status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 η παράταση πρέπει να καταργηθεί. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα. Ας βρουν άλλον τρόπο για τα ματς που λήγουν ισόπαλα. Ας πάνε κατευθείαν για πέναλτι' date=' που είναι ωραία και έχουν και σασπένς. Ας κερδίζει όποιος την έχει πιό μεγάλη. Ή όποιος έχει την γκόμενα με τα μεγαλύτερα βυζιά. Κάτι τελοσπάντων. Αλλά ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.[/quote'] Και η παράταση έχει το γούστο της ρε, αλλά επειδή δεν το θες εσυ, ας κάνουν τεστ στην γραμματική, αν και θα ήταν πιο αποτελεσματικό στο ελληνικό πρωτάθλημα...;ρ Πακτωση. Επιτέλους τελείωσε. τοις πταίει; εεε τοις ενικησε ; ;ρ Πακτωση.
leftermann Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 πάω για ύπνο. Έχω μαρμελάδες να φκιάσω αύριο.
athlios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μα τι ανΔρας. ΒΙΝΤΕΟ: Εξωγήινος κάνει ηλιοθεραπεία στον πλανήτη Άρη;
evabb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 μερες. δεν θελω να διαβασωωωωωω, δεν θελω να δινω αλλο εξετασεις, δεν θελωωωωωωωωωωωω. θελω να πηγαινω βολτες, να καθαριζω το σπιτι μου, να παιζω ολη μερα παιχνιδια στο pc, και να ΚΟΙΜΑΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :cry: :cry:
leftermann Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μα τι ανΔρας. Άστα βράστα, Άθλιε. Σήμερα έχω να κάνω μαρμελάδα με τα βερίκοκα και τα μούρα, έχω και μια μπουτάρα αρνίσια να μαγειρέψω με μελιτζάνες, από το χωριό όλα, πήγα και φόρτωσα. Πάω τώρα να ταΐσω τα μωρά.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 μερες. δεν θελω να διαβασωωωωωω, δεν θελω να δινω αλλο εξετασεις, δεν θελωωωωωωωωωωωω. θελω να πηγαινω βολτες, να καθαριζω το σπιτι μου, να παιζω ολη μερα παιχνιδια στο pc, και να ΚΟΙΜΑΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :cry: :cry: σιριουσλι;
laptop_man Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 σιριουσλι; Παγίδα είναι ρε χαζέ,δεν την ανθίζεσαι;
evabb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 σιριουσλι; εντελως, δεν αντεχω να βλεπω βιβλια να ξεκουραζονται σε ολες τις γωνιες, δεν αντεχω να βλεπω την ντουλαπα μου ανακατεμενη, τον φουρνο μου βρωμικο και τα τζαμια μου σκονισμενα. θελω να γυαλιζουν ολα.
leftermann Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 κι εγώ θέλω να γυαλίζουν όλα. Το κακό είναι ότι δεν ψήνομαι καθόλου να τα γυαλίσω εγώ
athlios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Άστα βράστα' date=' Άθλιε. Σήμερα έχω να κάνω μαρμελάδα με τα βερίκοκα και τα μούρα, έχω και μια μπουτάρα αρνίσια να μαγειρέψω με μελιτζάνες, από το χωριό όλα, πήγα και φόρτωσα. Πάω τώρα να ταΐσω τα μωρά.[/quote'] Τα θηλαζεις ή καθάρισαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις