Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Σταματάνε 2 τύποι σήμερα μπροστά στην πόρτα στο μαγαζί και αρχίζουν να μιλάνε. Ρωτάει ο ένας: "τι κάνει ο Βασίλης;" απαντάει ο άλλος: "ο Βασίλης πήγε 4 χρονιά σε σχολή... πήρε το δίπλωμά για dj" οπότε ξανά λέει ο πρώτος: "ε, το άξιζε ρε φίλε... τόσα χρόνια παίζει" μου φύγανε πινέλα από το χέρι, μπογιές, ρολά... όλα... Μαστερ δεν θα κανει; Με απλο πτυχιο θα μεινει;
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 δεν γεννάται; Μαστερ δεν θα κανει; Με απλο πτυχιο θα μεινει; αφού παίζει χρόνια λέμε...
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 αφού παίζει χρόνια λέμε... Νταξει εχει προυπηρεσία αλλά αν θελει να μπει στο δημοσιο πρέπει να κανει μαστερ για να μαζέψει μορια!
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως ψήθηκα να πάω στο μαγαζί που παίζει ο Βασίλης. Τώρα που έμαθα ότι έχει πτυχίο.
leftermann Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 μου φύγανε πινέλα από το χέρι, μπογιές, ρολά... όλα... θα σκάσω μύτη αύριο μεσημεράκι με σαγιονάρα/καπέλο/βερμούδα/γυμνό δασύτριχο στήθος να ελέγξω την πορεία των έργων, τρελό αγόρι. Και μετά θα πάω στον Μοσχοτό.
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μεσημέρι, ε; Θα κατέβω Καβάλα το πρωί να τελέψω κάτι χαρτούρες. Λογικά θα γυρίσω νωρίς βέβαια, τι υπολογίζεις παν-κατ;
leftermann Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 θεού θέλοντος και μωρού επιτρέποντος, θα είμαι στας αμμόλοφας κατά τις 11. Οπότε, εχμ,ναι, εχμ, δεν έχω ιδέα για το περεταίρω πρόγραμμα...
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 θεού θέλοντος και μωρού επιτρέποντος, θα είμαι στας αμμόλοφας κατά τις 11. Οπότε, εχμ,ναι, εχμ, δεν έχω ιδέα για το περεταίρω πρόγραμμα... ζωάρα...
leftermann Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 τι ζωάρα ρε. Ένα γαμημένο βράδυ όλο κι όλο, και πέμπτη μεσημέρι μπούλος και κατευθείαν στην δουλειά. Σκλαβιά.
soturin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Σταματάνε 2 τύποι σήμερα μπροστά στην πόρτα στο μαγαζί και αρχίζουν να μιλάνε. Ρωτάει ο ένας: "τι κάνει ο Βασίλης;" απαντάει ο άλλος: "ο Βασίλης πήγε 4 χρονιά σε σχολή... πήρε το δίπλωμά για dj" οπότε ξανά λέει ο πρώτος: "ε, το άξιζε ρε φίλε... τόσα χρόνια παίζει" μου φύγανε πινέλα από το χέρι, μπογιές, ρολά... όλα... Μη το γελάς. Εγώ 5το έτος γιατί χρωστάω Σαμπλινγκ 2 και διπλωματική, "Ενδυματικές Προσεγγίσεις σε Στρόουμπ Λάιτινγκ Συνθήκες και Οι Επιπτώσεις τους στο Θηλυκό Κοινό"
status Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μαστερ δεν θα κανει; Με απλο πτυχιο θα μεινει; Το παιδί είναι εμπειροτέχνης, άντε και στα ευρωπαικά ντέκια του εύχομαι.;ρ
soturin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ρίζεν φρομ δι ντετς ντι ι τι ντετ Για την beloved queen ρε! Και δεν τους έπαιξα τους lannister
Προτεινόμενες αναρτήσεις