caution Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δε θα πιάσει. Κόβω το κεφάλι μου. Ειδικά το τελευταίο που λες. Για τον υλισμό; Ή καπιτάλα ή shaolin ο/η κάτοχος του τροχοφόρου... ΜΙΛΑ!
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εντιτ, άκυρο το διάβασα λάθος. Εεεεε, είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Κατηγορία από μόνος/η του/της. =ρ
caution Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 ΕΕ τότε τότε ας προσφέρει sex. Δοκιμασμένα πράματα.
insomniaK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Στείλτου Ρωσίδα 3 φορές την επόμενη εβδομάδα και θα το κληρονομήσεις.
athlios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Η απλά πες του οτι πρέπει να το πας στο μαστορα.
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Είναι φοβερό το τι μπορεί να κάνει κανείς για να βρει ένα γαμημένο τραγούδι που του έχει κολλήσει να βρει.
caution Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Είναι φοβερό το τι μπορεί να κάνει κανείς για να βρει ένα γαμημένο τραγούδι που του έχει κολλήσει να βρει. Πες μου ότι και εσύ έχεις προσπαθήσει να τραγουδήσεις στο shazam!
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Πες μου ότι και εσύ έχεις προσπαθήσει να τραγουδήσεις στο shazam! Όχι. Αλλά θυμήθηκα ότι το συζητούσα το καλοκαίρι του 2009 με μια φίλη στο msn. Άνοιξα τα λογκς του msn, βρήκα τον τίτλο αφού έψαξα μία μία τις ημερομηνίες (τι σκατά σερτς να έκανα, μου έλειπε ο κωλοφάκην ΤΙΤΛΟΣ), έψαξα τορρεντς, ραπιντσερ, τα πάντα όλα αλλά το άλμπουμ είναι παλιό και σπάνιο. Μετά από πολλή ώρα ψάξιμο στα ιντερνετς το βρήκα στο μπλογκ ενός τύπου που απ'ό,τι είδα από τα υπόλοιπα ποστς είναι Έλληνας. Αυτά. ΌΟΟΟΟΟΧΙ δεν τελειώνει εδώ. Το κατέβασα αλλά δεν ήταν ολόκληρο το άλμπουμ - να είμαι ευχαριστημένη που βρήκα και το μισό δηλαδή, και τελικά το κατέβασα από το γιουτχιουμπ. Κατάντγια.
caution Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το ελληνικό πνεύμα, το αρχαίο το αθάνατο τώρα και σε IP v4. "Πάμε μωρή Ελλαδάρα" και τέτοια edit: Ωπ άκυρα τα παραπάνω... "Ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας" λοιπόν
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ναι αλλά εγώ τώρα ακούω το κομμάτι και φουσκώνω από αγαλλίαση. Δε μπορώ να μη βρίσκω μουσική, τσατίζομαι.
YiN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Επίσης, αυτό το πράγμα να ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο και τελικά να καταλήγεις με 45 επιπλέον μουσικές επιλογές είναι φοβερό. Μου τελειώνει ο χώρος στους δίσκους και αγχώνομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις