Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοξοβόλε, κοίταξε που θα ρωτήσω σοβαρά: Περί τίνος πρόκειται; Τι ριπόρτ;

Κοιταξε που θα σου απανταγα σοβαρα.Μετα ειδα τα 2 συν που σου εχωσαν κ απλα ξενερωσα

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

μην τους δίνεις σημασία. Απάντησέ μου.

5 συν λεμε?

να μωρε γραφω για τις παρτουζες που φαντασιονομαι μιας κ ο Στατους με θεωρει ακοινωνητο σε αυτο το ζητημα.Ειναι πολλες γμτ 50 σελιδες μου εχουν βγει μεχρι τωρα.Τελικα ειμαι πολυ στερημενο ατομο.Θα χωρισω να κανω την ζωη μου (με αλλους 10 την βραδια).Τελος.

Δημοσ.

να μωρε γραφω για τις παρτουζες που φαντασιονομαι μιας κ ο Στατους με θεωρει ακοινωνητο σε αυτο το ζητημα.Ειναι πολλες γμτ 50 σελιδες μου εχουν βγει μεχρι τωρα.Τελικα ειμαι πολυ στερημενο ατομο.Θα χωρισω να κανω την ζωη μου.Τελος.

Μου λες μαλακίες βραδιάτικα.Εγώ μιλάω σοβαρά.

Δημοσ.

Μου λες μαλακίες βραδιάτικα.Εγώ μιλάω σοβαρά.

ενα τρισελιδο θελω ακομα να βγαλω για να τελειωσω με ανακουφιση την μερα μου.Δεν βγαινει με τπτ.Νιωθω ζομπι

Δημοσ.

ενα τρισελιδο θελω ακομα να βγαλω για να τελειωσω με ανακουφιση την μερα μου.Δεν βγαινει με τπτ.Νιωθω ζομπι

Καλά ρε Σάββατο βράδυ;

Τίποτε άλλο δε μπαίζει εκεί πάνω; Κανένα bollywood στην τηλεόραση έστω;

:trollface:

Δημοσ.

Καλά ρε Σάββατο βράδυ;

Τίποτε άλλο δε μπαίζει εκεί πάνω; Κανένα bollywood στην τηλεόραση έστω;

:trollface:

Στην Ελλαδα ειμαι,ακριβως γι αυτο το κολορηπορτ.Με κραταει εδω απο τις διακοπες μου

Δημοσ.

Στην Ελλαδα ειμαι,ακριβως γι αυτο το κολορηπορτ.Με κραταει εδω απο τις διακοπες μου

Μαλακίες.-

Μπορείς να αφιερώσεις και στις διακοπές σου λίγο χρόνο για τη δουλειά, αν είναι κάτι τόσο σπουδαίο.

Δεν κάνεις διακοπές για άλλο λόγο.

Δημοσ.

Μαλακίες.-

Μπορείς να αφιερώσεις και στις διακοπές σου λίγο χρόνο για τη δουλειά, αν είναι κάτι τόσο σπουδαίο.

Δεν κάνεις διακοπές για άλλο λόγο.

Μαλακιες, οι διακοπες μου τελειωσαν 25 Ιουλιου κανονικα κ με τον νομο,εκτοτε βρισκομαι στην Ελλαδα για να σιγυρισω το μπραντς μας στον Πειραια.

Δημοσ.

Τώρα που γυρνούσα σπίτι, μάλλον είχα αφήσει το ραδιόφωνο σε σταθμό που δεν έπιανε και είχε mutάρει, οπότε ξαφνικά πιάνει και δεν φτάνει που ήμουν κάπως, αρχίζει να μπαίνει με fade in το

http://www.youtube.com/watch?v=G_MXEg7RCVw

...surreal κοψοφλέβικη κατάσταση από το πουθενά :/ Πφφφ...

Δημοσ.

Παρακαλω υποκλιση στον τρισμεγιστο Τοξο!Τα 3/4 ενος ρηπορτ μαμουθ εχουν βγει.Τα εχω παιξει μεχρι να βγει αυτη η παπατζα.Αμα το αφεντικο πει εστω κ μια λεξη θα γινει του Τοξοβολινου λεμε.Εχω βαλει ολη μου την ταλενταρα κ αυτη την στιγμη ειμαι νακερντ εντελως.Αντε μωρη Δευτερα να πουμε περνα κ μην ξαναγυρισεις ποτε

αμα σε απολυσουν γιατι κανεις δεν ηθελε να διαβασει 50+ σελιδες

μην ερθεις και μας κλαφτεις μετα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...