athlios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 λουσι αμα δε τον σκοτωσες κριμα. Σοβαρα τωρα το λεω και στον παππου μου. ρε μπαρμπα εφτασες 70χρονο. πετα το γαμωδιπλωμα και ασε το αμαξι να σε πηγαινουν καμια βολτα. ημαρτο.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Οι μπαρμπες ομως προκαλουν πολυ λιγοτερα ατυχηματα από τους 18χρονους καγκουρες.&-
slipknot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τρίτος καταγεγραμμένος insomniac που τρακάρει, λίγοι ακόμα και έχουμε cast για ταινία Carmageddon.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εχω τρακαρει και γω πριν 5 χρονια.. Μικρη ζημια ομως. Μετραω;
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τον σκοτωσες; Όχι, ζει. Με κέρασε τσιγάρα, καφέ, γενικά ωραίος τύπος. Πρώτη κουβέντα "χτύπησες;" δεύτερη κουβέντα "εγώ φταίω, δεν τίθεται θέμα". Βέβαια τα πρώτα λεπτά μετά το μπαμ, δεν ήταν σοφό να ακούσω και τίποτε άλλο.
slipknot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εχω τρακαρει και γω πριν 5 χρονια.. Μικρη ζημια ομως. Μετραω; Ναι μωρέ, γιατί όχι. Εγώ θυμάμαι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί εδώ από τα ίδια τα θύματα. Όλο και κάποιος άλλος θα υπάρχει.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Όχι, ζει. Με κέρασε τσιγάρα, καφέ, γενικά ωραίος τύπος. Πρώτη κουβέντα "χτύπησες;" δεύτερη κουβέντα "εγώ φταίω, δεν τίθεται θέμα". Βέβαια τα πρώτα λεπτά μετά το μπαμ, δεν ήταν σοφό να ακούσω και τίποτε άλλο. Και απο αποζημιώσεις και λοιπά, τι έγινε;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Με πληροφορουν απο το κοντρολ οτι μολις εκλεισε η ψηφοφορια...τι κριμα...θα με φορτωθητε τελικα Λουσι τα ονοματα των 10 ψηφοφορων παρακαλω...
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εμένα με είχε χτυπήσει λεοφώρειο αλλά ήμουν πεζή πιάνει;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εμένα με είχε χτυπήσει λεοφώρειο αλλά ήμουν πεζή πιάνει; κ ζεις?το νεο ειδωλο μου....παει η Σερ,την εγραψα αυτοματα
slipknot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εμένα με είχε χτυπήσει λεοφώρειο αλλά ήμουν πεζή πιάνει; Εμένα έχουν πέσει πάνω μου με μπόμπο κάτι πρεζάκια, σε ένα πάρκο στου Κουκάκι.
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ναι έκανα μια τούμπα στον αέρα αλλά δεν έσπασα τίποτα, κάκωση στο χέρι και ελαφρια διασειση... γενικά είμαι λίγο επιρεπής στα ατυχήματα... αλλά ελαφριά μονο φτουφτουφτου... Εμένα έχουν πέσει πάνω μου με μπόμπο κάτι πρεζάκια, σε ένα πάρκο στου Κουκάκι. WTF? καλα αν ζεις αθήνα δεν γίνεται όλο και κάτι κουφό σχετικά με τροχοφόρο θα σου τύχει
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και μένα στο cast. Καλό τρακάρισμα με @@δι που πέρασε με κόκκινο. Ακόμα και σήμερα μετά απο τόσα χρόνια εύχομαι τα χειρότερα. Highlight το αυτεπάγγελτο δικαστήριο που έγινε πρίν μερικούς μήνες για τους τραυματισμούς μετά απο 5ετία. Δεν θυμόμουν τα μούτρα του οπότε καθόταν δίπλα μου στην αναμονή έξω απο τα δικαστήρια ενώ θυμόμουν τα παλιά και τον γαμωσταύριζα αυτόν και τη πουτ@να τη γυναίκα του στη φίλη μου. Ωραίες στιγμές... Και ο georgeman αν θυμάμαι καλά έχει τρακάρει και αν σκεφτώ θα θυμηθώ και άλλους. Άνετα κάνουμε ομάδα ποδοσφαίρου. Έπρεπε, δεν κάνω πλάκα. Έπρεπε να συμπληρωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό από την επιδότηση και έπρεπε να είναι mac σύμφωνα με το προτιμολόγιο. Ήθελα να πάρω 2 imac ένα για μένα και έναν για τον κολλητό μου αλλά δεν έφτανε. Οπότε προτίμησα έναν imac και ένα air. Περίσσεψαν και 100 ευρώ και τα έκανα magic trackpad και ένα ακόμα mighty mouse... Απλά το air θα έρθει από Δευτέρα μάλλον. Και όχι Ipad2 ε; Α ρε αλεκόπομ μακόβιε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις