Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

λουσι αμα δε τον σκοτωσες κριμα.

Σοβαρα τωρα το λεω και στον παππου μου. ρε μπαρμπα εφτασες 70χρονο. πετα το γαμωδιπλωμα και ασε το αμαξι να σε πηγαινουν καμια βολτα. ημαρτο.

Δημοσ.

Τον σκοτωσες;

Όχι, ζει. Με κέρασε τσιγάρα, καφέ, γενικά ωραίος τύπος. Πρώτη κουβέντα "χτύπησες;" δεύτερη κουβέντα "εγώ φταίω, δεν τίθεται θέμα".

Βέβαια τα πρώτα λεπτά μετά το μπαμ, δεν ήταν σοφό να ακούσω και τίποτε άλλο.

Δημοσ.

Εχω τρακαρει και γω πριν 5 χρονια.. Μικρη ζημια ομως. Μετραω;

Ναι μωρέ, γιατί όχι. Εγώ θυμάμαι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί εδώ από τα ίδια τα θύματα. Όλο και κάποιος άλλος θα υπάρχει.

Δημοσ.

Όχι, ζει. Με κέρασε τσιγάρα, καφέ, γενικά ωραίος τύπος. Πρώτη κουβέντα "χτύπησες;" δεύτερη κουβέντα "εγώ φταίω, δεν τίθεται θέμα".

Βέβαια τα πρώτα λεπτά μετά το μπαμ, δεν ήταν σοφό να ακούσω και τίποτε άλλο.

Και απο αποζημιώσεις και λοιπά, τι έγινε;

Δημοσ.

εμένα με είχε χτυπήσει λεοφώρειο αλλά ήμουν πεζή πιάνει; :lol:

Εμένα έχουν πέσει πάνω μου με μπόμπο κάτι πρεζάκια, σε ένα πάρκο στου Κουκάκι.

Δημοσ.

:lol:

Ναι έκανα μια τούμπα στον αέρα αλλά δεν έσπασα τίποτα, κάκωση στο χέρι και ελαφρια διασειση... γενικά είμαι λίγο επιρεπής στα ατυχήματα... αλλά ελαφριά μονο φτουφτουφτου...

Εμένα έχουν πέσει πάνω μου με μπόμπο κάτι πρεζάκια, σε ένα πάρκο στου Κουκάκι.

WTF? :lol:

καλα αν ζεις αθήνα δεν γίνεται όλο και κάτι κουφό σχετικά με τροχοφόρο θα σου τύχει

Δημοσ.

Και μένα στο cast. Καλό τρακάρισμα με @@δι που πέρασε με κόκκινο. Ακόμα και σήμερα μετά απο τόσα χρόνια εύχομαι τα χειρότερα.

Highlight το αυτεπάγγελτο δικαστήριο που έγινε πρίν μερικούς μήνες για τους τραυματισμούς μετά απο 5ετία. Δεν θυμόμουν τα μούτρα του οπότε καθόταν δίπλα μου στην αναμονή έξω απο τα δικαστήρια ενώ θυμόμουν τα παλιά και τον γαμωσταύριζα αυτόν και τη πουτ@να τη γυναίκα του στη φίλη μου. Ωραίες στιγμές...

Και ο georgeman αν θυμάμαι καλά έχει τρακάρει και αν σκεφτώ θα θυμηθώ και άλλους. Άνετα κάνουμε ομάδα ποδοσφαίρου.

Έπρεπε, δεν κάνω πλάκα. Έπρεπε να συμπληρωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό από την επιδότηση και έπρεπε να είναι mac σύμφωνα με το προτιμολόγιο. Ήθελα να πάρω 2 imac ένα για μένα και έναν για τον κολλητό μου αλλά δεν έφτανε. Οπότε προτίμησα έναν imac και ένα air. Περίσσεψαν και 100 ευρώ και τα έκανα magic trackpad και ένα ακόμα mighty mouse...

Απλά το air θα έρθει από Δευτέρα μάλλον.

Και όχι Ipad2 ε; Α ρε αλεκόπομ μακόβιε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...