soturin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ολο το θεμα ειναι να μην προλαβει να κλειδωσει. Αυτό. Εγώ εννοούσα ότι δε χρειάζεται να θες την άλλη για να φλερτάρεις, πάντα μπορεί να εφαρμόζεται χωρίς να είναι γλοιώδες ή τελειωτικό. Πάντως αλήθεια είναι ότι το κλείδωμα δεν έρχεται όσο νωρίς νομίζουμε συνήθως. Πισωγύρισμα δεν έχει όταν οι χαρακτήρες αμφότερων έχουν γνωριστεί. Επιφανειακή γνωριμία έχει πάντα potential.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Πάντως αλήθεια είναι ότι το κλείδωμα δεν έρχεται όσο νωρίς νομίζουμε συνήθως.
soturin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ; Ε, από το "δε μιλάω καν"... καλύτερο μεγάλη εξυπνάδα το κλείδωμα
soturin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 pantelwolf, σίγουρα έρχεται πολύ νωρίτερα απ'ότι θα θέλαμε αλλά έχει φουσκωθεί πέραν της πραγματικότητας αυτό το πράμα, και κάποιοι νομίζουν ότι στη μέρα πάνω έχουν καθοριστεί όλα
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 δεν ειπα τιποτα για την πρωτη μερα. αλλα να ακολουθειτε πιστα τον 3 dates rule που παρέθεσα πρωθύστερα. πιανει παντα.
soturin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ούτε εγώ είπα για μήνα και χρόνια, χαθήκαμε στη χρονική απροσδιοριστία των λόγων μας πάντως αυτός ο σεμτζαζαγουεστλουσκωστης, πολύ god complex. Moderator, 2 αστερια, στάφ, κλειδώνει αυθαιρέτως, και βάζει τις γρατσουνιές του υπογραφή...
soturin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 που να μαθεις και τι κανει τα βράδια. αν σου πω ότι έχω δει τον ήλιο να ανατέλλει μαζί του;
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 αν σου πω ότι έχω δει τον ήλιο να ανατέλλει μαζί του; ο ηλιος δεν τολμα να ανατείλει αν δεν εχει παει για υπνο.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 στο 3ο αγαπητέ. μην τρέφεις αυταπάτες. ειναι κλινικα αποδεδειγμένο.
soturin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 τα τρία ραντεβου πάντως ισχύουν στο βαθμό που είναι καθαρά ραντεβού, σε όσο μικρότερη πολη που μπορείς να έχεις από 0-11 ενδιάμεσες "μπασταρδες" συναντήσεις (κοινή μάζωξη, πάρτι, συναντηση και βόλτα έξω) μπαίνει πολύ απροσδιοριστία
gang Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 στο 3ο αγαπητέ. μην τρέφεις αυταπάτες. ειναι κλινικα αποδεδειγμένο. μπορεί να ήταν και στο 2ο ρε. Και καλά ραντεβού ε. Για αυτήν. Εγώ το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις