Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτοί παίζουν. Εγώ πώς να πάω.

Τις προάλλες έμαθα παίξαν Εκτός Ελέγχου, κόλαση έγινε. Και φυσικά δεν πήγα, δεν το ήξερα καν.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Eχω αρχισει να σκέφτομαι μετακόμιση ειτε προς Αθηνα ειτε προς Τσεχια μερια. :fear:

Εντωμεταξύ ο πρωθυπουργός - δημαρχος έχει λυσσάξει σήμερα.

Δημοσ.

αυτοί παίζουν. Εγώ πώς να πάω.

Τις προάλλες έμαθα παίξαν Εκτός Ελέγχου, κόλαση έγινε. Και φυσικά δεν πήγα, δεν το ήξερα καν.

Οικογενειακες υποχρεωσεις?

Δημοσ.

ήμουν αραγμένος σε ενα παγκάκι το πρωί και βλέπω ενα παπά και έρχεται και κάθετε στο δίπλα παγκάκι και του λέω ρε μαν να σε ρωτήσω κάτι ?

μου λέει πες μου

εγω: γιατι ξέρουμε το όνομα του πρώτου αρσενικού και θηλυκού ανθρώπου που έφτιαξε ο θεός αλλα δεν ξέρουμε το όνομα της πρώτης κάμπιας ? του πρώτου μαιμουθ ? αφου και αυτά ηταν πρωτόπλαστα στο είδος τους όπως και εμείς οπότε ειναι σημαντικά :mellow:

παπάς: .... (απλανές βλέμμα)... (σκέφτεται τι θα πει)

εγώ: και κάτι τελευταίο , εχω ακούσει πως το κομμάτι του άντρα που πήρε ο θεος για να πλάσει την γυναίκα ήταν το κόκαλο που είχαμε στο τσουτσούνι μας , ισχύει ?

ε και τότε άρχισε να σταυροκοπιέται και έφυγε :angry: :angry:

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ :blink: :wacko: :X :mad: :mad:

μεραααα. σημερα εχει πικ νικ και σκατοσυννεφια. :-(

εδώ έχει ήλιο και με νευριάζει γιατι θέλω συννεφιά και μαυρίλα !

αντε να φυγει το καλοκαίρι ρε γμτ!! :-(

Δημοσ.

ήμουν αραγμένος σε ενα παγκάκι το πρωί και βλέπω ενα παπά και έρχεται και κάθετε στο δίπλα παγκάκι και του λέω ρε μαν να σε ρωτήσω κάτι ?

μου λέει πες μου

εγω: γιατι ξέρουμε το όνομα του πρώτου αρσενικού και θηλυκού ανθρώπου που έφτιαξε ο θεός αλλα δεν ξέρουμε το όνομα της πρώτης κάμπιας ? του πρώτου μαιμουθ ? αφου και αυτά ηταν πρωτόπλαστα στο είδος τους όπως και εμείς οπότε ειναι σημαντικά :mellow:

παπάς: .... (απλανές βλέμμα)... (σκέφτεται τι θα πει)

εγώ: και κάτι τελευταίο , εχω ακούσει πως το κομμάτι του άντρα που πήρε ο θεος για να πλάσει την γυναίκα ήταν το κόκαλο που είχαμε στο τσουτσούνι μας , ισχύει ?

ε και τότε άρχισε να σταυροκοπιέται και έφυγε :angry: :angry:

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ :blink: :wacko: :X :mad: :mad:

οκ αν σου απαντούσε οτι το λέγαν Τάκη και την κάμπια Μαρία θα σου λύνονταν οι απορίες δηλαδή?

Δημοσ.

οκ αν σου απαντούσε οτι το λέγαν Τάκη και την κάμπια Μαρία θα σου λύνονταν οι απορίες δηλαδή?

δεν τον ρώτησα τα ονόματα τους , που να ξέρει ? ζουσε τότε? του είπα με λίγα λόγια γιατι επικεντρώνετε η εκκλησία στους ανθρώπους και όχι ΚΑΙ στα ζωα? δηλαδή αυτά δεν ειναι πλάσματα του θεού ? τι ειναι ? μιδιάσματα ?

Δημοσ.

Οικογενειακες υποχρεωσεις?

οικογενειακές υποχρεώσεις

βγάλε τα παπούτσια σου να μην λερώσεις

πάρε διαμέρισμα με δόσεις

πριν πεθάνεις, φρόντισε να ξεχρεώσεις.

Καλημέρα σας.

Άθλιε, τι είναι αυτό;

Δημοσ.

Τι ειναι; Κατι μου λεει οτι δεν ειναι αβαλιαμπλ.

Επισης, θειο θειο ποτε θα μας πας βολτα με τη λιμο;

Δημοσ.

xoxo, ήταν η αγγελία της λίμο που σβήστηκε. Η οποία λίμο είναι δωπέρα, θέλει μπανιάρισμα-τσερκάρισμα-σέρβις-πινακίδες-κτεο κλπ κλπ, και σε καναδυότρεις μέρες έλα να σε πάω όπου θες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...