leftermann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 της γερμανίας; ¨Εχουμε, αλλά μην πάρεις τώρα, θα κοιμάται. Γερμανία είναι, δεν είναι σαν εμάς τα κοπρόσκυλα που πάμε στην δουλειά με 3 ώρες ύπνο.
Praetorianos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μπα , μη το λες...Διδακτορικό ; Πάπαλα. Τέλος. Μηδεν. Δεν ξαναέχει. ΠΑΠΑΛΑ (ακαδημαϊκές) εξετάσεις λέμε δια παντός.
athlios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 την μαϊμού αποκλείεται. Εσένα μάλλον ναι. σοβαρεψου
gang Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 πτυχιακη εχεις δωσει; Ακόμα δεν την έχω ξεκινήσει. Το θετικό είναι ότι έχω πάρει θέμα. Εξ' άλλου δεν βιάζομαι. Έχω φανταρικό και πρακτική ακόμα. αποκλείεται. Τώρα στα γεράματα; ποτέ δεν είναι αργά..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 έχετε να μου προτείνεται καμμιά λύση να μη χέζει όπου νάναι στο δωμάτιο μου το 1,5 μηνών γατάκι που βρήκα σήμερα στον δρόμο; Του χω βάλει ένα κουτί με χώμα αλλά δε θέλει να τα κάνει εκεί.
leftermann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ποτέ δεν είναι αργά.. κι εσύ τέκνον Βρούτε; έχετε να μου προτείνεται καμμιά λύση να μη χέζει όπου νάναι στο δωμάτιο μου το 1,5 μηνών γατάκι που βρήκα σήμερα στον δρόμο; Του χω βάλει ένα κουτί με χώμα αλλά δε θέλει να τα κάνει εκεί. του στρίβεις τον λαιμό μέχρι να ακουστεί το χαρακτηριστικό "κρακ".
athlios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 αι θοτ δατ αι χερντ γιου λαφινγκ. δατ γοζ τζαστ ε ντριμ? γοζ?
gang Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 κι εσύ τέκνον Βρούτε; εγώ απλά έδωσα μια εναλλακτική. Αν δεν θες να "σοβαρευτείς", καλά θα κάνεις κατά την γνώμη μου. Έτσι σε θέλουμε αι θοτ δατ αι χερντ γιου λαφινγκ. δατ γοζ τζαστ ε ντριμ? γοζ? πάει, έπεσε και το τελευταίο κάστρο. Ο ατήλιος τραγουδάει ποπ - ξένα - καψουροτράγουδα για μια αγάπη μακρινή, Αθηναία...
athlios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 οχι και αθηναια ρε μπουφο. Αλλα ακουσα και ΚΑΝΣΑΣ σημερα. αυτο. ΓΑΒΓΑΒ
gang Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 οχι και αθηναια ρε μπουφο. Αλλα ακουσα και ΚΑΝΣΑΣ σημερα. αυτο. ΓΑΒΓΑΒ Ε θα γίνει Αθηναία. Δεν ξαναγυρίζει πίσω.
athlios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 malaka τωρα θυμαμαι οτι εχεις τον κατσιβελη προφαιλ πικ. ΕΙναι απτο χωριο μου αυτος ε. κλαιω. σχεδον συμμαθητης. Τον αδικησαν λιγο μετα τον τραυματισμο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις