viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 εκαψα 10 ευρω βενζινη για να βρω ενα ανταπτορακι για την κιθαρα στην τελικη μου το εδωσαν τσαμπα...
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ; καπς καπς. κανω τον καλο φοιτητη στο 5ο ετος και διαβαζω.... αλλα σημερα ψηνομαι να παω για ενα γρηγορο μπανακι... περιμενα να σε δω στους sepultura αλλα δεν...!
leftermann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Άθλιε, το αμάξι είναι ρεζερβέ, για τα μάτια μου μόνο, χοχοχο! Αν όλα παν καλά, μέχρι την Δευτέρα κερνάω! κανω τον καλο φοιτητη στο 5ο ετος και διαβαζω.... αλλα σημερα ψηνομαι να παω για ενα γρηγορο μπανακι... περιμενα να σε δω στους sepultura αλλα δεν...! ωπ ωπ. Πήγες; Δεν είπες τίποτα. Δεν έχω παρέα πλέον για τέτοια, ο τελευταίος είναι με πάρκινσον στο κρεβάτι...
athlios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Άθλιε' date=' το αμάξι είναι ρεζερβέ, για τα μάτια μου μόνο, χοχοχο! Αν όλα παν καλά, μέχρι την Δευτέρα κερνάω![/quote']Ολο λογια εισαι. Γω αυτο ξέρω. Το βυσσινι τελικα;;
leftermann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Γιαπ! Αύριο πρωί πάει και το βλέπει. Αν είναι οκ, δίνω γκαφρά, το τσιμπάει, ΣΚ πιστεύει θα είναι εδώ. Mε τις οθονουλες εκει μπροστα; Απο που; ΝΤΟΗΤΣΛΑΝΤ φίλε, πού αλλού;
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 εεε δεν ηξερα...νομιζα 8α ησουν εκει... πηγα πηγα... χωρις cavalera δεν ειναι το ιδιο ομως...
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 5 8εσιο εχω....μια θεση ειναι καπαρωμενη...αρα αλλοι 3ης χωρανε...αλλα θα ηταν καλο να κρατησουμε μια καλη αναλογια ανδρα-γυναικας.
athlios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Και αυριο που μπορουμε για μπανιο δινω 3παρατεταρτο. ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ. 5 8εσιο εχω....μια θεση ειναι καπαρωμενη...αρα αλλοι 3ης χωρανε...αλλα θα ηταν καλο να κρατησουμε μια καλη αναλογια ανδρα-γυναικας. Ωραία αμα φέρεις εσυ την γυναίκα ειμαστε κομπλε. 3 προς 1 . Τι καλυτερο.
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Και αυριο που μπορουμε για μπανιο δινω 3παρατεταρτο. ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ. Ωραία αμα φέρεις εσυ την γυναίκα ειμαστε κομπλε. 3 προς 1 . Τι καλυτερο. ειναι η νυφη μου...δεν μετραει στην αναλογια.
angmar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 5 8εσιο εχω....μια θεση ειναι καπαρωμενη...αρα αλλοι 3ης χωρανε...αλλα θα ηταν καλο να κρατησουμε μια καλη αναλογια ανδρα-γυναικας. 5 θέσιο έχω κι εγώ ρε Για του Λεφτέρη μιλάω, να το εγκαινιάσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις