Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

• Super Moderators
Δημοσ.

Μάλλον γιατί δεν δέχομαι ότι ήταν σύμπτωση που η κοιλιά της ομάδας συνέπεσε με την περίοδο που ο Ρέντναπ ήταν το φαβορί (για "σίγουρο" τον είχαν οι μπουκ στην Αγγλία) για τον πάγκο της εθνικής.

Επίσης δε μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκε την επέκταση του συμβολαίου του (πάλι κατά σατανική σύμπτωση όταν η Αγγλία απειλούταν με πρόωρη έξοδο από το Euro) οδηγώντας τα πράγματα στα άκρα.

Γενικά, από την εποχή που έκανε τον προπονητή-μάνατζερ παικτών στην εξαιρετική ύποπτη ιστορία της Πόρτσμουθ, κάπως δε μου κάθεται καλά ο συγκεκριμένος. Και παρότι ο Χόντσον δε μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, από το Ρέντναπ τον προτιμώ.

Δημοσ.

Απ' ότι θυμάμαι η κοιλιά της ομάδας έγινε όταν τραβιόταν στα δικαστήρια ο Ρεντναπ. Τώρα για την διαχείρηση της επέκτασής του δεν γνωρίζω. Διάβασα κάτι του στυλ, ότι ο πρόεδρος σπάστηκε πολύ που έχασε την 3η θέση και την πρόκριση στο champions league.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα τρεχάματα στα δικαστήρια τα είχε λόγω Πόρτσμουθ. Αθωώθηκε, βέβαια, οπότε στην κοινωνία απεδόθη ως άλλη λευκή περιστερά, αλλά για κάποιο λόγο η ιστορία με τους λογαριασμούς στο εξωτερικό και τα μπόνους δε μου άρεσε.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ μπορεί να σπάστηκε, αλλά είχε κι αυτός τα δίκια του. Όταν έχεις στα χέρια σου το τέτοιο υλικό, πετάς προβάδισμα 10 πόντων έναντι της Άρσεναλ (η οποία έκανε το λιγότερο τραγικό ξεκίνημα), τη σκαπουλάρεις στο τσακ από τη Νιούκασλ και μετά αφήνεις σπόντες ότι δε σε εκτιμάνε αρκετά, υπάρχει περίπτωση να εκνευρίσεις τον άλλο.

Και, τελικά, το ερώτημα είναι αν η αλεπού ο Ρέντναπ τυχαία σκάλιζε το θέμα και έλεγε πως δεν κάνει να αφήνεις την ομάδα στην αβεβαιότητα γιατί πώς θα κρατήσεις τους παίκτες, κινδυνεύοντας να διαολίσει τον πρόεδρο, την ώρα που η Αγγλία τα έπαιζε όλα για όλα με τους Σουηδούς (χωρίς Ρούνεϊ) ή αν στην πραγματικότητα έπαιζε αυτός τα ρέστα του σε μια αντικατάσταση-εξπρές (καθότι τα ψώνια οι Άγγλοι, με το πρωτάθλημά τους να βασίζεται σε έναν Πύργο της Βαβέλ, σε Αμερικανικά και Αραβικά φράγκα, και τον ζορισμένο Αυστραλό Μέρντοχ να ρίχνει χρήμα στα τηλεοπτικά, νομίζουν πως είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα και μόνο η ρουφιάνα η τύχη τους κρατά μακριά από τη δόξα, οπότε αν την πατήσουν, θα φταίει ο προπονητής σίγουρα).

Τέλος πάντων, εικασίες είναι αυτές, λέμε θεωρίες για να περνάει η ώρα. Μπαλίτσα time :)

Δημοσ.

Φάε τη γλώσσα σου. Δε θέλουν πολύ να κοτσάρουν τον αντιπαθέστατο Ρέντναπ στον πάγκο, ο οποίος αφού κρέμασε την Τότεναμ, απολύθηκε και τώρα ψάχνεται.

Α, επίσης, 99% τέλη 19ου είναι η έκδοση, απορώ πού τη βρήκες.

και συμπαθεις την εθνικη αγγλιας;

ηταν του προπαππου μου, ο οποιος πεθανε πριν το 50, και καπως εφτασε μεχρι εμενα.

Επίσης έχω και ενα με χριστιανικά κείμενα και τη βυζαντινή σημειογραφία των ύμνων, το οποίο είναι από την ίδια περίοδο, και βλέποντας τα σύμβολα η μανα μου πίστευε οτι ήταν διγλωσσο/αραβικό, ωσπου πηγα γυμνασιο και εμαθα βυζαντινη..

• Super Moderators
Δημοσ.

και συμπαθεις την εθνικη αγγλιας;

Όχι ιδιαιτέρως, αλλά πάντως περισσότερο από το Ρέντναπ :Ρ

ηταν του προπαππου μου, ο οποιος πεθανε πριν το 50, και καπως εφτασε μεχρι εμενα.

Λοιπόν, αυτό που εντόπισα είναι πως ο Μιχαλόπουλος είχε έντονη εκδοτική δραστηριότητα την τελευταία δεκαετία του 19ου αιώνα.

Εντωμεταξύ, το κτίριο όπου είχε το βιβλιοπωλείο του, στο Μέγαρο Μελά, νοικιαζόταν σε ιδιώτες από το 1880, μέχρι τη μεγάλη φωτιά που προκάλεσε ζημιές στο κτίριο το 1897, οι οποίες αποκαταστάθηκαν το 1899 και ένα χρόνο αργότερα μισθώθηκε (μάλλον ολόκληρο) από το Υπουργείο Συγκοινωνιών.

Δηλαδή, η έκδοση θα μπορούσε να ήταν και μεταγενέστερη (νομίζω βρήκα βιβλίο του Μιχαλόπουλου από την πρώτη δεκαετία του 20ου αιώνα) αλλά τότε δε θα εμφανιζόταν ως σημείο πώλησης το βιβλιοπωλείο στην Αιόλου.

Αν καταφέρω να κατέβω Εξάρχεια μέσα στην εβδομάδα, θα κοιτάξω να ρωτήσω σε παλαιοβιβλιοπώλες, κάτι περισσότερο θα ξέρουν.

Δημοσ.

εχω και μια ολοκληρη σειρα, και τωρα ειπα να κοιταξω του ποτε ειναι και ειναι απο 1923 εως 1930.

παλαιοπωλειον η βιβλιοθηκη μου.

Δημοσ.

γαμώτο, λείπει ο μαντραχαλάκος μου και δεν έχω όρεξη ούτε μπάλα να δω.

Καλησπέρα σας.

Με τις υγείες σας.

μεχ. εβαλε γκολ η ακατανομαστη.

Gerrard Εγγύηση ρεεεεεεεεεε

Δημοσ.

Λεξεις-κλειδια αναζητησης του μπλογκ μου :

=-

psytrance girls

για να μη ειναι σαδιστης πρεπει να του δειξω αγαπη

ξυρισμενα κεφαλια σας αρεσουν

=-

Δημοσ.

Σταματάνε 2 τύποι σήμερα μπροστά στην πόρτα στο μαγαζί και αρχίζουν να μιλάνε.

Ρωτάει ο ένας: "τι κάνει ο Βασίλης;"

απαντάει ο άλλος: "ο Βασίλης πήγε 4 χρονιά σε σχολή... πήρε το δίπλωμά για dj"

οπότε ξανά λέει ο πρώτος: "ε, το άξιζε ρε φίλε... τόσα χρόνια παίζει"

μου φύγανε πινέλα από το χέρι, μπογιές, ρολά... όλα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...