pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Για Ολλανδία που έστειλα πριν κάνα μήνα ένα συστημένο φάκελο 250gr μου πήρανε 7€. Κάπου τόσο θα σου στοιχίσει λογικά.
-nick- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Για Ολλανδία που έστειλα πριν κάνα μήνα ένα συστημένο φάκελο 250gr μου πήρανε 7€.
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Καθάρισα ανανά με χασαπομάχαιρο χωρίς δοντάκια. LIKE A BOSS. φαινονται τα φραγκα... in other news παλι λεφτα πηραμε σημερα αντε τα xmas παλι...
Godric Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Για Ολλανδία που έστειλα πριν κάνα μήνα ένα συστημένο φάκελο 250gr μου πήρανε 7€. Κάπου τόσο θα σου στοιχίσει λογικά. thanks bro!
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Κόψε τις μαλακίες, θα με ζαλίσει στα pm ο nikoc.
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 φαινονται τα φραγκα... in other news παλι λεφτα πηραμε σημερα Irony is a bitch
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Irony is a bitch true true αλλα δεν τρωμε ανανα και την σκαπουλαρουμε
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πόσο μαλακία να είσαι για καφέ, κάποια στιγμή να κάθεσαι δίπλα-δίπλα με μία δε-θα-τη-πιασω-ποτε-γκομενα-γιατι-απλα-η-κοπελα-εκτος-απο-καλος-χαρακτηρας-ειναι-και-χοντρη και ξαφνικα να σκαει μυτη η αδερφή σου, να μη την έχεις δει, να κάθεται στο πίσω τραπέζι και να νομίζει ότι κάτι παίζει και ύστερα να σε δουλεύει; Τις δύο τελευταίες μέρες μου έχει τύχει ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς. ΓΑΜΩ ΤΟ LINUX. ΓΑΜΩ ΤΟ GNU. ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. Θέλω να πάω κάπου να μη με ξέρει κανείς. Πω. Λεφτερ, να βάλω ουισκι; Το ζητα η βραδια.
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Θες πληροφορίες για τις πορφύρες γενικά πριν φτάσεις στην αυτοάνοση θρομβοπενική. Και γκουγκλάρεις "πορφύρες" και το πρώτο αποτέλεσμα είναι Κατσιμάμουνα, Πορφύρες και Στρόμποι. Έρχεται η λύτρωση όμως, λίγο ακόμα.
Impious Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Πόσο μαλακία να είσαι για καφέ, κάποια στιγμή να κάθεσαι δίπλα-δίπλα με μία δε-θα-τη-πιασω-ποτε-γκομενα-γιατι-απλα-η-κοπελα-εκτος-απο-καλος-χαρακτηρας-ειναι-και-χοντρη και ξαφνικα να σκαει μυτη η αδερφή σου, να μη την έχεις δει, να κάθεται στο πίσω τραπέζι και να νομίζει ότι κάτι παίζει και ύστερα να σε δουλεύει; Τις δύο τελευταίες μέρες μου έχει τύχει ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς. ΓΑΜΩ ΤΟ LINUX. ΓΑΜΩ ΤΟ GNU. ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. Θέλω να πάω κάπου να μη με ξέρει κανείς. Πω. Λεφτερ, να βάλω ουισκι; Το ζητα η βραδια.
Anubis13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μοντερατορα επεβαλλε την ταξη. Δεν γινεται να λεγονται τετοια πραγματα Τελοσπντων, οι Γερμανοι να μη το παρουν, αυτο ειναι το κυριοτερο
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μοντερατορα επεβαλλε την ταξη. Δεν γινεται να λεγονται τετοια πραγματα Άστη, κοριτσάκι είναι. Κι εγώ στη θέση της θα προτιμούσα την Μπαρτσ... Ισπανία. Αν ήταν κλειτορίδα η μπάλα με τέτοιο παίδεμα θα γλιστρούσε το χορτάρι. Πάντως αν μη τι άλλο θα δούμε τελικάρα, εκτός αν κάνουν καμιά μαλακία οι γερμαναραίοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις