Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Παγκόσμια ημέρα Μουσικής σήμερα.

Όπως είπε και ο Nietzsche: Without music, life would be a mistake.

(καλημέρα)

Δημοσ.

ξεετε αν στο xperia neo v με την αναβαθμιση στην εκδοση 4 διοθωθηκαν τα θεματακια με τα κολληματα και τη χαμηλη αυτοματη φωτεινοτητα?

Δημοσ.
ξεετε αν στο xperia neo v με την αναβαθμιση στην εκδοση 4 διοθωθηκαν τα θεματακια με τα κολληματα και τη χαμηλη αυτοματη φωτεινοτητα?

Εχτές το έβαλα. Κολλήματα δεν παίζουν. Με την χαμηλή φωτεινότητα τι εννοείς ;

Δημοσ.

έσκασα απο τη ζέστη :mellow:

να πω οτι ειχα φτερά και πέταγα κοντά στον ήλιο τι να πω εδω περα νυχτα ειναι και ψηθήκαμε :o

εκει έχει ζέστη ? ζεσταίνετε κανένας άλλος ? θελω να μετακομεσω στην Σιβηρία να πουμε !!

γαμω τα ποτισμένα @#$%$#^@ διαλύθηκε το κεφάλι μου

λεω να παω να την πέσω αλλα κάνει τέτοια ζέστη που θα στριφογυρίζω σαν την άδικη κατράμα για καμια ώρα μέχρι ως ότου να με πάρει ο ύπνοσ

καμια ιδέα να περάσει η ώρα μου ξέρει κανεις κανένα webgame flashάκι και έτσι ΄?

Δημοσ.

Εχτές το έβαλα. Κολλήματα δεν παίζουν. Με την χαμηλή φωτεινότητα τι εννοείς ;

διαβασα οτι εχει αυτοματη φωτεινοτητα και οτι δεν ειναι αρκετα φωτεινη,ισχυει?

Δημοσ.

έσκασα απο τη ζέστη :mellow:

να πω οτι ειχα φτερά και πέταγα κοντά στον ήλιο τι να πω εδω περα νυχτα ειναι και ψηθήκαμε :o

εκει έχει ζέστη ? ζεσταίνετε κανένας άλλος ? θελω να μετακομεσω στην Σιβηρία να πουμε !!

γαμω τα ποτισμένα @#$%$#^@ διαλύθηκε το κεφάλι μου

λεω να παω να την πέσω αλλα κάνει τέτοια ζέστη που θα στριφογυρίζω σαν την άδικη κατράμα για καμια ώρα μέχρι ως ότου να με πάρει ο ύπνοσ

καμια ιδέα να περάσει η ώρα μου ξέρει κανεις κανένα webgame flashάκι και έτσι ΄?

googlare "yahoo games typer shark"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...