nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 εγω για δόντια λεω δεν ειμαι επιστήμονας , ελεύθερος ανθρωπος ειμαι
insomniaK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Vocals, να σου δώσω τα φώτα της αδερφής μου: μην πας στο φυσικό της Αθήνας.
gang Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Και τη κβαντο2 κάποια στιγμή θα την περάσω, νομίζω δηλαδή κλάιν μωρέεεεεεεεεε
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 βλεπω συνεντευξη μπεου και κλαιω. χειροκροτηματα, συνθηματα, ειναι λεει η γαρμπη και ο γερολυματος..
Sellers Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Έναν πενταψήφιο έχω να μοιραστώ μαζί σας. 17116 1η επιλογή φυσικό Αθήνας(περνάω) Καλημέρα σας πάω για καφέ. ;ρ φακ γιεα Εεεεεεεεπ. Καλώς μας ήρθες. (Στον κλάδο, όχι στο πανεπιστήμιο) Συγχαρητήργια και απο μένα. Γ@μησε τους όλους. Και μακριά απο παρατάξεις.
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 μην τρομάζετε τον υποψήφιο συνάδελφο! Βοκαλζ_ συγχαρητήρια! 6 χρόνια είμαι στο Φυσικό της Θεσσαλονίκης, όλα μέλι γάλα Και τη κβαντο2 κάποια στιγμή θα την περάσω, νομίζω δηλαδή Μπορεί να την περάσει και να μην την περάσει, ταυτόχρονα.;ρ
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Πήγε η μάνα μου για ψώνια σήμερα. Για να μην τα κουβαλάει είπα ο καλός γιος να τα κουβαλήσω εγώ μόλις τελείωνα κάτι δουλειές. Αφήνει το αυτοκίνητο "ροσοπόντιος νταβατζής" πάνω στον δρόμο αφού έκλεινα τον δρόμο εγώ με το δικό μου. Πήγα στο μαγαζί, τελείωσα, γύρισα και μπαίνω στον χάρο να τον κατεβάσω στο υπόγειο να το ξεφορτώσω. Πάω να βάλω μπρος και ξεχνάω ότι είναι diesel και δεν κάνω προθέρμανση. Δεύτερη φορά μίζα, περνάει λίγη ώρα, ψάχνω να βρω το χειρόφρενο (είναι αριστερά με πόδι και λεβιέ)... γενικά πρέπει να πέρασε περίπου 1 λεπτό με τον χάρο να δουλεύει σαν τρακτέρ. Βάζω ταχύτητα, ξεκινάω και ακούγετε ένα "γκντούπ" σαν να πέρασα πάνω από πέτρα. Κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω ένα τσούρμο από κουτάβια να τρέχουν να φύγουν. Τα μαλακισμένα ήταν μαζεμένα στην πίσω αριστερά ρόδα και δεν έφυγαν τόση ώρα. Το ένα πέθανε απευθείας, το άλλο χτυπιόταν (πρέπει να του έσπασα/πάτησα κάποιο πόδι/πόδια) και τα άλλα ευτυχώς, απλά έφυγαν τρομαγμένα. Γαμήθηκε η ψυχολογία μου.
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 για πειτε τι εννοει για τα ντηζελ, γιατι εμεις εδω δεν εχουμε τετοια κολπα
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ μλκ σοβαρά, με είδε αυτός που έχει την σκύλα με τα σκυλάκια και μόνο που δεν με αγκάλιασε. χτυπιόμουν πάνω στο αμάξι. Ψυχολογία για τον πέο. για πειτε τι εννοει για τα ντηζελ, γιατι εμεις εδω δεν εχουμε τετοια κολπα Το diesel σε τέτοιας χρονολογίας αυτοκίνητο το ακούς από 400km μακριά όταν δουλεύει. Πως κάνουν τα ταξί, στο χειρότερο τους.
kuzko21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 το τσοκ , το τσοκ. γνωστη η πατεντα κειροφρενο με τη μερτσεντα παντως. το πηγες το ριμαδι μετα σε κανα κτηνιατρο η κατι?
kuzko21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 ναι οκ. βεβαια αλλο ευθανασια απο κτηνιατρο , αλλο ευθανασια ''τοπαταωμεχρινατοτελειωσω'' και αλλο το αφηνω να πεθανει μονο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις