-nick- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Καλά σίγουρα, απλώς μου έκανε εντύπωση ο μηχανισμός. Γενικά είναι σύνηθες να ξέρω πως ονειρεύομαι, αλλά να θυμάμαι προηγούμενο όνειρο μέσα σε όνειρο δε μου χει ξανατύχει. Μπήκε στη λίστα με τα "περίεργα" του ύπνου μαζί με το κλασσικό "αυτό το έχω όντως ξαναονειρευτεί ή είναι η πρώτη φορά και νομίζω πως το 'χω δει άλλες 20;" και το να μη θυμάσαι τι είδες στον ύπνο σου όλη μέρα μέχρι να ξανακουμπήσει το κεφάλι σου στο μαξιλάρι, λες και το όνειρο σε περίμενε εκεί σα λεκές. Αρκετα συχνο. Τις προαλλες ειχα το πιο Lucid dream ever. Ηταν ολα παρα μα παρα πολυ αληθινη και δουλευε φουλ μαγικη η σκεψη, αν σκεφτομουν κατι και συγκεντρωμουν και το πιστευα επαρκως, εμφανιζοταν μπροστα μου. Highlight ετρωγα καλαμακι/ξυλακι σουβλακι και μολισ εφτανε στο μισο ξαναγεμιζε απο μονο του. Καβλα η γευση
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δηλαδή μπορούσες να πηδήξεις τη μέγκαν φοξ αλλά εσύ φόρτωνες το καλαμάκι;
-nick- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δηλαδή μπορούσες να πηδήξεις τη μέγκαν φοξ αλλά εσύ φόρτωνες το καλαμάκι; Υπαρχει ενα οριο στη φαντασια τουλαχιστον στο λεβελ που χω φτασει, μπορεις να επηρεασεις την φυσικη πραγματικοτητα γυρω σου αλλα σε μικρο βαθμο. Δεν μπορεις να κανεις την καρεκλα φεραρι πχ. Μπορεις ομως ξερω γω να περασεις μεσα απο ενα τζαμι ματριξ-φαση ή να ξεριζωσεις καγκελα. Στην ουσια 'συνειδητο ονειρο' αλλα ειναι το υπο-συνειδητο σου που εχει καταλαβει οτι ονειρευεσαι οχι το συνειδητο σου. Παιχτηκαν σκηνικα με γκομενακια παντως,αλλα οχι celebrities. Δεν ειμαι φαν.
-nick- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 είσαι του amateur/gonzo ε Ναι καπως ετσι I guess
Pantelwolf Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ενας ευκολος τροπος να βγαλετε λεφτα μεσω ιντερνετ ευκολα και διασκεδαστικα με πραγματα που κανετε οπως να πατατε like στο facebook να ανεβαζετε level στα παιχνιδια ειναι αυτος : http://somegaysite.com/ το μοναδικο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι δεν πρεπει να περιμενεις να βγαλεις πολλα λεφτα αλλα ποιος δεν θελει ενα εξτρα χαρτζιλικι την ημερα μεσα σε 5 λεπτα που θα ασχοληθει!!! πως δεν το χα σκεφτει ρε πανοω. Ο ΘΕΟΣ να σε έχει καλά παλικάρι μου που μου έδειξες αυτό τον τρόπο.
athlios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 http://www.kamikazi.gr/2012/06/facebook-euro.html ΠΟΣΟ καυλα η μυρωδια του χωματος οταν βρεχει!
Pantelwolf Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 πηγα να κανω λογκιν στο f2g αλλα δε θυμομουνα πασσ , ζηταω που λετε υπενθυμιση, στο δευτερολεπτο μου εχει στειλει μεηλ οτι ο @piou14 το μαυρο πιστολι με ακολουθει στο τουητερ αλλα το μεηλ της υπενθυμισης δεν ηρθε ποτες. 5 λεπτα μετα ηρθε σμσ με reset pass. αναβάθμισαν τα συστήματα στη γουιντ. τον περασμενο μηνα ειχε μονο μεηλ.
Pantelwolf Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Επίσης, αγαπητή γουιντ, με το κομπλεξιτυ των κωδικών που ζητάς, τον άλλο μήνα θα μου ξαναστειλεις σμσ με νεο κωδικο. τσαμπα ειναι απο σενα σε μενα οπότε μη στεναχωριέσαι.
-nick- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 πηγα να κανω λογκιν στο f2g αλλα δε θυμομουνα πασσ , ζηταω που λετε υπενθυμιση, στο δευτερολεπτο μου εχει στειλει μεηλ οτι ο @piou14 το μαυρο πιστολι με ακολουθει στο τουητερ αλλα το μεηλ της υπενθυμισης δεν ηρθε ποτες. 5 λεπτα μετα ηρθε σμσ με reset pass. αναβάθμισαν τα συστήματα στη γουιντ. τον περασμενο μηνα ειχε μονο μεηλ. Πολυ ενδιαφερον,πες μας κ αλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις