Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

7:25 έξω από την ΔΕΗ. 7:30 άνοιξε. Πήρα χαρτάκι προτεραιότητας νούμερο 25. 8:10 ακόμη είναι στο Νο 6...

Δημοσ.

Πρώτο post Μέσα από το κατάστημα μου... η συγκίνηση είναι μεγάλη. Κώλοι περνάνε και πάνε για καφέ/μπάνιο/να κερατώσουν τον άντρα τους και εγώ είμαι μέσα στο a/c με το laptop και το κλεμμένο internet που κόβεται όποτε περνάει νταλίκα τον δρόμο πίνοντας φραπέ που βάζω στο ποτήρι τινάζοντας το κουτάκι αφού ο μαλάκας δεν πήρα κουτάλι μαζί μου.

Δημοσ.

Πρώτο post Μέσα από το κατάστημα μου... η συγκίνηση είναι μεγάλη. Κώλοι περνάνε και πάνε για καφέ/μπάνιο/να κερατώσουν τον άντρα τους και εγώ είμαι μέσα στο a/c με το laptop και το κλεμμένο internet που κόβεται όποτε περνάει νταλίκα τον δρόμο πίνοντας φραπέ που βάζω στο ποτήρι τινάζοντας το κουτάκι αφού ο μαλάκας δεν πήρα κουτάλι μαζί μου.

Κομπιουτεράδικο άνοιξες ή κουτσομπολάδικο; :Ρ

Οοου, καλές δουλειές ;ρ

Δημοσ.

Κομπιουτεράδικο άνοιξες ή κουτσομπολάδικο; :Ρ

Οοου, καλές δουλειές ;ρ

Εν αρχή ήτο το ξύσιμο... ένα λαπτοπ έχω να κάνω όλο όλο. Όπως καταλαβαίνεις καταναλώνω την ώρα μου κοιτώντας την θάλασσα. Και πάει 12, τώρα ξυπνάνε τα έφηβα με τις ορμές

Δημοσ.

Εχεις θεα θαλασσα δηλαδη;

ναι, μάναμ... από την μία την κόρη του ταβερνιάρη και από την άλλη βλέπω θάλασσα. Φέεεετααααα

http://www.insomnia.gr/topic/425315-the-official-%CE%BA%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-picture-thread/page__st__6290

Πόντιε,παπάκια,πολλά παπάκια.

Καυλές δουλειές.

να'σαι καλά πασάκαμ... σε ευχαριστώ

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!! 15mbps!!! 2 είχα σπίτι τόσα χρόνια.... και φήμες λένε ότι αύριο θα έρθουν η φωτιά και ο τροχός εδώ στα πρωτόγνωρα μέρη μας

• Like 1
Δημοσ.

το τραπεζάκι με την ομπρελίτσα είναι στην θέση του; Έχει ταμπελάκι "ρεζερβέ - Κος Leftermann" απάν;

Ωπ ωπ, Φύζιγκζ, έχεις ιδέα αν θα μπορέσουμε συντόμως να πάρουμε ενημερότητα μέσω ιντερνέ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...