ΙΚΕΑ (μεγάλες...) γεμάτες από κανιβαλισμένα χρέπια. Γραμμές στην οθόνη=gpu στα τελευταία της. Mπα η οθονη ειναι, τις εβγαλε μετα απο μια πτωση και εγευγαν οταν την πατουσα με ενα σφιγκτηρακι σε συγκεκριμένο σημειο, μετα από κανα χρόνο έγιναν μονιμες. Αυτή η ισοτιμία με την λίρα μας έχει γαμήσει έτσι; ναι
laptop_man Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλωδιοταινία; Άμα μπει σε εξωτερική,φαίνονται;
leftermann Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Και το δικό μου το παλιολάπτοπ κάτι τέτοια κόλπα με κάνει, κατόπιν πτώσεως. Δεν δείχνει τίποτα όταν το ανάβω, αλλά κάνω μια κίνηση ζιου-ζίτσου κάτω στην βάση της οθόνης, και ανάβει!
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλωδιοταινία; Άμα μπει σε εξωτερική,φαίνονται; Δεν φαινονται σε εξωτερικη. Λογικα ειναι καλοδιοταινια αλλά δεν το χρησιμοποιω πλεον, μονο για κανα σκαιπ για να μιλησω με τη μαδερ.
Anubis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ρε Chrisxxx θελεις να μου προκαλεσεις πολλαπλα εγκεφαλικα? εχουμε και διαβασμα να πουμε...
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 έχω ένα μεταχειρισμένο Φιατ Στίλο. Το έχω τάξει στον Λούσιφερ, αλλά δεν τον βλέπω και πολύ ζεστό, οπότε αν θες το φέρνω το ΣΚ. fiat stilo έχω και εγώ... Άμα κατέβεις Χαμουτζία θα σε τρατάρω δυό τσάντες ΙΚΕΑ (μεγάλες...) γεμάτες από κανιβαλισμένα χρέπια. δύσκολο να κατέβω αλλά ευχαριστώ! Alexzzz καλές δουλειές. Βλάσφημε, τι είναι αυτά τα λόγια που λες; ;ρ Count me in. Εκτός από την κεντρική σελίδα.;ρ τι πόστης... ΤΙ ΠΟΣΤΗΣ
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ενας μηνας και ακομα το διπλωμα να ερθει... Τις δημοσιες υπηρεσιες μου μεσα και εξω....
leftermann Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 πουλές Άλεξζζζ, είχα καταπληκτική ιδέα ρε: ψηθείτε μαζί με τον Μοσχοτό να κάνετε η-σοπ τουγκέδερ ρε! Σάρκα και τεχνολογία! Θα είμαι ο καλύτερος πελάτης σας.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 πουλές Άλεξζζζ, είχα καταπληκτική ιδέα ρε: ψηθείτε μαζί με τον Μοσχοτό να κάνετε η-σοπ τουγκέδερ ρε! Σάρκα και τεχνολογία! Θα είμαι ο καλύτερος πελάτης σας. Και όταν διαβάζει τα email παραγγελιών θα λερώνει το πληκτρολόγιο με αίματα
-nick- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 πουλές Άλεξζζζ, είχα καταπληκτική ιδέα ρε: ψηθείτε μαζί με τον Μοσχοτό να κάνετε η-σοπ τουγκέδερ ρε! Σάρκα και τεχνολογία! Θα είμαι ο καλύτερος πελάτης σας. ΣΑΡΚΑ ! φακ τεκνολοτζι
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 δε γινεται οι εκπομπες στην ελληνικη τηλεόραση να ξεκινάνε την γαμω-ώρα που γραφει στο γαμω-site τους μια φορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις