insomniaK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Έτσι το παθε... Του έπεσε στο κεφάλι! Παντελή, τι περιεχομένου είναι η παρουσίαση; Και πες τους πως το πράσινο και οι αποχρώσεις του τυφλώνουν σε προτζέκτορα και δεν κάνει αντίθεση με σχεδόν τίποτα, επομένως δε φαίνονται τα keypoints.
gang Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 "εσυ τι πιστευεις οτι δειχνει αυτη η εικονα οταν τη βλεπεις;" κρατηθηκα και δεν απαντησα Ρε συ, σε παρακαλώ βγάλτες μια φώτο έτσι όπως είναι προσηλωμένες στο pc
insomniaK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ναι ναι και μετά ανέβασε την σε τσονταδικο, όλο και κάποιος θα φτιάχνετε.
-nick- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ναι ναι και μετά ανέβασε την σε τσονταδικο, όλο και κάποιος θα φτιάχνετε. ποιος ειναι αυτος. Λες να το βαλω διπλη ευκαιρια? Δε ξερω εχω μπερδευτει ειναι πολλα τα λεφτα Παιξε 50 ευρω στην ελλαδα και 20 στη γερμανια αν ερθει Χ τη γαμησες
Pantelwolf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ειναι για να τυπωθει σε Α4 και να δωθει ενημερωτικο σε γονεις. απο παουερποιντ. πιανετε το επιπεδο που συζηταμε; και το λογο για τον οποιο μαζοχιζομαι;
insomniaK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Με 70 ευρά, μία μετριότητα θα γαμήσει. Ώπα Ώπα! Πες τους πως κάνετε οικονομία, μπλε/κίτρινο μελάνι τέλος.
Pantelwolf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 δε μου φερνει κανεις κανα σαντουιτς γιατι πεινασα και δε με βλέπω.. παπαγου.
athlios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δηλαδή ο Ατηλιο την κουνάει τη βυσσινιά; Έτσι το παθε... Του έπεσε στο κεφάλι! Παντελή, τι περιεχομένου είναι η παρουσίαση; Και πες τους πως το πράσινο και οι αποχρώσεις του τυφλώνουν σε προτζέκτορα και δεν κάνει αντίθεση με σχεδόν τίποτα, επομένως δε φαίνονται τα keypoints. ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΝΟΣΤΙΜΑ λεβτεντες. δε μου φερνει κανεις κανα σαντουιτς γιατι πεινασα και δε με βλέπω.. παπαγου. δε κανετε κανα σαντουιτς εκει οπως ειστε μαζεμενοι και ασε τις παπαριές.
Pantelwolf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ατιλιο δεν εχεις καταλαβει καν για τι σαντουιτς μιλαμε.
laptop_man Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ατιλιο δεν εχεις καταλαβει καν για τι σαντουιτς μιλαμε. Πες μου μόνο μεξικάνικο.
athlios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ατιλιο δεν εχεις καταλαβει καν για τι σαντουιτς μιλαμε. σουβλακι?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 δεν πας κανα ταξιδακι...? Μπύρες.Πολλές Μπύρες.Η ταξιδακι για μπυροτουρισμό. απο ταξιδάκι γυρισα πριν μια βδομαδα ,δε θέλω να ξανα πάω.κάτι τεχνολογικό θα ήθελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις