athlios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τι ειναι ρε μαλακα η παραλια ? Ο διαδρομος του σπιτιου σου ? Και για να καταλαβω, κατεβηκαν οι αλλοι απο την αλβανια να κλεψουν αμμο εδω, αμα θελαν αμμο, γιατι δε γυρνουσαν στη χωρα τους να κλεψουν , δε καταλαβα.
slipknot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τι ειναι ρε μαλακα η παραλια ? Ο διαδρομος του σπιτιου σου ? Και για να καταλαβω, κατεβηκαν οι αλλοι απο την αλβανια να κλεψουν αμμο εδω, αμα θελαν αμμο, γιατι δε γυρνουσαν στη χωρα τους να κλεψουν , δε καταλαβα. Αν και είμαι κατά του λαθρεμπορίου άμμου, είσαι λιγάκι σκληρός. Επί κομμουνισμού οι άνθρωποι δεν είχαν τη δυνατότητα (σε αντίθεση με σήμερα) να κατέχουν μεγάλες ποσότητες βασικών αγαθών όπως κρέας ή βότκα, πόσο μάλλον άμμο. Θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων...
pappous_soulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δλδ τωρα σοβαρα,απαγορευεται να παρεις αμμο απο την παραλια?Διαβαζω οτι επιασαν κατι Αλβανους να παιρνουν με το φορτηγο τους αμμο απο μια παραλια κ τους συνελαβαν.Ειναι παρανομο να παιρνεις αμμο απο την παραλια?Παμε καλα δλδ? Έλα ντε. Σε λίγο θα μας πουν πως δεν έχουμε δικαίωμα να κόβουμε τα δέντρα.
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 τι παπατζες να πουμε σιγα μην με απολυσουν για δουλεια που εκεινοι ζητησαν κ μαλιστα θα βγει κ μικροτερη του προβλεπομενου.Ασε που αν απολυσουν τον τριμεγιστο Τοξο θα ειναι να σα να διαπρατουν αυτοκτονια.Πως θα πορευτουν χωρις τον στυλοβατη?Πως? gay που προσδιοριζετε ως κολωνα οικου... i loled Έλα ντε. Σε λίγο θα μας πουν πως δεν έχουμε δικαίωμα να κόβουμε τα δέντρα. τους αλητες
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 gay που προσδιοριζετε ως κολωνα οικου... i loled στρεητ που συντηρει τα στερεοτυπα για να διασκεδασει τις ανασφαλειες του για το ποσο γαμιας ειναι. Σε εχω ρε Παμε στοιχημα μαρη κουφαλα οτι ειμαι 100 φορες πιο αρρενωπος κ εφισιεντ απο την παρτη σου?
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 στρεητ που συντηρει τα στερεοτυπα για να διασκεδασει τις ανασφαλειες του για το ποσο γαμιας ειναι. Σε εχω ρε μα ποσο κουτος μπορει να εισαι προσπαθησες παντως μπορεις να το συνεχισεις και στην ζωη σου στην αγγλια
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μαρη βαιπερ σιωπη να πουμε που θα την πεις στον στυλοβατη,τον πανμεγιστο,τριμεγιστο,απολυτο αρσενικο Λονδινου κ Γηραιας Αλβιωνας. 2-3 ειμαστε σε αυτο τον πλανητη.Κ που θα παει θα τους πετυχω τους αλλους 2 να παρουν λε πουλ
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μαρη βαιπερ σιωπη να πουμε που θα την πεις στον στυλοβατη,τον πανμεγιστο,τριμεγιστο,απολυτο αρσενικο Λονδινου κ Γηραιας Αλβιωνας τι εγινε ουτε αυτο δεν αντεχει η online persona σου...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 τι εγινε ουτε αυτο δεν αντεχει η online persona σου... διασκεδαζω τα συμπλεγματα των μεσων ορων απλα
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 διασκεδαζω τα συμπλεγματα των μεσων ορων απλα i do enjoy the irony
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 i do enjoy the irony μαρη βαιπερ,τραβα βρες καμια θυματαρα γκει που στο μυαλο σου ειναι για τα μπαζα και σπερ ας τις ομοφοβικες παπατζες σου να πουμε
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 μαρη βαιπερ,τραβα βρες καμια θυματαρα γκει που στο μυαλο σου ειναι για τα μπαζα και σπερ ας τις ομοφοβικες παπατζες σου να πουμε και st8 να εισουν παλι το ιδιο θα γινοτανε πραγματα που δεν καταλαβαινεις βεβαιως βεβαιως
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 και st8 να εισουν παλι το ιδιο θα γινοτανε πραγματα που δεν καταλαβαινεις βεβαιως βεβαιως ναι αλλα για τους γκει ειδα να κοπτεσαι κ να μας κανεις κυρηγμα περι αδυναμιας αυτων να ειναι στυλοβατες οικου.Αμα γουσταρεις πες για μενα μονο,στα αρχιδια μου παλι σε εχω.Ομοφοβικες παπατζες ομως αλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις