gang Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Εκτός κι αν είσαι τέρας ευφυίας και χρησιμοποιείς για γραμματοσειρά σκούρο κόκκινο και για φόντο σκούρο πράσινο, οπότε οι φωτοτυπίες δεν μπορούν να διαβαστούν ΟΥΤΕ στο pc, ΟΥΤΕ σε φωτοτυπίες. Γαμώ τα PhD τους δηλαδή, μπίτι πύρβλακες. Τρου στορυ, ενας διδάκτορας και μια κοπέλα με μεταπτυχιακο σε πληροφορικη δεν τα καταφερναν για κανα 20λεπτο, τελικά ανεβηκε ενα παιδακι απο το ακροατηριο και το εφτιαξε σε 10".. you have no idea. σε τμημα πληροφορικης, με οδηγιες για χαζους, 3 φορες τη μερα προβλημα. γιατι δεν εχουμε σημειωσεις, γτ δεν πατησαμε ποτε στο κωλομαθημα, γτ πεφτει την ιδια ωρα με αλλα 2 μαθηματα, γτ γαμησαν το συστημα φετος οι παπαρομαλακες. :mad: ετσιιιιιι και μετα ολο φυσικοτητα να σε ρωταει την ωρα της εξετασης «ποσες μερες αφιερωσατε για το μαθημα» να κανεις κυλινδρο τις φωτυπιες να του τις χωσεις στον κωλο. :mad: Πείτε και άλλα. Θα αρχίσω να λέω ότι σπούδασα στην καλύτερη σχολή της Ελλάδας. Η Εύα δε, με αυτά που λέει για την σχολή της στο Βέλγιο, μου ανεβάζει το πρεστιζ
evabb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πείτε και άλλα. Θα αρχίσω να λέω ότι σπούδασα στην καλύτερη σχολή της Ελλάδας. Η Εύα δε, με αυτά που λέει για την σχολή της στο Βέλγιο, μου ανεβάζει το πρεστιζ τυχερακια πιπινια, πολλα πιπινια http://www.youtube.com/watch?v=z5NRWM3FgqA
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 κανα ξυδι ισως. Κατι μου θυμιζει αυτο... Πα να βαλω, αντε να δουμε. Θενξ
status Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 γιατι δεν εχουμε σημειωσεις, γτ δεν πατησαμε ποτε στο κωλομαθημα, γτ πεφτει την ιδια ωρα με αλλα 2 μαθηματα, γτ γαμησαν το συστημα φετος οι παπαρομαλακες. :mad: ετσιιιιιι και μετα ολο φυσικοτητα να σε ρωταει την ωρα της εξετασης «ποσες μερες αφιερωσατε για το μαθημα» να κανεις κυλινδρο τις φωτυπιες να του τις χωσεις στον κωλο. :mad: Ω, τι αναρχία εισάγουν τα Βέλγικα πανεπιστήμια, fuck da police και έτσι... ;ρ Βeen there done that, δεν κανει τιποτα ομως αυτη τη φορα Δεν ξερω τι να πω, πρεπει να ειχαν μαζευτει τοσα πολλα που απορω πως δεν με σηκωσαν να με πανε στη φωλια τους για γευμα. Αμονία
Praetorianos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πείτε και άλλα. Θα αρχίσω να λέω ότι σπούδασα στην καλύτερη σχολή της Ελλάδας. Η Εύα δε, με αυτά που λέει για την σχολή της στο Βέλγιο, μου ανεβάζει το πρεστιζ Για όποιον θυμάται είχα ποστάρει σημειώσεις από καθηγητή παλαιότερα οι οποίες έρχονταν κατευθείαν από google translate. Όχι, ούτε τρόπος του λέγειν, ούτε μηχανική μετάφραση και διόρθωση μετά από τον καθηγητή. Μα τω θεό και τη μπαναγία 100 σελίδες σημειώσεις πήγαιναν έτσι: "Το μοντέλο καθορίζει τις διαδικασίες λειτουργίας που αφορούν τα είδη των καθηκόντων που πρέπει να εκτελείται για τις παραγγελίες και διευκρινίζει πώς οι παραγγελίες θα πρέπει να δρομολογηθεί μεταξύ των καθηκόντων του. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις να αναπτύξουν και να χρησιμοποιούν διάφορες [...]"
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τουλάχιστον στην εξέταση του απαντήσατε στην ίδια διάλεκτο;
ennoeitai Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλα την επομενη φορα εχω παρει ηλεκτρικη ρακετα και θα τα ψησω τα μαλακιστιρια. Εγώ το'χω πεί. Δεν υπάρχει πιο χρήσιμο πράγμα σε ένα σπίτι.
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 test 웃 유 ☠ ☯ ♥ ✌ ✖ ☢ ☣ ☤ ⚜ ♪ ♫ ♬ Σ ♤ ♧ ♡ ♢ ♚ ♛ ★ ✪ ✯ ✰ ☻ ☺ ☄ ☾ ☼ ☁ ☂ ☃ ℃ ℉ ° ❅ ϟ ☦ ✞ ☥ ⌘ ✡ ۞ ✄ ✆ ✉ ∞ ♂ ♀ ☿ ❤ ❥ ❦ ❧ ✔ ✘ ▲ ▼ ◆ ◎ ☚ Δ ◕ ◔ Ω ʊ ღ Ⓐ ☭ ♒ 卐 ☪ ™ © ® ¿ ¡
-nick- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Κανενα απολυτως προβλημα με τα κουνουπια και ειμαι με ανοιχτο φως απο το σουρουπο και μετα. Ακομα και αν σκανε τιποτα μεγαλα καμμια φορα σχεδον ποτε δεν κανουν επιθεση.
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Κανενα απολυτως προβλημα με τα κουνουπια και ειμαι με ανοιχτο φως απο το σουρουπο και μετα. Ακομα και αν σκανε τιποτα μεγαλα καμμια φορα σχεδον ποτε δεν κανουν επιθεση. ▒▐▌▐▌▒▐█▀▀▒▄█▀▀█▒█▀█▀█▒▐█▒▐█▒▐█▒▐▀░▒▄█▀▄░▒▐██▄▒▄██▌▒▐█▀▀ ░▒▐▌░▒▐█▀▀▒▀▀█▄▄░░▒█░░▒▐████▒▐██▌░▒▐█▄▄▐█░▒█░▒█░▒█░▒▐█▀▀ ▒▐▌▐▌▒▐█▄▄▒█▄▄█▀░▒▄█▄░▒▐█▒▐█▒▐█▒▐▄▒▐█░▒▐█▒▐█░░░░▒█▌▒▐█▄▄
ennoeitai Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Από τις 5-10 του Μάη μέχρι τις 30, σκότωνα 15-20 κουνούπια τη μέρα. Από τότε άντε να εμφανίζεται ένα κάθε τέσσερις μέρες. Μου'χουνε λείψει. Μια φορά σκότωσα 6 απανωτά. Είχα βελτιώσει και την τεχνική μου.
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ▒▐▌▐▌▒▐█▀▀▒▄█▀▀█▒█▀█▀█▒▐█▒▐█▒▐█▒▐▀░▒▄█▀▄░▒▐██▄▒▄██▌▒▐█▀▀ ░▒▐▌░▒▐█▀▀▒▀▀█▄▄░░▒█░░▒▐████▒▐██▌░▒▐█▄▄▐█░▒█░▒█░▒█░▒▐█▀▀ ▒▐▌▐▌▒▐█▄▄▒█▄▄█▀░▒▄█▄░▒▐█▒▐█▒▐█▒▐▄▒▐█░▒▐█▒▐█░░░░▒█▌▒▐█▄▄ http://www.youtube.com/watch?v=PFylvzh7K-A&feature=related
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μια φορά σκότωσα 6 απανωτά. Είχα βελτιώσει και την τεχνική μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις