alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 θα έρθω σκ μάλλον. Εγώ και οι κοράκλες μου, άνευ μαμάς. Αλλά με το παλιό ντιντί. Αύριο πρωί κληρώνει για το καινούριο. Ωραίο χρωματάκι, ε; Ασορτί με τις πινακίδες του θα είναι. Στόρια γερά έβαλες στο μαγαζί; Θα σου βάλω γκαζάκια ε, μη με πεις πως δεν στο είπα. Έχει ο Ανγκμάρης σπίτι εκεί που πάω για μπάνιο; Που; Στόρια δεν βάζω... ειδικά τώρα που εξαρθρώθηκε η σπείρα με τους ληστές με τα καλάσνικοφ εδώ στην περιοχή μας (παρεμπιπτόντως 4 είναι γνωστοί... τι γνωριμίες έχω ρε πούστη μου) δεν τα έχουμε ανάγκη. Ο ανγκμάρης έχει εξοχικό... γαμιστερόνα
leftermann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 υπάρχει όμως η πενταμελής σπείρα με τα γκαζάκια, που χτυπάει αποκλειστικά κομπιουτεράδικα ανήκοντα σε προδότες μοντερέητορς. Ξανασκέψου τα στόρια σε λέω. Αααα τον μπαγάσα τον Ανγκμάρη. Δω κοντά;
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Στο κέντρο του χωριού... παλαιά οικογένεια, από τζάκι
leftermann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μμμ, βρε τον Ανγκμάρη, δεν το ήξερα. Με θύμισες ότι πρέπει να ψάξω και για τζάκι για το χωριό... Εντωμεταξύ, για πότε βλέπεις να το ανοίγεις το κατάστημα; Επίσης, ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ξήλωσαν το ατμ της εθνικής το φελέκι τους; Από πού θα βγάζω λεφτά το καλοκαίρι;
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αύριο ξεκινάω το τελικό καθάρισμα και περιμένω έπιπλα, υλικά κτλ. Λεφτά από το Πράβ' aka Ελευθερούπολη ... ή Καβάλα! ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ!
leftermann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 τι λε ρε, σιγά μην πάω ελευθερούπολη να βγάλω λεφτά. Γαμώ την πέραμο γαμώ. Θα ανοίξω μια τράπεζα στην πέραμο! Γιεα! Καλή ιδέα!
angmar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Όχι δεν έχω καμία σχέση με τα μέρη τους. Είχα παλιά.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Να σου δώσω paypal για να μην δώσω στον Λέφτερ facebook account;
leftermann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μ. Παλιά ήσουν περαμιώτης αλλά τώρα δεν είσαι. Μ.
angmar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Να σου δώσω paypal για να μην δώσω στον Λέφτερ facebook account; Δε το θεωρώ εκβιασμό αυτό, δε τη λες άσχημη... Ταπί θα μείνεις, try harder.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δε το θεωρώ εκβιασμό αυτό, δε τη λες άσχημη... Ταπί θα μείνεις, try harder. Δεν θα το έδινα για την εμφάνιση της... για το trollάρισμα και μόνο. Δεχόμαστε και Ιαπωνικά Γιέν
leftermann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ποιά δεν λες άσχημη ρε παιδιά; Τι δεν κατάλαβα ρε παιδιά; Πείτε μου κι εμένα.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ποιά δεν λες άσχημη ρε παιδιά; Τι δεν κατάλαβα ρε παιδιά; Πείτε μου κι εμένα. άμα δεν μου τα στάξει θα στα πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις