gang Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 διαβασα οτι εχει αυτοματη φωτεινοτητα και οτι δεν ειναι αρκετα φωτεινη,ισχυει? Αυτόματη φωτεινότητα έχει και η 2.3 και η 4. Λογικά την απενεργοποιούν για να μην τρώει μπαταρία. Πάντως αν θες την ρυθμίσεις, να παίζει γύρω από κάποιο stadar
YiN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μα ξύπνημα στις 6 χωρίς λόγο γαμώ το κέρατό μου; Τρολλινγκ από το βιολογικό ρολόι δηλαδή;
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 hipsterιες http://www.youtube.com/watch?v=mdXJk4N_M5M
georg3b Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Λατρεύω την μυρωδιά του καμένου λάπτοπ το πρωί.. smells like bankruptcy edit: wtf! το Πλαισιο μόλις μου έτσειλε mail campaign με τίτλο "10 laptop εως 150€"
athlios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μα ξύπνημα στις 6 χωρίς λόγο γαμώ το κέρατό μου; Τρολλινγκ από το βιολογικό ρολόι δηλαδή; ολο γκρινια. Μα θα μπορουσες να κανεις χιλια-δυο πραγματα. Να συμμαζεψεις. Να μαγειρεψεις. Να απλωσεις κανα πλυντηριοοο. κλαιω... χαρτομανΔηλο?
YiN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ολο γκρινια. Μα θα μπορουσες να κανεις χιλια-δυο πραγματα. Να συμμαζεψεις. Να μαγειρεψεις. Να απλωσεις κανα πλυντηριοοο. Συμμάζεψα, μαγείρεψα, έβαλα καφέ, έβαλα πρωινό, είδα breaking bad και έφυγα για δουλειά. Εχθές που ξύπνησα 5 το πρωί -πάλι χωρίς λόγο- διάβασα για την εξεταστική. Αμέ. Απλώς, να ρε γμτ, έχω βαρέσει αδιανόητη κούραση αυτές τις μέρες και ξυπνάω πριν καν βγει ο ήλιος. Ε ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις