Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

για να ναι τέλεια η φωτογραφία, πρέπει να φαίνονται τα τριχωτά δαχτυλάκια των ποδιών μου στην κατω αριστερή γωνία της.

Δημοσ.

21 μέρες μέχρι τις διακοπές.

Και γω καπου εκει τις υπολογιζω, βεβαια δεν θα παω διακοπες αλλά τοτε με βλέπω να τελειωνω απο τις υποχρεωσεις μου για φέτος.

Δημοσ.

Ναι. Ωραίος. Κάπου εκεί υπολογίζω τις διακοπές, αν και δεν θα πάω διακοπές. Χοχο. Κι εγώ υπολογίζω αύριο να φάω παστίτσιο, αν και δεν θα φάω παστίτσιο. Χουχου. Μπεχ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρήται καθόλου lame ή κάπως, να κυκλοφορεί άντρας με τα μαλλιά πιασμένα κότσο;

post-217321-0-55215500-1340498930_thumb.png

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Δημοσ.

Διακοπές για μένα φέτος θα είναι να δουλεύω μόνο 8 ώρες την μέρα και μόνο σε μία δουλειά... Λέφτερ αν μου ξανάπεις ότι κλαψωμουνιάζω θα σε βρίσω. Το γιαπί είναι 2 κλικ πριν το τέλος έτοιμο μέσα σε 4 μέρες. 16 ώρες έκλεισα σήμερα εκεί μέσα

Δημοσ.

Διακοπές για μένα φέτος θα είναι να δουλεύω μόνο 8 ώρες την μέρα και μόνο σε μία δουλειά... Λέφτερ αν μου ξανάπεις ότι κλαψωμουνιάζω θα σε βρίσω. Το γιαπί είναι 2 κλικ πριν το τέλος έτοιμο μέσα σε 4 μέρες. 16 ώρες έκλεισα σήμερα εκεί μέσα

Ε, εσύ τώρα είσαι μπίζινεσμαν, δε μπορείς παρά να κλαψομ'νιαζεις μόνο.;ρ

Δημοσ.

Αρχίδια έκανες. 16 ώρες σήμερα, 23 χθες, 312 παραπροχτές. Εγώ 3 φορές πέρασα, κλειστό ήταν. Και ένας μισοτελειωμένος φραπές πάνω στην μονάδα του ερκοντήσιου. Πρόσεχε μη σου πέσουν τα @@ από την κούραση.

ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗ.

Δημοσ.

Πέρασα την τετάρτη και την πέμπτη, μεσημέρι, κάπου 1 ή 1.15... Το ερκοντήσιο ήταν χαμηλά και είχε και την φραπεδούμπα πάνω. Ομολογώ όμως ότι υπήρξε πρόοδος σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Δημοσ.

αφού σε λέω ότι έμειναν μόνο 2 φώτα στο εργαστήρι, κάτι λάμπες όξω, το ξύλο του πάγκου και να βάψω έξω.

Αν είσαι Δευτέρα 07:00 εκεί μέχρι το βράδυ το έχουμε τελειώσει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...