insomniaK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ρε σεις αν έχετε φτάσει στο τρίτο ραντεβού και ακόμα αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε, μόνοι σας μπαίνετε στη φρεντζόουν. Με τις μπάντες κιόλας. Και γέλασα με το κλείδωμα του θρεντ.
gang Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ρε σεις αν έχετε φτάσει στο τρίτο ραντεβού και ακόμα αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε, μόνοι σας μπαίνετε στη φρεντζόουν. Με τις μπάντες κιόλας. Και γέλασαν με το κλείδωμα του θρεντ. Άνετα. Πιστεύω πως το μεγαλύτερο κομμάτι πρέπει να το διασχίσεις στο 1ο ραντεβού και ότι έχει μείνει στο 2ο...
insomniaK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Όσο για τις τυχαίες συναντήσεις σε μικρές πόλεις, εκεί το παιχνίδι είναι ακόμα ευκολότερο, αν δε σε πιάνουν οι ντροπές του τύπου: "τι θα πουν οι άλλοι!". Σε κοινές παρέες είμαστε κοινωνικοί με τις φίλες τους, της μιλάμε αλλά κρατάμε απόσταση να μη νοιώθει πως την πιέζουμε, η παρέα της θα την πείσει πως είστε ο κατάλληλος. Gang, το δύσκολο και μεγαλύτερο μέρος διασχίζεται τη στιγμή της γνωριμίας. Αν μπεις στη μαλάκαζοουν, έστω και με προοπτικές, ποτέ δε θα βγεις. Και το πρώτο ραντεβού είναι για την επιβεβαίωση ή την απόρριψη της πρώτης καλής εντύπωσης κατά τη γνωριμία.
gang Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Gang, το δύσκολο και μεγαλύτερο μέρος διασχίζεται τη στιγμή της γνωριμίας. Αν μπεις στη μαλάκαζοουν, έστω και με προοπτικές, ποτέ δε θα βγεις. Και το πρώτο ραντεβού είναι για την επιβεβαίωση ή την απόρριψη της πρώτης καλής εντύπωσης κατά τη γνωριμία. -Το δυσκολότερο ναι. Δεν νομίζω το μεγαλύτερο. -true true
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rgmC301fjkk Ψυχές που συναντήθηκαν να πάρουν τις καυτές δεν ακούνε από φωνές καπνίζουνε κανναβουριές είναι παιδιά ενός ανώτερου Θεού καπνίζουν φούντα που και που με τον τρόπο που τους πάει παντού..
insomniaK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ρε σεις πείτε μου πως αυτοί που γράφουν στο "προετοιμασία πολέμου - Συρία", οτι απλά τρολαρουν και δεν πιστεύουν αυτά που γράφουν.
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ρε σεις πείτε μου πως αυτοί που γράφουν στο "προετοιμασία πολέμου - Συρία", οτι απλά τρολαρουν και δεν πιστεύουν αυτά που γράφουν. αυτο αναρωτιεμαι κι εγω τοσες μερες. Άνετα. Πιστεύω πως το μεγαλύτερο κομμάτι πρέπει να το διασχίσεις στο 1ο ραντεβού και ότι έχει μείνει στο 2ο... δηλαδη;
gang Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 δηλαδη; to make your self clear ας πούμε. Χοντρικά.
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 to make your self clear ας πούμε. Χοντρικά. ισχυει.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ρε σεις πείτε μου πως αυτοί που γράφουν στο "προετοιμασία πολέμου - Συρία", οτι απλά τρολαρουν και δεν πιστεύουν αυτά που γράφουν. Κανε μια σουμα δεν τολμάω να ανοιξω το θεμα.
gang Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Κανε μια σουμα δεν τολμάω να ανοιξω το θεμα. Μια από τα ίδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις