alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Επίσης, αυτό το πράγμα να ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο και τελικά να καταλήγεις με 45 επιπλέον μουσικές επιλογές είναι φοβερό. Μου τελειώνει ο χώρος στους δίσκους και αγχώνομαι. άμα είχες pc θα αγόραζες και θα έβαζες απλά έναν ακόμα δίσκο... αλλάαααααα... mac ΜΕ ήθελες
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 άμα είχες pc θα αγόραζες και θα έβαζες απλά έναν ακόμα δίσκο... αλλάαααααα... mac ΜΕ ήθελες Το πρόβλημα βεβαίως είναι ότι ούτως ή άλλως με λάπτοπ τη βγάζω. Στην οποία περίπτωση απλά παίρνω έναν ακόμη εξωτερικό. Εντιτ: και τέλος πάντων σκαζμός γιατί θα αρχίσω να ποστάρω ερβινοφωτό και θα σου βγουν καρδούλες από τη μύτη πάλι.
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το πρόβλημα βεβαίως είναι ότι ούτως ή άλλως με λάπτοπ τη βγάζω. Στην οποία περίπτωση απλά παίρνω έναν ακόμη εξωτερικό. Εντιτ: και τέλος πάντων σκαζμός γιατί θα αρχίσω να ποστάρω ερβινοφωτό και θα σου βγουν καρδούλες από τη μύτη πάλι. άτιμο θηλυκό...
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 καλα τωρα θελεις σοβαρα να πιστεψω οτι το σχολιο σου για τους γκει κ η ειρωνια σου περι αυτων ηταν στα πλαισια να πικαρεις εμενα κ οχι να διασκεδασεις τις δικες σου ανασφαλειες για το ποσο αρσενικο εισαι? Τραβα να πουμε πες τα εκει στον αμεσο κυκλο σου κ ασε την παραμυθα στον Τοξο αλλος εχει ανασφαλειες εδω μεσα α και μιλαμε για κυκλους σε αντιθεση με εσενα που μπαινεις σε καθε φορουμ για να πεις την αποψη σου Παω να δω το fast 5. Αν και νομιζω οτι θα χασω την ωρα μου http://www.youtube.c...h?v=ugl_0VsBw_o dave seaman τι ειπες τωρα the master series ποσα χρονια πισω ποσο τρελες συλλογες ωραια χρονια
Chrisxxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εντιτ: και τέλος πάντων σκαζμός γιατί θα αρχίσω να ποστάρω ερβινοφωτό και θα σου βγουν καρδούλες από τη μύτη πάλι. ακομα?
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 ακομα? Εν έχω καινούργιες καρδιά μου. Αλλά θα σε ενημερώσω ότι σήμερα έπαιξε πρώτη φορά fetch. Ο γάτος.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Αλλά θα σε ενημερώσω ότι σήμερα έπαιξε πρώτη φορά fetch. Ο γάτος. πικς ορ βιντεο ορ ντιντ'ντ χαπεντ.
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να το τραβήξω αλλά δεναι εύκολο μόνη μου. Πριν μου φέρει το παιχνίδι κάθεται και παίζει για λίγο και ακόμα δεν είναι πολύ συνεπής (δεν το φέρνει πάντα), αλλά τον επιβραβεύω οπότε λογικά θα το μάθει. Είναι χαρακτηριστικό της ράτσας πάντως, για κάποιο λόγο το κάνουν πολλές.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 αλλος εχει ανασφαλειες εδω μεσα α και μιλαμε για κυκλους σε αντιθεση με εσενα που μπαινεις σε καθε φορουμ για να πεις την αποψη σου Σιγα να πουμε τωρα που θα δωσω κ ραπορτο τι κανω για να διασκεδασω το ελλειμα αυτοπεποιθησης κ τις ανασφαλειες μερικων. Ακου να στο κανω λιανα σε περιπτωση που δεν το επιασες την πρωτη φορα,καταννοω να πουμε τα προβληματα που μπορεις να κουβαλας για το ποσο σουπερ γουαου κ ποσο γαμαω κ δερνω εισαι αλλα σοβαρα πιστευες οτι θα αφηνα ενα ομοφοβικο σχολιο να πεσει?Δλδ τωρα νομιζεις οτι ειναι τοσο δυσκολο να δω ποτε καποιος κανει χιουμορ κ ποτε ειναι στραβωμενος ετσι δηθεν απο ''αποψη'' να πουμε? Οπως σου ειπα τραβα κανε τα ομοφοβικα αστεια αυτοεπιβεβαιωσης στον κυκλο σου κ στους γνωστους σου να πουμε.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Θα σκάσετε επιτέλους αμφότεροι;:Ρ Να πουμε.
μαφαλντα Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δεν έχω σκεφτεί, όχι. Για την ακρίβεια, υπάρχει αμάξι χωρίς χιλιόμετρα το οποίο κάθεται και σαπίζει, αλλά θέλει διπλωματία επιπέδου ηνωμένων εθνών. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ Ίσως πρέπει να τον πείσεις ότι θα το προσέχεις και ότι δεν θα καταλήξει παλιοσίδερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις