Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PFylvzh7K-A&feature=related πόσο κακό είναι οτι μου άρεσε γενικά, κάποια σημεία περισσότερο από αλλα αλλα γενικώς ήταν καλό.
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ποιος έχει πει το quote της υπογραφής σου;
ennoeitai Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ηπάρχουνε πάρα πολά τα δρόμενα, πρότων δε θα μηλήσω για θέματα αναιργίας, θφφφ, θα μηλήσω για θέματα αλοδαπούς τα οπία ούτε οι ελληνικοί αστηνομεία μπορί να λάβι τα δρόμενα, θφφφ, που μπορούμε εμής σαν νεαρή και σαν απλή έλλινες πολήτες, θφ, να καθαρήσουμε αυτά που βλέπουμαι και μόνο
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Re σεις, πως ποστάρω βίντεο στον τοίχο κάποιου; (Για fb μιλάω)
-nick- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μπαινεις στο wall του και ποσταρεις το youtube url... περιμενεις λιγο μεχρι στο να εμφανισει οτι θα γινει και thumbnail
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ok το βρήκα. Φοβόμουν μην το αφήσει ως λινκ. Έκανα τεστ στον τοίχο μιας άκυρης πρώτα
Praetorianos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τουλάχιστον στην εξέταση του απαντήσατε στην ίδια διάλεκτο; Θα τρόλαρα, αλλά χρειαζόμουν το πτυχίο εκείνη τη χρονική περίοδο. Τουλάχιστον ευτυχώς είχαμε και τζιμάνια καθηγητές να μπαλατζάρει η κατάσταση.
athlios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ιταλίδα πολιτικός αφήνει τα βουλευτικά έδρανα για να παίξει σε τσόντα!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ελληνας πολιτικός αφήνει τα βουλευτικά έδρανα για να πουλάει μπουρμπουληθρες.
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 πόσο κακό είναι οτι μου άρεσε γενικά, κάποια σημεία περισσότερο από αλλα αλλα γενικώς ήταν καλό. ελα μην εισαι φλωρος σε οσα περισσοτερα επιπεδα παιζεις τοσο το καλυτερο Θα τρόλαρα, αλλά χρειαζόμουν το πτυχίο εκείνη τη χρονική περίοδο. Τουλάχιστον ευτυχώς είχαμε και τζιμάνια καθηγητές να μπαλατζάρει η κατάσταση. γελασα δεν θα επρεπε αλλα γελασα μπουκωνει αλλα μου αρεσει το μονοπρακτο της κιθαρας http://www.youtube.com/watch?v=BTnMDqe7lFw&feature=related μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις