leftermann Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 αυτοί παίζουν. Εγώ πώς να πάω. Τις προάλλες έμαθα παίξαν Εκτός Ελέγχου, κόλαση έγινε. Και φυσικά δεν πήγα, δεν το ήξερα καν.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Eχω αρχισει να σκέφτομαι μετακόμιση ειτε προς Αθηνα ειτε προς Τσεχια μερια. Εντωμεταξύ ο πρωθυπουργός - δημαρχος έχει λυσσάξει σήμερα.
-nick- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 αυτοί παίζουν. Εγώ πώς να πάω. Τις προάλλες έμαθα παίξαν Εκτός Ελέγχου, κόλαση έγινε. Και φυσικά δεν πήγα, δεν το ήξερα καν. Οικογενειακες υποχρεωσεις?
athlios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μαζευε και ας ειναι ρωγες. ΡΩΓΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ήμουν αραγμένος σε ενα παγκάκι το πρωί και βλέπω ενα παπά και έρχεται και κάθετε στο δίπλα παγκάκι και του λέω ρε μαν να σε ρωτήσω κάτι ? μου λέει πες μου εγω: γιατι ξέρουμε το όνομα του πρώτου αρσενικού και θηλυκού ανθρώπου που έφτιαξε ο θεός αλλα δεν ξέρουμε το όνομα της πρώτης κάμπιας ? του πρώτου μαιμουθ ? αφου και αυτά ηταν πρωτόπλαστα στο είδος τους όπως και εμείς οπότε ειναι σημαντικά παπάς: .... (απλανές βλέμμα)... (σκέφτεται τι θα πει) εγώ: και κάτι τελευταίο , εχω ακούσει πως το κομμάτι του άντρα που πήρε ο θεος για να πλάσει την γυναίκα ήταν το κόκαλο που είχαμε στο τσουτσούνι μας , ισχύει ? ε και τότε άρχισε να σταυροκοπιέται και έφυγε :angry: ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ :mad: μεραααα. σημερα εχει πικ νικ και σκατοσυννεφια. εδώ έχει ήλιο και με νευριάζει γιατι θέλω συννεφιά και μαυρίλα ! αντε να φυγει το καλοκαίρι ρε γμτ!!
D_N_A Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ήμουν αραγμένος σε ενα παγκάκι το πρωί και βλέπω ενα παπά και έρχεται και κάθετε στο δίπλα παγκάκι και του λέω ρε μαν να σε ρωτήσω κάτι ? μου λέει πες μου εγω: γιατι ξέρουμε το όνομα του πρώτου αρσενικού και θηλυκού ανθρώπου που έφτιαξε ο θεός αλλα δεν ξέρουμε το όνομα της πρώτης κάμπιας ? του πρώτου μαιμουθ ? αφου και αυτά ηταν πρωτόπλαστα στο είδος τους όπως και εμείς οπότε ειναι σημαντικά παπάς: .... (απλανές βλέμμα)... (σκέφτεται τι θα πει) εγώ: και κάτι τελευταίο , εχω ακούσει πως το κομμάτι του άντρα που πήρε ο θεος για να πλάσει την γυναίκα ήταν το κόκαλο που είχαμε στο τσουτσούνι μας , ισχύει ? ε και τότε άρχισε να σταυροκοπιέται και έφυγε :angry: ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ :mad: οκ αν σου απαντούσε οτι το λέγαν Τάκη και την κάμπια Μαρία θα σου λύνονταν οι απορίες δηλαδή?
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 οκ αν σου απαντούσε οτι το λέγαν Τάκη και την κάμπια Μαρία θα σου λύνονταν οι απορίες δηλαδή? δεν τον ρώτησα τα ονόματα τους , που να ξέρει ? ζουσε τότε? του είπα με λίγα λόγια γιατι επικεντρώνετε η εκκλησία στους ανθρώπους και όχι ΚΑΙ στα ζωα? δηλαδή αυτά δεν ειναι πλάσματα του θεού ? τι ειναι ? μιδιάσματα ?
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Τα ζώα δεν έχουν ψυχή, σύμφωνα με την εκκλησία
FilipposMD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Νομίζω ότι όντως τα θεωρεί μιδιάσματα. Αναφέρεται έτσι ακριβώς και στην Καινή Διαθήκη.
leftermann Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Οικογενειακες υποχρεωσεις? οικογενειακές υποχρεώσεις βγάλε τα παπούτσια σου να μην λερώσεις πάρε διαμέρισμα με δόσεις πριν πεθάνεις, φρόντισε να ξεχρεώσεις. Καλημέρα σας. Άθλιε, τι είναι αυτό;
athlios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Τι ειναι; Κατι μου λεει οτι δεν ειναι αβαλιαμπλ. Επισης, θειο θειο ποτε θα μας πας βολτα με τη λιμο;
leftermann Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 xoxo, ήταν η αγγελία της λίμο που σβήστηκε. Η οποία λίμο είναι δωπέρα, θέλει μπανιάρισμα-τσερκάρισμα-σέρβις-πινακίδες-κτεο κλπ κλπ, και σε καναδυότρεις μέρες έλα να σε πάω όπου θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις