Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλα και παλι υπαρχουν πολυ λιγοτερε αντι-αισθητικες επιλογες

Μόνο μη πεις τίποτα κροκς θα αυτοκτονήσω όπως είμαι.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μόνο μη πεις τίποτα κροκς θα αυτοκτονήσω όπως είμαι.

Οχι ειναι και αυτα στα ιδια επιπεδα αντιαισθητικοτητας.

Δημοσ.

Αν δεν πληρώσω ΔΕΗ για δυο μήνες μετά τη λήξη προθεσμίας πάιζει να το κόψουν;

πχ εγω δεν ειχα πληρωσει το εναντι επειδη ειχε ληξει και βαριομουν να παω στη δεη να το πληρωσω και περιμενα και ηρθε στον επομενο λογαριασμο μετα απο ενα 2μηνο δηλαδη , και ελεγε προειδοποιηση για διακοπη παροχης ηλεκτρικου ρευματος μετα το περας της ημερομηνιας ληξης του λογαριασμου.

και σε περιπτωση που στο κοψουν απο οσο ξερω πληρωνεις ενα "προστιμο" αναλογα με τα ποσα χρωστας νομιζω και στο ξανασυνδεουν, μικρο προστιμο παντως. αυτααααααααα

Δημοσ.

Λοιπόν σας έχω ένα γρίφο, δυνατό.

Είναι μία βρύση μ' ένα πίνακα ελέγχου. Έστω ότι υπάρχουν 2 διακόπτες, ο ένας, ο πάνω με διαβαθμίσες ο άλλος χωρίς, ένα κορδονάκι κι ένα κουμπί. Αν τραβήξεις το κορδονάκι βγάζει ζεστό νερο, ενώ οι δύο διακόπτες ρυθμίζουν περαιτέρω τη θερμοκρασία. Το κουμπί λειτουργεί μόνο όταν είναι τραβηγμένο το κορδονάκι, ενώ ο ένας από τους δύο διακόπτες, όχι ο βαθμιδωτός, ο άλλος, εκτός από θερμοκρασία ελέγχει και πίεση.

Η θέση των δύο διακοπτών, το κουμπί και το σκοινάκι αρθροιστικά ελέγχουν δηλαδή θερμοκρασία και πίεση αλλά με ακανόνιστο βαθμό. Αν ο μη βαθμιδωτός διακόπτης είναι σε λάθος θέση δεν δίνει αρκετή πίεση, ενώ επιπλέον αν είναι σε λάθος συνδυασμό με τον πάνω θα δώσει καυτό/μπούζι νερό. Μόνος του ο ένας από τους δύο δεν μπορεί να δώσει νερό σε ικανοποιητική θερμοκρασία, μόνο συνδυασμός τους, ενώ θα πρέπει αυτός ο συνδυασμός να είναι σε θέση να δώσει και επαρκή πίεση αντί να στάζει σαν ρακί. Το νερό επίσης δεν έρχεται σε σταθερή θερμοκρασία, με μικρές αυξομειώσεις στο ζεστό/κρύο, που όμως σε συνδυασμό με τις θέσεις των διακοπτών μπορεί να γίνουν μεγάλες. Το κρίσιμο ερώτημα:

Πως μπορεί ένας να κάνει μπάνιο με σωστή θερμοκρασία, σε νορμάλ χρονικό διάστημα, σε ανθρώπινες συνθήκες?

Όποιος έχει την απάντηση:

Να μου στείλει pm

photokqt.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...