leftermann Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 νομίζω επειδή πολιτικοποιήθηκε. Το διάστημα των εκλογών.
gang Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 7:25 έξω από την ΔΕΗ. 7:30 άνοιξε. Πήρα χαρτάκι προτεραιότητας νούμερο 25. 8:10 ακόμη είναι στο Νο 6...
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πρώτο post Μέσα από το κατάστημα μου... η συγκίνηση είναι μεγάλη. Κώλοι περνάνε και πάνε για καφέ/μπάνιο/να κερατώσουν τον άντρα τους και εγώ είμαι μέσα στο a/c με το laptop και το κλεμμένο internet που κόβεται όποτε περνάει νταλίκα τον δρόμο πίνοντας φραπέ που βάζω στο ποτήρι τινάζοντας το κουτάκι αφού ο μαλάκας δεν πήρα κουτάλι μαζί μου.
status Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πρώτο post Μέσα από το κατάστημα μου... η συγκίνηση είναι μεγάλη. Κώλοι περνάνε και πάνε για καφέ/μπάνιο/να κερατώσουν τον άντρα τους και εγώ είμαι μέσα στο a/c με το laptop και το κλεμμένο internet που κόβεται όποτε περνάει νταλίκα τον δρόμο πίνοντας φραπέ που βάζω στο ποτήρι τινάζοντας το κουτάκι αφού ο μαλάκας δεν πήρα κουτάλι μαζί μου. Κομπιουτεράδικο άνοιξες ή κουτσομπολάδικο; :Ρ Οοου, καλές δουλειές ;ρ
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Κομπιουτεράδικο άνοιξες ή κουτσομπολάδικο; :Ρ Οοου, καλές δουλειές ;ρ Εν αρχή ήτο το ξύσιμο... ένα λαπτοπ έχω να κάνω όλο όλο. Όπως καταλαβαίνεις καταναλώνω την ώρα μου κοιτώντας την θάλασσα. Και πάει 12, τώρα ξυπνάνε τα έφηβα με τις ορμές
laptop_man Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/425315-the-official-%CE%BA%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-picture-thread/page__st__6290 Πόντιε,παπάκια,πολλά παπάκια. Καυλές δουλειές.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Εχεις θεα θαλασσα δηλαδη; ναι, μάναμ... από την μία την κόρη του ταβερνιάρη και από την άλλη βλέπω θάλασσα. Φέεεετααααα http://www.insomnia.gr/topic/425315-the-official-%CE%BA%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-picture-thread/page__st__6290 Πόντιε,παπάκια,πολλά παπάκια. Καυλές δουλειές. να'σαι καλά πασάκαμ... σε ευχαριστώ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!! 15mbps!!! 2 είχα σπίτι τόσα χρόνια.... και φήμες λένε ότι αύριο θα έρθουν η φωτιά και ο τροχός εδώ στα πρωτόγνωρα μέρη μας 1
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 που βρίσκεσαι ρε αλεξ; έχεις και eshop? στείλε ένα pm
leftermann Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 το τραπεζάκι με την ομπρελίτσα είναι στην θέση του; Έχει ταμπελάκι "ρεζερβέ - Κος Leftermann" απάν; Ωπ ωπ, Φύζιγκζ, έχεις ιδέα αν θα μπορέσουμε συντόμως να πάρουμε ενημερότητα μέσω ιντερνέ;
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 έχετε βάλει σκοπό να με ψήσετε να κάνω και eshop; άμα μαζέψω 10 συμμετοχές θα κάνω...
leftermann Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 αν πουλάς και τσίπουρο και μεζεκλίκια, να κάνεις.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 μια ddr3, ένα τροφοδοτικό και 2 λίτρα τρίπλεξ τσίπουρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις