athlios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Αγορια στο σπιτι κοριτσια στο νησι, ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ
*nenya* Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Αγορια στο σπιτι κοριτσια στο νησι, ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ Την βράκα του την κουρελού την χιλιομπαλωμένη;
athlios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 απαγορεύονται τα πολιτικά ποστ. τωρα σοβαρα ε. καλα που δε το πηραν και αλλα ματια και δε φαγαμε κανα ΜΠΑΝ δηλαδης.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 τωρα σοβαρα ε. καλα που δε το πηραν και αλλα ματια και δε φαγαμε κανα ΜΠΑΝ δηλαδης. Ποιος σου είπε ότι δεν το είδαν και άλλα μάτια; Έλα, τελειώνετε με τους τύπους. Γουστάρετε, δε γουστάρετε, έχουν εκλεγεί στη βουλή, είναι κόμμα και τους καλύπτει η απαγόρευση. Μην λέμε χίλιες φορές τα ίδια πράγματα. Αφού μια χαρά τα συζητάτε στο facebook, σας βλέπω εκεί.
athlios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ποιος σου είπε ότι δεν το είδαν και άλλα μάτια; Έλα, τελειώνετε με τους τύπους. Γουστάρετε, δε γουστάρετε, έχουν εκλεγεί στη βουλή, είναι κόμμα και τους καλύπτει η απαγόρευση. Μην λέμε χίλιες φορές τα ίδια πράγματα. Αφού μια χαρά τα συζητάτε στο facebook, σας βλέπω εκεί. Τι χαβαλε με κάνεις τώρα. Έχω τρελαθει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μπορώ να βρίσω τον Maldonado; Όχι, είμαι fan του Maldonado, λίγα τα λόγια σου.
gang Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Συνεχίζει να αστειεύεται και δεν μπορώ. Δεν αντέχω
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στη Μυτιλήνη και λόγω ασυνεννοησίας με την Έτσι είχα βρεθεί αλλού γι' αλλού. Περιμένω στη στάση του αστικού (στη Μυτιλήνη, αστικό, γκετ ιτ και βλέπω δίπλα μου τον καθηγητή στα μαθηματικά κατεύθυνσης που 'χα στο λύκειο. Τον οποίο ακόμα σιχαίνομαι. Ο τύπος έχει αφήσει κοτσίδα αλλά σαββόπουλος και είναι σα μαστουρωμένος απ' τη χαρά. Τον μουρντάρω, "συγγνώμη ο Παπάζογλου δεν είστε;" "ναααιιι είσαι ο ΧΧΧΧΧ, σε θυμάμαιιιι τι κάνεις;;;" όπου και του απαντάω "ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΩ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;" Το όνειρο τελειώνει, βρίσκομαι να δίνω μαθηματικά κατεύθυνσης. Ο τύπος είναι πάλι εκεί, γαμώ τα παιδιά όμως. Κάθομαι και του λέω "ρε μαλάκα, σε είδα στον ύπνο μου, ήμασταν λέει στη Μυτιλήνη..." και του περιγράφω το όνειρο. Σε μια φάση επειδή όλοι έρχονται στο θρανίο μου και λέμε μαλακίες, έχω μείνει μόνος μου στην τάξη, έχοντας λύσει μόνο το πρώτο θέμα. Όπου και μπαίνει μέσα η πρώην μου, κοιτάει το διαγώνισμα, μου λέει "έλα ρε συ, εύκολα είναι, Ανάλυση 1, σιγά, εγώ χθες έδωσα την 2 και πάω για την 3". Σηκώνομαι πάνω, δίνω την κόλλα όπως είναι, λέω στον Παπάζογλου "στο μπούτσο μου, το 'χω τελειώσει το λύκειο, μόνο για το όνειρο είμαι εδώ και έχω αργήσει" βγαίνω έξω και η έξοδος του σχολείου είναι απέναντι από την παραλία που είχα ραντεβού στο πρώτο όνειρο. We need to go deeper.
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Καλά σίγουρα, απλώς μου έκανε εντύπωση ο μηχανισμός. Γενικά είναι σύνηθες να ξέρω πως ονειρεύομαι, αλλά να θυμάμαι προηγούμενο όνειρο μέσα σε όνειρο δε μου χει ξανατύχει. Μπήκε στη λίστα με τα "περίεργα" του ύπνου μαζί με το κλασσικό "αυτό το έχω όντως ξαναονειρευτεί ή είναι η πρώτη φορά και νομίζω πως το 'χω δει άλλες 20;" και το να μη θυμάσαι τι είδες στον ύπνο σου όλη μέρα μέχρι να ξανακουμπήσει το κεφάλι σου στο μαξιλάρι, λες και το όνειρο σε περίμενε εκεί σα λεκές.
status Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ποιος σου είπε ότι δεν το είδαν και άλλα μάτια; Έλα, τελειώνετε με τους τύπους. Γουστάρετε, δε γουστάρετε, έχουν εκλεγεί στη βουλή, είναι κόμμα και τους καλύπτει η απαγόρευση. Μην λέμε χίλιες φορές τα ίδια πράγματα. Αφού μια χαρά τα συζητάτε στο facebook, σας βλέπω εκεί. Ο παντεπόπτης οφθαλμός του μοντ. ;ρ
athlios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Η μυτιληνη δεν εχει αστικα ρε? Πλακα με κανετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις