alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 το πηγες το ριμαδι μετα σε κανα κτηνιατρο η κατι? Συντριπτικό κάταγμα σε κουτάβι = ευθανασία. το πήγε το αφεντικό του. Τον πήρα τηλ και μου είπε βιαστικά "θα γίνει"... θα πάω πιο μετά από εκεί ξανά να δω.
pappous_soulis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Συγχαρητήρια στον βοκαλζ, και κάτι τέτοιους Vocals, να σου δώσω τα φώτα της αδερφής μου: μην πας στο φυσικό της Αθήνας. να μην τους ακούει. Πήγε η μάνα μου για ψώνια σήμερα. Για να μην τα κουβαλάει είπα ο καλός γιος να τα κουβαλήσω εγώ μόλις τελείωνα κάτι δουλειές. Αφήνει το αυτοκίνητο "ροσοπόντιος νταβατζής" πάνω στον δρόμο αφού έκλεινα τον δρόμο εγώ με το δικό μου. Πήγα στο μαγαζί, τελείωσα, γύρισα και μπαίνω στον χάρο να τον κατεβάσω στο υπόγειο να το ξεφορτώσω. Πάω να βάλω μπρος και ξεχνάω ότι είναι diesel και δεν κάνω προθέρμανση. Δεύτερη φορά μίζα, περνάει λίγη ώρα, ψάχνω να βρω το χειρόφρενο (είναι αριστερά με πόδι και λεβιέ)... γενικά πρέπει να πέρασε περίπου 1 λεπτό με τον χάρο να δουλεύει σαν τρακτέρ. Βάζω ταχύτητα, ξεκινάω και ακούγετε ένα "γκντούπ" σαν να πέρασα πάνω από πέτρα. Κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω ένα τσούρμο από κουτάβια να τρέχουν να φύγουν. Τα μαλακισμένα ήταν μαζεμένα στην πίσω αριστερά ρόδα και δεν έφυγαν τόση ώρα. Το ένα πέθανε απευθείας, το άλλο χτυπιόταν (πρέπει να του έσπασα/πάτησα κάποιο πόδι/πόδια) και τα άλλα ευτυχώς, απλά έφυγαν τρομαγμένα. Γαμήθηκε η ψυχολογία μου. Περίμενα το τέλος να είναι αστείο όπως μας έχεις συνηθίσει. Κρίμα γαμώτο..
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Επίσης, συνήθως ευθανασία = 100-150 ευρώ. Εμένα για γάτα, μου είχαν πάρει μια πενηνταρού.
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Επίσης, συνήθως ευθανασία = 100-150 ευρώ. Τα έδινα χωρίς δεύτερη σκέψη αδερφέ... αν ήταν αναπόφευκτο ούτε που θα το σκεφτόμουν.
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tnj-_oKOn5k κολλημα το τραγουδι, άλλο βέβαια απο τον άμπαλο να το ακούς και άλλο λαηβ από αυτήν με φωνή ισάξια της αρβανιτάκη..
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Πήγε η μάνα μου για ψώνια σήμερα. Για να μην τα κουβαλάει είπα ο καλός γιος να τα κουβαλήσω εγώ μόλις τελείωνα κάτι δουλειές. Αφήνει το αυτοκίνητο "ροσοπόντιος νταβατζής" πάνω στον δρόμο αφού έκλεινα τον δρόμο εγώ με το δικό μου. Πήγα στο μαγαζί' date=' τελείωσα, γύρισα και μπαίνω στον χάρο να τον κατεβάσω στο υπόγειο να το ξεφορτώσω. Πάω να βάλω μπρος και ξεχνάω ότι είναι diesel και δεν κάνω προθέρμανση. Δεύτερη φορά μίζα, περνάει λίγη ώρα, ψάχνω να βρω το χειρόφρενο (είναι αριστερά με πόδι και λεβιέ)... γενικά πρέπει να πέρασε περίπου 1 λεπτό με τον χάρο να δουλεύει σαν τρακτέρ. Βάζω ταχύτητα, ξεκινάω και ακούγετε ένα "γκντούπ" σαν να πέρασα πάνω από πέτρα. Κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω ένα τσούρμο από κουτάβια να τρέχουν να φύγουν. Τα μαλακισμένα ήταν μαζεμένα στην πίσω αριστερά ρόδα και δεν έφυγαν τόση ώρα. Το ένα πέθανε απευθείας, το άλλο χτυπιόταν (πρέπει να του έσπασα/πάτησα κάποιο πόδι/πόδια) και τα άλλα ευτυχώς, απλά έφυγαν τρομαγμένα. Γαμήθηκε η ψυχολογία μου.[/quote'] Μας γαμησες ρε Άλεκε! Εμένα για γάτα' date=' μου είχαν πάρει μια πενηνταρού.[/quote'] αν είναι για γάτα στην κάνω και τζάμπα, εντελως ανθρωπιστικά έτσι..;ρ Πακτωση.
black_widow Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Θα χυθεί αίμα Ένας σπαστικός συνάδελφος έχει δηλώσει άδεια που συμπίπτει με τη δική μου ενώ είχαμε πει ότι Αύγουστο θα πάρω εγώ και δε βγαίνει το πρόγραμμα τώρα και 6 μήνες τώρα δεν έχω πάρει άδεια...
mary Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 τελευταίο μάθημα αύριο...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε ζηλευωωωωωω!εγω παρασκευη και θα ναι μια και καλα τελευταιο!!!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Θα χυθεί αίμα Ένας σπαστικός συνάδελφος έχει δηλώσει άδεια που συμπίπτει με τη δική μου ενώ είχαμε πει ότι Αύγουστο θα πάρω εγώ και δε βγαίνει το πρόγραμμα τώρα και 6 μήνες τώρα δεν έχω πάρει άδεια... Aυτες οι μαλακιες στους εργασιακους χωρους για ποιον λογο να συμβαινουν! Μιλα του εργοδοτη σας και κανονισε το. Στην τελικη πες οτι εχεις κλεισει tickets για κανα κουλο προορισμο ξερωγω. Αν ειναι βεβαια κανα γλυφτρονι μαλλον θα σε εχει προλαβει.
gang Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 τελευταίο μάθημα αύριο...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε ζηλευωωωωωω!εγω παρασκευη και θα ναι μια και καλα τελευταιο!!!!!! oh... i miss those days.
black_widow Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Aυτες οι μαλακιες στους εργασιακους χωρους για ποιον λογο να συμβαινουν! Μιλα του εργοδοτη σας και κανονισε το. Στην τελικη πες οτι εχεις κλεισει tickets για κανα κουλο προορισμο ξερωγω. Αν ειναι βεβαια κανα γλυφτρονι μαλλον θα σε εχει προλαβει. To πρόγραμμα περνάει υπό έγκριση πρώτα από το διευθυντή , κοινώς εκείνος θα αποφασίσει ή θα μας πει να σπάσουμε τις άδειες στα 2 ( δε θα ξεκουραστώ όμως έτσι ). Αλλά υπάρχει και το boss στη μέση στο οποίο σίγουρα θα καταφύγει ή θα έχει καταφύγει ήδη. Ο συγκεκριμένος είναι περιπτωσάρα , τα κάνει επίτηδες αυτά. Άσε που έχει πει ότι οι γυναίκες στη δουλειά κρατάμε με άλλο τρόπο τις θέσεις μας και διάφορα άλλα ωραία.
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Έναν πενταψήφιο έχω να μοιραστώ μαζί σας. 17116 1η επιλογή φυσικό Αθήνας(περνάω) Καλημέρα σας πάω για καφέ. ;ρ φακ γιεα Congratulations ρε, το 'πιασες τελικά που 'λεγες ε? Μεγάλος γουρλής είμαι τελευταίο μάθημα αύριο...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ μερες. δεν θελω να διαβασωωωωωω, δεν θελω να δινω αλλο εξετασεις, δεν θελωωωωωωωωωωωω. Κι αφού λέμε όλοι το μπόνο μας, κι εγώ τον δικό μου. Σήμερα βγήκαν και τα τελευταία αποτελέσματα. Περασα τα πάντα. Για πάντα. Πάπαλα. Τέλος. Μηδεν. Δεν ξαναέχει. ΠΑΠΑΛΑ (ακαδημαϊκές) εξετάσεις λέμε δια παντός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις