BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 αϊπαντ μτχ και τα ρεστα μπυρες. μπα δε με αρέσει το ipad .τελοσπα ευχζαριστώ για τις ιδέες πάντως
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 μπα δε πηγαίνω σε επαγγελματίες γυναίκες .με τίποτα
Pantelwolf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 σουβλακι? ειδες που σου ειπα ρε αυτο που εσυ λες τοστ.
Obsidian Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παγκόσμια ημέρα Μουσικής σήμερα. Όπως είπε και ο Nietzsche: Without music, life would be a mistake. (καλημέρα)
athlios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ειδες που σου ειπα ρε αυτο που εσυ λες τοστ. Άλλο πράγμα το τοστ αλλο το σαντουιτ φιλε.
dava Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ξεετε αν στο xperia neo v με την αναβαθμιση στην εκδοση 4 διοθωθηκαν τα θεματακια με τα κολληματα και τη χαμηλη αυτοματη φωτεινοτητα?
gang Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ξεετε αν στο xperia neo v με την αναβαθμιση στην εκδοση 4 διοθωθηκαν τα θεματακια με τα κολληματα και τη χαμηλη αυτοματη φωτεινοτητα? Εχτές το έβαλα. Κολλήματα δεν παίζουν. Με την χαμηλή φωτεινότητα τι εννοείς ;
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 έσκασα απο τη ζέστη να πω οτι ειχα φτερά και πέταγα κοντά στον ήλιο τι να πω εδω περα νυχτα ειναι και ψηθήκαμε εκει έχει ζέστη ? ζεσταίνετε κανένας άλλος ? θελω να μετακομεσω στην Σιβηρία να πουμε !! γαμω τα ποτισμένα @#$%$#^@ διαλύθηκε το κεφάλι μου λεω να παω να την πέσω αλλα κάνει τέτοια ζέστη που θα στριφογυρίζω σαν την άδικη κατράμα για καμια ώρα μέχρι ως ότου να με πάρει ο ύπνοσ καμια ιδέα να περάσει η ώρα μου ξέρει κανεις κανένα webgame flashάκι και έτσι ΄?
dava Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εχτές το έβαλα. Κολλήματα δεν παίζουν. Με την χαμηλή φωτεινότητα τι εννοείς ; διαβασα οτι εχει αυτοματη φωτεινοτητα και οτι δεν ειναι αρκετα φωτεινη,ισχυει?
-nick- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 έσκασα απο τη ζέστη να πω οτι ειχα φτερά και πέταγα κοντά στον ήλιο τι να πω εδω περα νυχτα ειναι και ψηθήκαμε εκει έχει ζέστη ? ζεσταίνετε κανένας άλλος ? θελω να μετακομεσω στην Σιβηρία να πουμε !! γαμω τα ποτισμένα @#$%$#^@ διαλύθηκε το κεφάλι μου λεω να παω να την πέσω αλλα κάνει τέτοια ζέστη που θα στριφογυρίζω σαν την άδικη κατράμα για καμια ώρα μέχρι ως ότου να με πάρει ο ύπνοσ καμια ιδέα να περάσει η ώρα μου ξέρει κανεις κανένα webgame flashάκι και έτσι ΄? googlare "yahoo games typer shark"
Προτεινόμενες αναρτήσεις