Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

όχι. Θεωρητικά είναι αναπληρώτρια οδηγός, αλλά καταλαβαίνεις. Μια φορά την βγάλαν οδηγό, και δεν ξανατόλμησαν.

Δημοσ.

Καμια προταση για πληκτρολογιο; χαλασε το παλιο κ δεν με παιρνει να δινω πολλα, ενα 30αρι μαξ... κατι σε logitech desktop/media σκεφτομαι. :(

Δημοσ.

όχι. Θεωρητικά είναι αναπληρώτρια οδηγός, αλλά καταλαβαίνεις. Μια φορά την βγάλαν οδηγό, και δεν ξανατόλμησαν.

σώπα μωρέ σιγά να ούμε

Καμια προταση για πληκτρολογιο; χαλασε το παλιο κ δεν με παιρνει να δινω πολλα, ενα 30αρι μαξ... κατι σε logitech desktop/media σκεφτομαι. :(

άκυρο η ξυριστική...

Δημοσ.

1

2

Δημοσ.

Μέρααααααα!

Να σπαμμάρω λίγο κι εγώ, αν έχει κανείς υπόψιν τίποτα σχετικό με τη μητρική της υπογραφής, παρακαλώ να ενημερώσει, thaaaaaanks.

Δημοσ.
τι σιγά ρε. Εύκολο είναι νομίζεις; Αν και έχει ο οασθ 3-4 νταρντανογυναίκες οδηγούς...

Έχω δει και κανα 2 μέτρια ε.

Τσιπουρα ε.

Δημοσ.

ποyλέτε, μόλις σχόλασε η γνιέκα, και την κοπανάω να πάω στο χωριό, να κλειδαμπαρώσω το σπίτι που το αφήσαμε μισάνοιχτο γιατί θα ξαναπάμε οκτώβρη με το καλό, να μαζέψω και μούρα και βερίκοκα από τα δέντρα μου, να πάρω κι ένα αρνί που έσφαξε ο κολλητός τις προάλλες και πήγε και το έριξε ολόκληρο μέσα στον καταψύκτη μου, και επιστρέφω το βραδάκι να δούμε το ματς των δύο πιο θεομίσητων ομάδων του κόσμου. Όποιος και αν χάσει, είναι να χαίρεσαι που έχασε αυτός και να λυπάσαι ταυτόχρονα που δεν έχασε ο άλλος... See ya.

εντωμεταξύ, μόλις είδα αυτό. Βροχή, καταιγίδα, 33 βαθμοί. Μπόμπα.

Δημοσ.

Μμμμμαλιστααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

σκατα στις κυριακες.

φερε λιγα μουρα και για μας τωρα που διαβασα πιο προσεκτικα το ποστ σου.

Δημοσ.

^

Θυμίζει στιχάκια που γράφαν τ'αγόρια σε χαρτάκια στο δημοτικό και τα έκαναν πάσα στα κοριτσάκια την ώρα του μαθήματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...