leftermann Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 κυριακή μεσημέρι θα περάσω να επιθεωρήσω, αφού πρώτα ψωνίσω σάρκα παγγαίου. Κατατάλλα, είμαι χαρούμενος γιατί το αμάξι μου έχει παρει την κατηφόρα για ελλάδα. Κυριακή θα είναι δωπέρα. Και δείτε τι εξοπλισμό έχει, σε γκουγκλ μετάφραση: 1Hand, Αυτόματο Κιβώτιο ESG6, σκληρό δίσκο σύστημα πλοήγησης με DVD χάρτη, σπορ καθίσματα, cruise control, Σύντομα Αρχική Λειτουργία, διπλό έλεγχο του κλίματος, οθόνη πληροφοριών, Brake Assist, το σύστημα υποβοήθησης Lane, δερμάτινο τιμόνι, τιμόνι πολλαπλών λειτουργία, Ηλεκτρικά 4x. Παράθυρο, ηλεκ. Ηλεκτρικοί θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες. πτυσσόμενα, PDC σκοτείνιασε εμπρός και πίσω, πάρκινγκ ανίχνευσης χώρου, πλυντήρια προβολέων, προβολείς ομίχλης, πλαϊνά και πίσω σκίαστρα, πίσω παράθυρο άνοιγμα χωριστά, πίσω υαλοκαθαριστήρα, πίσω παράθυρο, χείλος ειδικό κράμα σχεδιασμού ζάντες 17 ιντσών με νέα ελαστικά, χειμερινά ελαστικά με ατσάλινες ζάντες με επιπλέον χρέωση, τηλέφωνο: Mobiltelefonvorber. m. Freispr.mit Bluethooth, Radio CD με MP3, θύρα USB, αισθητήρα φωτός, αισθητήρας βροχής, υπολογιστής ταξιδίου, cruise control, φωτισμό πακέτο, ατμοσφαιρικό φωτισμό, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, αφαιρούμενη, κάλυψη του φορτίου, το διαχωρισμό καθαρό, 7 έδρες, immobilizer, φιμέ τζάμια, εμπρός παρμπρίζ σε μονωτικό γυαλί, θερμαινόμενη, πανοραμικό παράθυρο, ηλεκτρικό . έλεγχο στάθμης (συμπιεστή), χώρο αποθήκευσης, Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κάτοπτρο αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, υποβραχιόνιο, κάτοχος ποτό, φώτα ομίχλης, ESP, ABS, κεντρικό υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο, Isofix, ψύξη χώρου, οδηγού και συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους κεφαλής, αερόσακοι γονάτων, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, τρίτες φωτισμός πέδησης, G-Cat € 4 με φίλτρο σωματιδίων, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, ρυθμιζόμενο καθ 'ύψος τιμόνι, προσκέφαλα, τυφλά σημεία, καρνέ επιταγών διατηρείται σε Citroen σε λέω PDC σκοτείνιασε εμπρός και πίσω, το διαχωρισμό καθαρό, τυφλά σημεία, πλυντήρια προβολέων, και ένα σωρό!!!
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Πςςςςςςςςς μεγειες! Πόσες μπύρες χωράει στο πορτ μπαγκαζ; Αν ριξεις τα καθισματα;
angmar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 τρίτες φωτισμός πέδησης Δευτέρες και Τετάρτες δεν έχει φως στα φρένα δηλαδή ε;
leftermann Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ούτε πέμπτες-παρασκευές-σαββατα-κυριακές. Μόνο τρίτες.
angmar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Να δώκεις πινακίδα τότε, αν σε πετύχω πουθενά και δεν είναι Τρίτη να κρατήσω απόσταση.
angmar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μόλις το μάθεις να ενημερώσεις πάντως. Σας εγκαταλείπω, πάω να οριζοντιωθώ γιατί αύριο έχω ένα φορτηγό δουλειά γ%$ώ την τύχη μου.
slygeo87 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Τον Μανωλιό τον βάλανε σ' ένα καράβι μούτσο και βγήκε ένα σκυλόψαρο και του 'φαγε τον..
eSATA Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καμ αν λέντις εν τζέντλεμεν! Μπέλι ντανς! Καμ αν εβρυμπάντι στην πίστα!
Pantelwolf Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Γαμιουνται οι επσον εκτυπωτες. συγκεκριμενα ο δικος μου Μα είναι δυνατόν επειδή τελείωσε το χαρτί, να θεωρεί οτι μόλις του βάλω πρέπει να ξαναρχίσει από την αρχή την εκτύπωση; Πάλι καλά που ήθελα 2 αντίτυπα και δε θα πάει το 160gr χαρτί τσάμπα. FFS...
caution Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καλά, άσε τους ρατσισμούς, και ο δικός μου που 'ναι canon τον παίρνει πανταχόθεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις