Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ειναι ρε μαλακα η παραλια ? Ο διαδρομος του σπιτιου σου ? Και για να καταλαβω, κατεβηκαν οι αλλοι απο την αλβανια να κλεψουν αμμο εδω, αμα θελαν αμμο, γιατι δε γυρνουσαν στη χωρα τους να κλεψουν , δε καταλαβα.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τι ειναι ρε μαλακα η παραλια ? Ο διαδρομος του σπιτιου σου ? Και για να καταλαβω, κατεβηκαν οι αλλοι απο την αλβανια να κλεψουν αμμο εδω, αμα θελαν αμμο, γιατι δε γυρνουσαν στη χωρα τους να κλεψουν , δε καταλαβα.

Αν και είμαι κατά του λαθρεμπορίου άμμου, είσαι λιγάκι σκληρός. Επί κομμουνισμού οι άνθρωποι δεν είχαν τη δυνατότητα (σε αντίθεση με σήμερα) να κατέχουν μεγάλες ποσότητες βασικών αγαθών όπως κρέας ή βότκα, πόσο μάλλον άμμο. Θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων...

Δημοσ.

Δλδ τωρα σοβαρα,απαγορευεται να παρεις αμμο απο την παραλια?Διαβαζω οτι επιασαν κατι Αλβανους να παιρνουν με το φορτηγο τους αμμο απο μια παραλια κ τους συνελαβαν.Ειναι παρανομο να παιρνεις αμμο απο την παραλια?Παμε καλα δλδ?

Έλα ντε.

Σε λίγο θα μας πουν πως δεν έχουμε δικαίωμα να κόβουμε τα δέντρα.

Δημοσ.

τι παπατζες να πουμε σιγα μην με απολυσουν για δουλεια που εκεινοι ζητησαν κ μαλιστα θα βγει κ μικροτερη του προβλεπομενου.Ασε που αν απολυσουν τον τριμεγιστο Τοξο θα ειναι να σα να διαπρατουν αυτοκτονια.Πως θα πορευτουν χωρις τον στυλοβατη?Πως?

gay που προσδιοριζετε ως κολωνα οικου...

i loled

:devil:

Έλα ντε.

Σε λίγο θα μας πουν πως δεν έχουμε δικαίωμα να κόβουμε τα δέντρα.

τους αλητες

Δημοσ.

gay που προσδιοριζετε ως κολωνα οικου...

i loled

στρεητ που συντηρει τα στερεοτυπα για να διασκεδασει τις ανασφαλειες του για το ποσο γαμιας ειναι.

Σε εχω ρε :devil:

Παμε στοιχημα μαρη κουφαλα οτι ειμαι 100 φορες πιο αρρενωπος κ εφισιεντ απο την παρτη σου? :mrgreen:

Δημοσ.

στρεητ που συντηρει τα στερεοτυπα για να διασκεδασει τις ανασφαλειες του για το ποσο γαμιας ειναι.

Σε εχω ρε :devil:

:-( μα ποσο κουτος μπορει να εισαι :-(

προσπαθησες παντως

μπορεις να το συνεχισεις και στην ζωη σου στην αγγλια

Δημοσ.

Μαρη βαιπερ σιωπη να πουμε που θα την πεις στον στυλοβατη,τον πανμεγιστο,τριμεγιστο,απολυτο αρσενικο Λονδινου κ Γηραιας Αλβιωνας. 2-3 ειμαστε σε αυτο τον πλανητη.Κ που θα παει θα τους πετυχω τους αλλους 2 να παρουν λε πουλ

Δημοσ.

Μαρη βαιπερ σιωπη να πουμε που θα την πεις στον στυλοβατη,τον πανμεγιστο,τριμεγιστο,απολυτο αρσενικο Λονδινου κ Γηραιας Αλβιωνας

τι εγινε

ουτε αυτο δεν αντεχει η online persona σου...

Δημοσ.

μαρη βαιπερ,τραβα βρες καμια θυματαρα γκει που στο μυαλο σου ειναι για τα μπαζα και σπερ ας τις ομοφοβικες παπατζες σου να πουμε

και st8 να εισουν παλι το ιδιο θα γινοτανε

πραγματα που δεν καταλαβαινεις βεβαιως βεβαιως

Δημοσ.

και st8 να εισουν παλι το ιδιο θα γινοτανε

πραγματα που δεν καταλαβαινεις βεβαιως βεβαιως

ναι αλλα για τους γκει ειδα να κοπτεσαι κ να μας κανεις κυρηγμα περι αδυναμιας αυτων να ειναι στυλοβατες οικου.Αμα γουσταρεις πες για μενα μονο,στα αρχιδια μου παλι σε εχω.Ομοφοβικες παπατζες ομως αλλου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...