Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάει και αυτό το πανηγυράκι, επιτέλους. Γαμηθήκαμε στην πίτσα και στην μπύρα, 5 κιλά σε 3 βδομάδες βάλαμε. Από δω και πέρα μόνο μπύρα.

Γαμάτο το μαγαζί του προδότη. Αλλά τι χρώμα είναι αυτό ρε γαμώτο. Σαν εκλογικό τμήμα του Αντωνάκη είναι.

Επίσης, σήμερα έφτασε και η Γαλλίδα μου από την Ντοητσλάνδη. I am in love.

Επίσης, 11 και σήμερα για διακοπές.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Γαμάτο το μαγαζί του προδότη. Αλλά τι χρώμα είναι αυτό ρε γαμώτο. Σαν εκλογικό τμήμα του Αντωνάκη είναι.

Πέρασε ένας παππούς προχτές από έξω και φώναζε "ΔΥΝΑΜΗ... ΔΥΝΑΜΗ..." μετά μου είπε ο καπετάνιος που μένει απέναντι ότι είναι φόλα ΝουΔου

Δημοσ.

Η ταμπέλα τι έγινε; Δεν βρήκες αρκετή μονωτική; Μουχαχαχα.

Δε με λε, μην τυχόν πουλάς και τσιγάρα; Αυτό το μαγαζί πουλούσε τσιγάρα/εφημερίδες/κλπ πρόπερσι, ε; Πέρσι ήταν κλειστό. Φέτος δεν βάζεις κι εσύ τσιγάρα, να μην κάνω δεύτερη στάση στα ψώνια μου; Παρκάρω μπροστά στον Μοσχοτό, παίρνω κρέατα, λίγο πιο πίσω το σούπερ μάρκετ, απέναντι μανάβης, στα 20 μέτρα και ο φούρνος. Όλα σε μια ακτίνα 50 μέτρων, μόνο τσιγάρα λείπουν και πρέπει να ξανασταματάω στο γεφυράκι, πληζ, βάλε και τσιγάρα. Μ;

Δημοσ.

Η ταμπέλα τι έγινε; Δεν βρήκες αρκετή μονωτική; Μουχαχαχα.

Δε με λε, μην τυχόν πουλάς και τσιγάρα; Αυτό το μαγαζί πουλούσε τσιγάρα/εφημερίδες/κλπ πρόπερσι, ε; Πέρσι ήταν κλειστό. Φέτος δεν βάζεις κι εσύ τσιγάρα, να μην κάνω δεύτερη στάση στα ψώνια μου; Παρκάρω μπροστά στον Μοσχοτό, παίρνω κρέατα, λίγο πιο πίσω το σούπερ μάρκετ, απέναντι μανάβης, στα 20 μέτρα και ο φούρνος. Όλα σε μια ακτίνα 50 μέτρων, μόνο τσιγάρα λείπουν και πρέπει να ξανασταματάω στο γεφυράκι, πληζ, βάλε και τσιγάρα. Μ;

οι τεμπέλες είναι υπό κατασκευή ακόμα. Τσιγάρα έχει ο Γιαννάκης ο ψήλος. από το μαγαζί μου, στον κεντρικό, αριστερά. Στο μαγαζί που πουλούσε παλιά λουλούδια η Ντίνα η "εμπειριών συλλέκτης" (τώρα πήρε το δίπλα μαγαζί και πουλάει παπούτσια)

Δημοσ.

οι τεμπέλες είναι υπό κατασκευή ακόμα. Τσιγάρα έχει ο Γιαννάκης ο ψήλος. από το μαγαζί μου, στον κεντρικό, αριστερά. Στο μαγαζί που πουλούσε παλιά λουλούδια η Ντίνα η "εμπειριών συλλέκτης" (τώρα πήρε το δίπλα μαγαζί και πουλάει παπούτσια)

Καμια ενημερωμένη φωτό θα βάλεις απαέ ή πρέπει να πιάσουμε την Παναγιά την Σουμελά γκόμενα;

Δημοσ.

πάει και αυτό το πανηγυράκι, επιτέλους. Γαμηθήκαμε στην πίτσα και στην μπύρα, 5 κιλά σε 3 βδομάδες βάλαμε. Από δω και πέρα μόνο μπύρα.

Επίσης, σήμερα έφτασε και η Γαλλίδα μου από την Ντοητσλάνδη. I am in love.

Επίσης, 11 και σήμερα για διακοπές.

Λεφτεεεερ παρε εδω καβλα

http://www.youtube.com/watch?v=_w1zabrpRvA

η πρωτη φορα που επαιξα σπρωξιες σε πιτ , ηρεμος psychedelας ημουν παντα και που κατεληξα !

Δημοσ.

Φωτό από το μαγαζί; από τον γιαννάκη τον ψηλό; από την Ντίνα;

Χεστήκαμε, με το συμπάθιο, για τα μαγαζά των γειτόνων σου, το δικό σου ρε...

Και καμια γυμνή φωτό της Ντίνας..;ρ

Δημοσ.

Χεστήκαμε, με το συμπάθιο, για τα μαγαζά των γειτόνων σου, το δικό σου ρε...

Και καμια γυμνή φωτό της Ντίνας..;ρ

δεν μπορώ να το εκθέσω το κορίτσι... λεπτή η θέση μου... δεν τα κάνω εγώ αυτά... δεν είναι σωστά αυτά... μπες σε λίγο στο fb σου...

πάω για ύπνο.... δύσκολα χωνεύεται η 4άρα

Δημοσ.

δεν μπορώ να το εκθέσω το κορίτσι... λεπτή η θέση μου... δεν τα κάνω εγώ αυτά... δεν είναι σωστά αυτά... μπες σε λίγο στο fb σου...

πάω για ύπνο.... δύσκολα χωνεύεται η 4άρα

coke.jpg

Δημοσ.

Λεφτεεεερ παρε εδω καβλα http://www.youtube.com/watch?v=_w1zabrpRvAη πρωτη φορα που επαιξα σπρωξιες σε πιτ , ηρεμος psychedelας ημουν παντα και που κατεληξα !

να, σε κάνα τέτοιο λάηβ θέλω να πάω και δεν βρίσκω.

Σοβαρά το ανθοπωλείο έγινε τσιγαράδικο; Μπράβο, μπράβο! Λουλούδια στην γνιέκαμ για την γιορτή της από πού θα πάρω όμως; Δεν γαμείς, θα της πάω ένα μπουκέτο σουβλάκια.

Δημοσ.

Νταξει θα μπορουσες να τον αποφυγεις πιο κομψα.. :P

Τι να αποφύγει που τους χωρίζουν 30 μέτρα απόσταση.

Δεν ξέρουν μωρέεε. Δεν δεεεν

Δημοσ.

να, σε κάνα τέτοιο λάηβ θέλω να πάω και δεν βρίσκω.

Παιζουν σχετικα συχνα ρε και Αθηνα και σαλονικα (στο βιολογικο κυριως)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...