Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχετε βάλει σκοπό να με ψήσετε να κάνω και eshop; άμα μαζέψω 10 συμμετοχές θα κάνω...

Κανε, κανε :devil:

Βαλε και μεταχειρισμένα, θα εχω πολυ πραγμα να ζμπρωξω σε λιγο καιρο.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κανε, κανε :devil:

Βαλε και μεταχειρισμένα, θα εχω πολυ πραγμα να ζμπρωξω σε λιγο καιρο.

αν έχεις και κάνα φτηνό καλό λαπτόπι, θέλω.

Δημοσ.

Ότι μεταχειρισμένο έχετε παιδιά Pm me... δεν έχω μεγάλη κάβα σε ανταλλακτικά ακόμα.

Δημοσ.

έχω ένα μεταχειρισμένο Φιατ Στίλο. Το έχω τάξει στον Λούσιφερ, αλλά δεν τον βλέπω και πολύ ζεστό, οπότε αν θες το φέρνω το ΣΚ.

Δημοσ.

αν έχεις και κάνα φτηνό καλό λαπτόπι, θέλω.

φθηνο εχω, καλο οχι. 2004 εσοδείας νομιζω, δουλευει αλλά παρε οτι πιανει κανα 80αρη βαθμους στη cpu εμφανιζονται κατι καθετες γραμμες στην οθονη.. F-Siemens, τι περιμενεις...

Δημοσ.

α δηλαδή να μην κοιτάω για φουτζίτσου ε;

Ένα τοσίμπα έχω ματιάξει, σε αγγελία δωμέσα, σύντροφου συμφορουμίτη. Αλλά το ταμείον είναι μείον, περιμένω να δω τι θα περισσέψει από το ντιντί, με έχει στεγνώσει το ρημάδι.

Δημοσ.

Ότι μεταχειρισμένο έχετε παιδιά Pm me... δεν έχω μεγάλη κάβα σε ανταλλακτικά ακόμα.

Άμα κατέβεις Χαμουτζία θα σε τρατάρω δυό τσάντες ΙΚΕΑ (μεγάλες...) γεμάτες από κανιβαλισμένα χρέπια.

α δηλαδή να μην κοιτάω για φουτζίτσου ε;

Ένα τοσίμπα έχω ματιάξει, σε αγγελία δωμέσα, σύντροφου συμφορουμίτη. Αλλά το ταμείον είναι μείον, περιμένω να δω τι θα περισσέψει από το ντιντί, με έχει στεγνώσει το ρημάδι.

Γραμμές στην οθόνη=gpu στα τελευταία της.

Δημοσ.

ναι, μάναμ... από την μία την κόρη του ταβερνιάρη και από την άλλη βλέπω θάλασσα. Φέεεετααααα

να'σαι καλά πασάκαμ... σε ευχαριστώ

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!! 15mbps!!! 2 είχα σπίτι τόσα χρόνια.... και φήμες λένε ότι αύριο θα έρθουν η φωτιά και ο τροχός εδώ στα πρωτόγνωρα μέρη μας

Βλάσφημε, τι είναι αυτά τα λόγια που λες; ;ρ

έχετε βάλει σκοπό να με ψήσετε να κάνω και eshop; άμα μαζέψω 10 συμμετοχές θα κάνω...

Count me in.

Εκτός από την κεντρική σελίδα.;ρ

post-51718-0-72418600-1341399646_thumb.jpg

Δημοσ.

πουλέτε, ληστέψαν το μανάβικο/παντοπωλείο εδώ δίπλα στο σπίτι μου χθες βράδυ. Μπήκε ένας με μια χατζάρα λέει και σήκωσε το ταμείο. Σικάγο γίναμε κι εδώ στην εξοχή...

Δημοσ.

Χώμα βρεμμένο έχει;Φτυάρια (μπέλια τα λένε στου χουριόμ);Μονόβολα-δίβολα-τριβόλια;

Βαράτε τους και χώστε τους.Ή αυτοί ή εσείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...