Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για Ολλανδία που έστειλα πριν κάνα μήνα ένα συστημένο φάκελο 250gr μου πήρανε 7€.

Κάπου τόσο θα σου στοιχίσει λογικά.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Καθάρισα ανανά με χασαπομάχαιρο χωρίς δοντάκια. LIKE A BOSS.

φαινονται τα φραγκα...:mrgreen:

in other news

παλι λεφτα πηραμε σημερα

αντε τα xmas παλι... :X

Δημοσ.

Για Ολλανδία που έστειλα πριν κάνα μήνα ένα συστημένο φάκελο 250gr μου πήρανε 7€.

Κάπου τόσο θα σου στοιχίσει λογικά.

thanks bro!

Δημοσ.

Πόσο μαλακία να είσαι για καφέ, κάποια στιγμή να κάθεσαι δίπλα-δίπλα με μία δε-θα-τη-πιασω-ποτε-γκομενα-γιατι-απλα-η-κοπελα-εκτος-απο-καλος-χαρακτηρας-ειναι-και-χοντρη και ξαφνικα να σκαει μυτη η αδερφή σου, να μη την έχεις δει, να κάθεται στο πίσω τραπέζι και να νομίζει ότι κάτι παίζει και ύστερα να σε δουλεύει; Τις δύο τελευταίες μέρες μου έχει τύχει ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς.

ΓΑΜΩ ΤΟ LINUX. ΓΑΜΩ ΤΟ GNU. ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. Θέλω να πάω κάπου να μη με ξέρει κανείς. Πω. Λεφτερ, να βάλω ουισκι; Το ζητα η βραδια.

Δημοσ.

Θες πληροφορίες για τις πορφύρες γενικά πριν φτάσεις στην αυτοάνοση θρομβοπενική.

Και γκουγκλάρεις "πορφύρες" και το πρώτο αποτέλεσμα είναι Κατσιμάμουνα, Πορφύρες και Στρόμποι.

Έρχεται η λύτρωση όμως, λίγο ακόμα.

Δημοσ.

Πόσο μαλακία να είσαι για καφέ, κάποια στιγμή να κάθεσαι δίπλα-δίπλα με μία δε-θα-τη-πιασω-ποτε-γκομενα-γιατι-απλα-η-κοπελα-εκτος-απο-καλος-χαρακτηρας-ειναι-και-χοντρη και ξαφνικα να σκαει μυτη η αδερφή σου, να μη την έχεις δει, να κάθεται στο πίσω τραπέζι και να νομίζει ότι κάτι παίζει και ύστερα να σε δουλεύει; Τις δύο τελευταίες μέρες μου έχει τύχει ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς.

ΓΑΜΩ ΤΟ LINUX. ΓΑΜΩ ΤΟ GNU. ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. Θέλω να πάω κάπου να μη με ξέρει κανείς. Πω. Λεφτερ, να βάλω ουισκι; Το ζητα η βραδια.

z9Ogy.jpg

Δημοσ.

Μοντερατορα επεβαλλε την ταξη. Δεν γινεται να λεγονται τετοια πραγματα :P

Τελοσπντων, οι Γερμανοι να μη το παρουν, αυτο ειναι το κυριοτερο

Δημοσ.

Μοντερατορα επεβαλλε την ταξη. Δεν γινεται να λεγονται τετοια πραγματα :P

Άστη, κοριτσάκι είναι. Κι εγώ στη θέση της θα προτιμούσα την Μπαρτσ... Ισπανία. Αν ήταν κλειτορίδα η μπάλα με τέτοιο παίδεμα θα γλιστρούσε το χορτάρι.

Πάντως αν μη τι άλλο θα δούμε τελικάρα, εκτός αν κάνουν καμιά μαλακία οι γερμαναραίοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...