Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τον καιρο γνωριζεσαι με καποιον . ε δεν μπορω εκει που ισα ισα "γνωριζομαστε" εναν μηνα με την πρωτη ευκαιρια να ορμηξω . Θελω τον χρόνο μου . Αν είναι να κάνω κάτι , να αξίζει και να είναι δυνατό . Τι να το κάνω αν κρατησει εναν μηνα . Δεν μαρεσουν τα ευκαιριακά .

Friendzone Fodder.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

με τον καιρο γνωριζεσαι με καποιον . ε δεν μπορω εκει που ισα ισα "γνωριζομαστε" εναν μηνα με την πρωτη ευκαιρια να ορμηξω . Θελω τον χρόνο μου . Αν είναι να κάνω κάτι , να αξίζει και να είναι δυνατό . Τι να το κάνω αν κρατησει εναν μηνα . Δεν μαρεσουν τα ευκαιριακά .

Ως ομοιοπαθης θα σου πω το εξης, αν περιμένεις να ερθει η καταλληλη στιγμή αυτη δεν θα έρθει ποτε. Και αν παραπεριμένεις ολο και καποιος θα βρεθει που θα ειναι λιγο πιο βιαστικός. Επιπλεον δεν ειναι αναγκη να της την πεσεις αμεσα αλλα μπορειτε να πατε για κανα καφεδακι και προσοχη στο friendζονιασμα.

Δημοσ.

ισα ισα "γνωριζομαστε" εναν μηνα

ω θεοι

και μετα μας λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες πια και δεν τους την πεφτουμε και αλλα τετοια χαριτωμενα. ΝΑ Ο ΕΝΟΧΟΣ

Δημοσ.

Απλά δεν είμαι επιφανειακός και παροδικός . Τα επιφανειακά άτομα εχουν επιφανειακό και κενό χαρακτήρα και δεν μπορώ να συνάψω την όποια σχέση με αυτούς .

Δημοσ.

προσοχη μη πεσεις στο friendzone γιατι εκει να δεις αρχιδια που θελει για να πιασεις κωλο.

Δημοσ.

Απλά δεν είμαι επιφανειακός και παροδικός . Τα επιφανειακά άτομα εχουν επιφανειακό και κενό χαρακτήρα και δεν μπορώ να συνάψω την όποια σχέση με αυτούς .

Και αυτός είναι ο λόγος που δεν θα της πιάσεις ούτε το χέρι.

Ρομαντικέ εεεεε ρομαντικέ;ρ

Δημοσ.

ακου να δεις λοιπον τι συμβαίνει στο μυαλό της γυναίκας:

1ο ραντεβου χωρις πεσιμο: οκ τυπάς, κύριος , ΤΖΕΝΤΕΛΜΑΝ.

2ο ραντεβού χωρις πεσιμο:μμμ, παραδοσιακός, ξεπερασμενο μεν αλλα μαλλον θα του αρέσω πολύ γι αυτό.

3ο ραντεβού χωρις πεσιμο:definitely gay

Δημοσ.

Και αυτός είναι ο λόγος που δεν θα της πιάσεις ούτε το χέρι.

Ρομαντικέ εεεεε ρομαντικέ;ρ

ελα ρε , και ώμο έπιασα

Δημοσ.

ακου να δεις λοιπον τι συμβαίνει στο μυαλό της γυναίκας:

1ο ραντεβου χωρις πεσιμο: οκ τυπάς, κύριος , ΤΖΕΝΤΕΛΜΑΝ.

2ο ραντεβού χωρις πεσιμο:μμμ, παραδοσιακός, ξεπερασμενο μεν αλλα μαλλον θα του αρέσω πολύ γι αυτό.

3ο ραντεβού χωρις πεσιμο:definitely gay

seems legit...

Δημοσ.

ελα ρε , και ώμο έπιασα

Ελα σοβαρά; Τώρα πρέπει να την αποκαταστήσεις κιόλας.

Δημοσ.

century

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...