Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 δοκιμασατε αυτο το νεο ice tea στα φακελακια με τη μεντα; αηδια.
YiN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 δοκιμασατε αυτο το νεο ice tea στα φακελακια με τη μεντα; αηδια. Άντε ρε από 'κει ρε που θα πάρουμε ΣΚΟΝΗ να πιούμε. Εγώ το φτιάχνω κανονικά. Βράζω νεράκι, φτιάχνω τσάι, βάζω λεμόνι ή οτιδήποτε κ μετά το παγώνω. Μούρλια γίνεται και 100 φορές καλύτερο απο το αγορασμένο.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 δεν ειναι σκόνη, φακελάκια όπως το κανονικό είναι. απλά το βάζεις στο κρυο νερό
YiN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 δεν ειναι σκόνη, φακελάκια όπως το κανονικό είναι. απλά το βάζεις στο κρυο νερό Ναι. Και θες να πεις ότι το τσάι που φτιάχνεται σε κρύο νερό δεν είναι τίγκα στη χημεία. Μ;
athlios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Άντε ρε από 'κει ρε που θα πάρουμε ΣΚΟΝΗ να πιούμε. Εγώ το φτιάχνω κανονικά. Βράζω νεράκι' date=' φτιάχνω τσάι, βάζω λεμόνι ή οτιδήποτε κ μετά το παγώνω. Μούρλια γίνεται και 100 φορές καλύτερο απο το αγορασμένο.[/quote'] Εσύ κ ο παππούς μου.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ναι. Και θες να πεις ότι το τσάι που φτιάχνεται σε κρύο νερό δεν είναι τίγκα στη χημεία. Μ; πες μου που το υπερασπίστηκα μαναμ. σου είπα οτι είναι αηδία απο την αρχή.. απλα ειπα οτι δεν ειναι σκονη..
YiN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Εσύ κ ο παππούς μου. Ε μεγαλώνομεν τι να κάνομεν. πες μου που το υπερασπίστηκα μαναμ. σου είπα οτι είναι αηδία απο την αρχή.. απλα ειπα οτι δεν ειναι σκονη.. ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΤΤΗ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Μ;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟ 'ΔΩ *πετάει νερό*
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΤΤΗ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Μ;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟ 'ΔΩ *πετάει νερό*
gang Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μα ξύπνημα στις 6 χωρίς λόγο γαμώ το κέρατό μου; Τρολλινγκ από το βιολογικό ρολόι δηλαδή; Αλλάζουμε; Γιατί αυτή την εβδομάδα δεν μπορώ να ξυπνήσω με τίποτα το πρωί. Για συγκέντρωση για να ασχοληθώ με την πτυχιακή ούτε λόγος.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Για συγκέντρωση για να ασχοληθώ με την πτυχιακή ούτε λόγος. Δις ΚΦΤ
YiN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Αλλάζουμε; Γιατί αυτή την εβδομάδα δεν μπορώ να ξυπνήσω με τίποτα το πρωί. Για συγκέντρωση για να ασχοληθώ με την πτυχιακή ούτε λόγος. Κοίτα προσπαθώ να βρω το happy medium. Να κοιμάμαι σαν άνθρωπος και να ξυπνάω κατά τις 8-9, ώστε να μην απολυθώ κιόλας. Μέχρι στιγμής το μόνο που πετυχαίνω είναι είτε να κοιμηθώ στις 5 μετά από μπόλικες ώρες στριφογυρίσματος στο κρεββάτι ή να ξυπνήσω στις 5-6. Ε σκατά.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Το βιολογικο σου ρολοι φωναζει πως πρεπει να γινεις μανα. Κανε ενα παιδακι να ηρεμησει ο οργανισμος σου. Κοριτσακι να ειναι για να το συμπαθω κι εγω.
gang Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ρε αφήστε τις δικαιολογίες ρε. ΓΑΜΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
YiN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Το βιολογικο σου ρολοι φωναζει πως πρεπει να γινεις μανα. Κανε ενα παιδακι να ηρεμησει ο οργανισμος σου. Κοριτσακι να ειναι για να το συμπαθω κι εγω. Ναι, και μόλις φτιάξει το βιολογικό μου ρολόι θα γεννηθεί ο κορίτσαρος και θα με ξυπνάει μέσα στη νύχτα για φαϊ. Δε με χέζετε λεω γω.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δώστο στη μάνα σου. Θα πετάξει από τη χαρά της Για όλα υπάρχει λύση αν δεν είσαι ΓΚΡΙΝΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις