pappous_soulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Αφήστε τους γκέι και πείτε για κάνα θερμοσίφωνα.
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 ναι αλλα για τους γκει ειδα να κοπτεσαι κ να μας κανεις κυρηγμα περι αδυναμιας αυτων να ειναι στυλοβατες οικου.Αμα γουσταρεις πες για μενα μονο,στα αρχιδια μου παλι σε εχω.Ομοφοβικες παπατζες ομως αλλου μα για εσενα σε εσενα το ελεγα ξερεις οι ανδρες απαντανε σε αμεση επικοινωνια hence the quote οι γυναικες σε εμμεση... να το κοιταξεις αυτο Αφήστε τους γκέι και πείτε για κάνα θερμοσίφωνα. θα κανει μπαμ ετσι και δεν χρησιμοποιησεις το καυτο νερο για μερικες μερες ... ετσι εχω ακουσει δλδ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 μα για εσενα σε εσενα το ελεγα ξερεις οι ανδρες απαντανε σε αμεση επικοινωνια hence the quote οι γυναικες σε εμμεση... να το κοιταξεις αυτο καλα τωρα θελεις σοβαρα να πιστεψω οτι το σχολιο σου για τους γκει κ η ειρωνια σου περι αυτων ηταν στα πλαισια να πικαρεις εμενα κ οχι να διασκεδασεις τις δικες σου ανασφαλειες για το ποσο αρσενικο εισαι? Τραβα να πουμε πες τα εκει στον αμεσο κυκλο σου κ ασε την παραμυθα στον Τοξο
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 γειά τόξο σαν τα χιονια.Που εισαι μαρη φρηνταμπα οταν σε θελουμε?Σε εχει τυλιξει κανα γκομενακι?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τόξο, χαλάρωσε λίγο. Να το εραβε για τους γκει να χαλαρωνα.Καραμπαμ ομοφοβικο σχολιο ηταν οτι κ να λες εσυ Λουσι κ ας φαω κ μπαν.Δεν εκανα ρηπορτ γιατι απλα ηθελα να δω που το παει.Αμα γουσταρε να ελεγε μονο για μενα.
Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ας έλεγες κι εσύ για τους στρέητ ρε τόξο, τι να σου πω τώρα. Ανοχή στις ειρωνείες υπάρχει (αλλιώς θα είχα φάει εγώ μπαν, χο) αλλά όχι και βρισίδια, τσιλάξ.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τεσπα,θα μου γραψεις ενα τελευταιο 5σελιδο για το ρηπορτ τωρα γιατι τα εχω παιξει?
athlios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μας εχεις ζαλισει τα φρυδια μεγαλε με τα ρηπορτ. Ημαρτον.
pappous_soulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εγώ προτείνω να χώσει κάποιος μουσικούλα να περάσει η ώρα.
Impious Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εγώ προτείνω να χώσει κάποιος μουσικούλα να περάσει η ώρα. http://stereomood.com/ pick one
μαφαλντα Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Άσχετο.Λουσι έχεις σκεφτεί τι αυτοκίνητο θα πάρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις