nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 μια γκομενα περνούσε διπλα απο κατι βάτα και πιαστικε η μπλούζα της και βγήκανε τα σουτιένια και τα τίτος της όξω στην αρχή νόμισα οτι το έκανε επίτηδες επειδή ζεσταινόταν άσχετο αλλα ξέρει κανεις ποιος φαραό ήταν ο άμωνας ημούθης ?
laptop_man Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Λύκος προβάτου πόδα αιγός έτρωγε. Τίνος ήτο ο πους; Βάτα;Κανα βατοκάσαρο δεν παιζει στα μέρη σας; άσχετο αλλα ξέρει κανεις ποιος φαραό ήταν ο άμωνας ημούθης ? σορυ,σε ξέχασα,ο Μπερίσα ήτανε,έφτιανε τις καλύτερες πυραμίδες.
ennoeitai Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Λύκος προβάτου πόδα αιγός έτρωγε. Τίνος ήτο ο πους; του προβατοαιγός >πριν απo λιγο >παραγγελνω φαγητό από καινουρια (για μενα) ταβερνα >όλα φυσιολογικα >χτυπαει το θυροτηλεφωνο >ανοιγω >περιμενω στην πορτα >περιμενω να δω τον κλασσικο ντελιβερα >οχι >βλεπω μια κοπελιτσα τουλαχιστον 8/10, με τα σορτσακια της, τις μπλουζιτσες της τις ασπρες, τα σεα της τα μεα της >ανεβαινει χοροπηδηχτα τις σκαλες >ερχεται και μου δινει το φαγητο >isthisreallife.jpg.jpg
johnieXoX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 του προβατοαιγός >πριν απo λιγο >παραγγελνω φαγητό από καινουρια (για μενα) ταβερνα >όλα φυσιολογικα >χτυπαει το θυροτηλεφωνο >ανοιγω >περιμενω στην πορτα >περιμενω να δω τον κλασσικο ντελιβερα >οχι >βλεπω μια κοπελιτσα τουλαχιστον 8/10, με τα σορτσακια της, τις μπλουζιτσες της τις ασπρες, τα σεα της τα μεα της >ανεβαινει χοροπηδηχτα τις σκαλες >ερχεται και μου δινει το φαγητο >isthisreallife.jpg.jpg από που παρήγγειλες; της είπες ότι δεν έχεις να πληρώσεις και αν δέχεται άλλου είδους πληρωμή;
ennoeitai Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 από που παρήγγειλες; επ! πας να μου κλέψεις την κοπελιά! δικη μου ειναι της είπες ότι δεν έχεις να πληρώσεις και αν δέχεται άλλου είδους πληρωμή; αλά γκουσγκούνης κι έτσι; "ποσο κανουνε;" "7,60" "7,60;;;; θα σε @#$@#$" :P
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ήμουν στο ανσανσέρ με ενα φίλο και οπως κατεβαίναμε σταματάει σε ενα όροφο και πάει να μπει μια γκόμενα 30φευγα και με το που μας βλέπει στρίβει και φεύγει σχεδόν τρέχοντας μουαχχαχαχαχαχαχααχ πάντως αυτό το έχω ξαναπάθει να με φοβηθεί κάποιος και δεν καταλαβαίνω γιατί η άλλη όψη του νομίσματος σήμερα στο λεωφορείο καθόμουν γαλαρία αριστερά και μπροστά μου ενα ξεπεταγμένο 15ρικο και γύριζε και με κοίταγε 3-4 φορές και μετά λέει σε εκείνη που ήταν δίπλα της να περάσει και έρχεται και κάθετε δίπλα μου και είχε κολλήσει επάνω μου σαν βεντούζα εγω άκουγα μουσική πρωινιάτικα να ξυπνήσω λιγο και αυτή εκεί με σκούνταγε με το πόδι της έχε χάρη που δεν ειμαι σε φάση για μπλεξίματα με πιτσιρικες να πουμε εγω θελω την γυναίκα με τα όλα της με καταλαβαίνετε ? οποια ειναι ετσι pm και τα βρίσκεται οκ αυτά
ennoeitai Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 μλκ σε παραδεχομαι. απο δω το πηγες, απο κει το πηγες
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ποσα παιδια θες να χει δηλαδη. τέσσερα να γινω πολύτεκνος να παίρνω επίδομα και να τα στέλνω στα φανάρια δεν θα ειναι δικα μου τι με νοιάζει ? :lol:
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 τέσσερα να γινω πολύτεκνος να παίρνω επίδομα και να τα στέλνω στα φανάρια δεν θα ειναι δικα μου τι με νοιάζει ? :lol: Κανε 4 και πες τα οταν γινουν 18 και μετα θα με δινεται απο 10 ευρω ο καθενας καθεμερα.... Ενα 40αρη ετσι.... Γαματο.... Και γω μια τετοια ψαχνω...να μην παιδεομαι....
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 [..] >isthisreallife.jpg.jpg Φρακταλική δομή, Η πόρνη η ζωή..
athlios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 του προβατοαιγός ---μπλαμπλαμπλα >βλεπω μια κοπελιτσα τουλαχιστον 8/10, με τα σορτσακια της, τις μπλουζιτσες της τις ασπρες, τα σεα της τα μεα της >ανεβαινει χοροπηδηχτα τις σκαλες ----μπλαμπλαμπλα Φανταζεσαι να ειχε ερθει καλπαζοντας πανω σε ενα ασπρο αλογο.
kuzko21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 σιγα μην ειχε και καμια ντουζιερα απο πανω της να την καταβρεχει και να τριβεται...
ennoeitai Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 20 ευρω για μια γατα στα ποδια σου στην καμπινα του αεροπλανου;;;;;; ΚΛΕΦΤΕΣ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Σε τον πιασανε, η ξαδερφη μου για ενα σκυλακι 5κιλων έδωσε 6 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις