vocals_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Θενκς γκάιζ ΑΣΤΕΡΙ. Με τόσο δύσκολα θέματα στα βαρύτητας (σύμφωνα με αυτά που έλεγαν), αυτός ο βαθμός είναι απλά ΚΟ ΡΥ ΦΗ. Άρχοντας. Για ρίξε αναλυτικά τις βαθμολογίες.. http://www.newsit.gr...=147830&catid=3 Αυτοί έβγαλαν ήδη πόρισμα για το που περνάει το παιδί... έλεος Καλά έχω κάνει άπειρες μαλακίες, θα μπορούσα να γράψω γύρω στο 18.5(ειδικά στη φυσική το 'χα άνετα το 15άρι), αλλά αφού πέρασα who cares. Όσο για το παλικαράκι, στο ίδιο σχολείο και φροντιστήριο ήμασταν, τον ξέρω αρκετά καλά. Δεν είχε ανοίξει βιβλίο ποτέ, και 17τόσο που έγραψε δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερε, μάγκας. Πάντως μόνο όνειρο του δεν ήταν το πολυτεχνείο(καμία επαφή μάλιστα, μόνο το μπάσκετ γουστάρει), αλλά οι γονείς...
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 ωραιος ρε, μια ατυχια ηταν η φυσικη σου. ΜΠδγ, που σκατα τους βρίσκετε τετοιους προφορικους, εμενα ήταν όλοι μια μοναδα τουλάχιστον κάτω απο αυτά που έγραψα.
vocals_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ε εκτός από τις καλές επιδόσεις στο σχολείο, κυρίως ευθύνονται οι γαμάτοι καθηγητές. Ξέρεις εκείνοι οι σπάνιοι τύποι που κάνουν και κορυφαίο μάθημα, είναι και απίστευτοι άνθρωποι κτλ
gang Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Θενκς γκάιζ Καλά έχω κάνει άπειρες μαλακίες, θα μπορούσα να γράψω γύρω στο 18.5(ειδικά στη φυσική το 'χα άνετα το 15άρι), αλλά αφού πέρασα who cares. Μου θυμίζεις εμένα. Έχασα το 20άρι στην φυσική από 2 πολλαπλής επιλογής (18 πήρα τελικά) Επίσης πως και δεν διάλεξες φυσική γενικής; Επίσης επίσης, βλέπω ηλεκτρολογία. +1 ΜΠδγ, που σκατα τους βρίσκετε τετοιους προφορικους, εμενα ήταν όλοι μια μοναδα τουλάχιστον κάτω απο αυτά που έγραψα. QFT. Εμάς μας είχαν ψιλοπηδήξει, ειδικά στα γενικής παιδείας. Μ.ο παννελλαδικών 15. Απολυτήριο 12,7. Μόνο εγώ τέτοια πράγματα
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Έναν πενταψήφιο έχω να μοιραστώ μαζί σας. 17116 1η επιλογή φυσικό Αθήνας(περνάω) Καλημέρα σας πάω για καφέ. ;ρ φακ γιεα Συγχαρητήρια νεαρέ
kuzko21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Έναν πενταψήφιο έχω να μοιραστώ μαζί σας. 17116 1η επιλογή φυσικό Αθήνας(περνάω) Καλημέρα σας πάω για καφέ. ;ρ φακ γιεα αμμμπραβο! ωραια σχολη βρε ατιμε , η ετσι σποδαζει τα ομοια και ωρες-ωρες λεω γιατι εγω δενεε... πολλα συγχαρητηρια! αντε και σε κανα 8αρι χρονια μοιρασου και το βαθμο πτυχιου
athlios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 αμμμπραβο! ωραια σχολη βρε ατιμε , η ετσι σποδαζει τα ομοια και ωρες-ωρες λεω γιατι εγω δενεε... πολλα συγχαρητηρια! αντε και σε κανα 8αρι χρονια μοιρασου και το βαθμο πτυχιου
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Τώρα είδα το φυσικό αθήνας. Μιλάμε όταν φτάσεις κβάντο2.
athlios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Απο τη Θετικων επιστημων εχουν τα καλυτερα μωρα παντως. Μετα το χημικο.
kuzko21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 σαν την της οδοντιατρικης δεν εχει. edit: fixed
georg3b Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 μην τρομάζετε τον υποψήφιο συνάδελφο! Βοκαλζ_ συγχαρητήρια! 6 χρόνια είμαι στο Φυσικό της Θεσσαλονίκης, όλα μέλι γάλα Και τη κβαντο2 κάποια στιγμή θα την περάσω, νομίζω δηλαδή
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 θυμάμαι μια σειρά με εξωγήινους που φύτρωναν δόντια στα μαρούλια και ο κόσμος δεν τα έτρωγε οδοντιατρική σαν αυτή δεν έχει στο λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις