Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα ρε πουστη μου, στελνουμε πραγματα στην ακρη του συμπαντος και δε μπορουμε να φτιαξουμε εναν κωλοεκτυπωτη που να δουλευει χωρις θεματα...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ναι...

on the bright side, μια των ημερών μπορεί να τον στείλω και εγώ στην άκρη του σύμπαντος τον εκτυπωτή, με βολέ. Μαλακισμένα άτομα στην canon, αν ακούτε, δεν μπορείτε να φτιάξετε έναν monitoring πρόγραμμα που να μην λέει τυχαίες μαλακίες για τα εναπομείναντα μελάνια;

Δημοσ.

Λολ και γω χθες αυτο σκεφτομουν. Ηθελα να εκτυπώσω ενα βιβλιο 274 σελιδες, επειδη δεν ειχα αλλο μελανακι και επειδη στην διπλη εκτυπωση εκτυπωνει τις μονες σελιδες και μετα εγω τις ξαναβαζω στη τροφοδοσία και εκτυπωνει τις ζυγες αποφασισα να εκτυπώσω τις πρωτες σελιδες για να εχω να διαβαζω αφου εγραφε οτι ειναι στο Low.. Οποτε εκτυπωνα 10-10 σελιδες.. Τελικά εφτασε η μελάνι για να το εκτυπωσω ολο! Εφαγα μια ωρα περιμένοντας αλλα με low μελανι εκτυπωσα 1 βιβλιο...

Γενικοτερα περα απο αυτο το θεμα λατρευω τους 2 κανον εκτυπωτες μου :-D

Δημοσ.

επίσης, κάθε φορά που θες να κάνεις delete ενα έγγραφο από το σπουλερ, πρέπει να κάνεις ρησταρτ.

-cancel that document χρυσο μου...

-NO.BECAUSE DICKS.

Δημοσ.

το ποιο σημαντικο δεν ειπες ομως.

θες να εκτυπωσεις κατι στα γρηγορα και βιαζεσαι να πας εξω? letmeplayouthesongofmypeople.wav

Δημοσ.

Speaking of printers, όταν τυπώνετε πολλά (200++) σε uber γρήγορο laser και βγαίνουν ζεστά και μυρωδάτα, δεν σας πιάνει κάτι και θέλετε να ακουμπήσετε το μάγουλό σας πάνω τους.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ; :confused:

Δημοσ.

Speaking of printers, όταν τυπώνετε πολλά (200++) σε uber γρήγορο laser και βγαίνουν ζεστά και μυρωδάτα, δεν σας πιάνει κάτι και θέλετε να ακουμπήσετε το μάγουλό σας πάνω τους.

http://www.insomnia.gr/topic/450911-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82/page__pid__4831907__st__160#entry4831907

Δημοσ.

Υπάρχει και αλλος τελικα :-D

Δημοσ.

Chrisξξξ είμαστε τουλάχιστον τρεις.

Εγώ, εσύ και μία φίλη που το είχε πάει στο επόμενο επίπεδο και αφού τα ακουμπούσε στο μάγουλο έλεγε ζουζουνιάρικα:

Ζεστοοοο...

Παπαωω...

Παπάωωω...

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Ναι... αυτή την κοιτούσα και εγώ περίεργα. OK, ακούμπα τα στο μάγουλο στις εκτυπώσεις. Αν θέλεις, μύρισε τες κιόλας. Αλλά ως εκεί.

Από εκεί και πέρα, είσαι printer-pervert!

Δημοσ.

Chrisξξξ είμαστε τουλάχιστον τρεις.

Εγώ, εσύ και μία φίλη που το είχε πάει στο επόμενο επίπεδο και αφού τα ακουμπούσε στο μάγουλο έλεγε ζουζουνιάρικα:

Ζεστοοοο...

Παπαωω...

Παπάωωω...

:lol: :lol: :lol:

θεα η φιλη σου! :-D

Δημοσ.

κοιτα, αυτο με το μαγουλο και τα ζεστα το κανω και εγω...

μαρτιος 11, επαγωγικη εστια (ξερετε αυτες που δεν ζεστενουν με τον κλασσικο τροπο), κατσαρολα, μαγουλο. Γιατι δεν καταλαβαινα με το χερι αν ηταν ζεστο, το εφερα κοντα στο μαγουλο... και πιο κοντα, και μετα scarface για λιγο καιρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...