Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κυριακή μεσημέρι θα περάσω να επιθεωρήσω, αφού πρώτα ψωνίσω σάρκα παγγαίου.

Κατατάλλα, είμαι χαρούμενος γιατί το αμάξι μου έχει παρει την κατηφόρα για ελλάδα. Κυριακή θα είναι δωπέρα. Και δείτε τι εξοπλισμό έχει, σε γκουγκλ μετάφραση:

1Hand, Αυτόματο Κιβώτιο ESG6, σκληρό δίσκο σύστημα πλοήγησης με DVD χάρτη, σπορ καθίσματα, cruise control, Σύντομα Αρχική Λειτουργία, διπλό έλεγχο του κλίματος, οθόνη πληροφοριών, Brake Assist, το σύστημα υποβοήθησης Lane, δερμάτινο τιμόνι, τιμόνι πολλαπλών λειτουργία, Ηλεκτρικά 4x. Παράθυρο, ηλεκ. Ηλεκτρικοί θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες. πτυσσόμενα, PDC σκοτείνιασε εμπρός και πίσω, πάρκινγκ ανίχνευσης χώρου, πλυντήρια προβολέων, προβολείς ομίχλης, πλαϊνά και πίσω σκίαστρα, πίσω παράθυρο άνοιγμα χωριστά, πίσω υαλοκαθαριστήρα, πίσω παράθυρο, χείλος ειδικό κράμα σχεδιασμού ζάντες 17 ιντσών με νέα ελαστικά, χειμερινά ελαστικά με ατσάλινες ζάντες με επιπλέον χρέωση, τηλέφωνο: Mobiltelefonvorber. m. Freispr.mit Bluethooth, Radio CD με MP3, θύρα USB, αισθητήρα φωτός, αισθητήρας βροχής, υπολογιστής ταξιδίου, cruise control, φωτισμό πακέτο, ατμοσφαιρικό φωτισμό, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, αφαιρούμενη, κάλυψη του φορτίου, το διαχωρισμό καθαρό, 7 έδρες, immobilizer, φιμέ τζάμια, εμπρός παρμπρίζ σε μονωτικό γυαλί, θερμαινόμενη, πανοραμικό παράθυρο, ηλεκτρικό . έλεγχο στάθμης (συμπιεστή), χώρο αποθήκευσης, Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κάτοπτρο αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, υποβραχιόνιο, κάτοχος ποτό, φώτα ομίχλης, ESP, ABS, κεντρικό υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο, Isofix, ψύξη χώρου, οδηγού και συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους κεφαλής, αερόσακοι γονάτων, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, τρίτες φωτισμός πέδησης, G-Cat € 4 με φίλτρο σωματιδίων, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, ρυθμιζόμενο καθ 'ύψος τιμόνι, προσκέφαλα, τυφλά σημεία, καρνέ επιταγών διατηρείται σε Citroen

σε λέω PDC σκοτείνιασε εμπρός και πίσω, το διαχωρισμό καθαρό, τυφλά σημεία, πλυντήρια προβολέων, και ένα σωρό!!!

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μόλις το μάθεις να ενημερώσεις πάντως.

Σας εγκαταλείπω, πάω να οριζοντιωθώ γιατί αύριο έχω ένα φορτηγό δουλειά γ%$ώ την τύχη μου.

Δημοσ.

Τον Μανωλιό τον βάλανε σ' ένα καράβι μούτσο και βγήκε ένα σκυλόψαρο και του 'φαγε τον..

Δημοσ.

Γαμιουνται οι επσον εκτυπωτες.

συγκεκριμενα ο δικος μου

Μα είναι δυνατόν επειδή τελείωσε το χαρτί, να θεωρεί οτι μόλις του βάλω πρέπει να ξαναρχίσει από την αρχή την εκτύπωση;

Πάλι καλά που ήθελα 2 αντίτυπα και δε θα πάει το 160gr χαρτί τσάμπα.

FFS...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...