status Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ε καλά ρε σύ, τότε είναι ψιλοευκολάκι :·) Που ναι ο λεφτερμανν, να πει τι να κάνω με τη γαμπούλα μου που πονάει :·/ Πρέπει να διπλάσιασεις την απόσταση στον ίδιο χρόνο. Είχα και 14.7χλμ αλλά είμαι ντεφορμέ πλέο, συν την ζέστη/.
ennoeitai Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 status τρως κρεπες στο melba? pantelwolf σιγά ρε το Ηράκλειο είναι όλο ανηφόρες κατηφόρες δεν είναι σαν τη Θεσσαλονίκη. Αν και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να πάει λίγο πιο γρήγορα.
status Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 status τρως κρεπες στο melba? pantelwolf σιγά ρε το Ηράκλειο είναι όλο ανηφόρες κατηφόρες δεν είναι σαν τη Θεσσαλονίκη. Αν και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να πάει λίγο πιο γρήγορα. Νίκολας για γλυκιές ή Χάρης για αλμυρές, τι διάολο έχουν πάθει με τα σερνικά ονόματα στις κρεπερί δεν έχω καταλάβει.;ρ edit: Ρε καταραμένοι, 28 βαθμούς είχε και ήταν απάνεμα..τόσο πάει το μοτόρι σε τέτοιες περιΦτώσεις, μην πάθουμε και τίποτα μιας και είμαστε σε επικίνδυνη ηλικία.;ρ
Pantelwolf Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 status τρως κρεπες στο melba? pantelwolf σιγά ρε το Ηράκλειο είναι όλο ανηφόρες κατηφόρες δεν είναι σαν τη Θεσσαλονίκη. Αν και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να πάει λίγο πιο γρήγορα. Δεν νομίζω να έχεις πιστέψει οτι είμαι θεσσαλονικιός btw. Επίσης εγώ θα έκανα πολύ χειρότερο χρόνο, αλλά δεν κάνω καν τη μαλακία τον κόπο να μπω στη διαδικασία να κάνω ποδήλατο θανατο στους ποδηλατες κι ετσι
ennoeitai Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Κάπου είχα δεί πρόσφατα κι είχες πεί για το 78Ν (το λεωφορείο) και νόμιζα ότι ήσουν θεσσαλονικιός. Α και για Χαλκιδική. Για τα μπραζιλ. (πωω μπραζιλ) θανατο στους ποδηλατες κι ετσι Ε αν είναι έτσι το σέβομαι απόλυτα. Δεκτό.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Dare you ρε ρεμάλια..;ρ status με ποιο πρόγραμμα το έκανες αυτό στην εικόνα? Εχεις κάποιο ειδικό κοντερ?
status Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 status με ποιο πρόγραμμα το έκανες αυτό στην εικόνα? Εχεις κάποιο ειδικό κοντερ? Από το Runtastic είναι, ανεβάζει τα δεδομένα στο .com και τα βλέπεις..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 a μαλιστα. απο κοντέρ ανέβησες τα δεδομένα ή απο iphone?
status Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 απο κοντέρ ανέβησες τα δεδομένα ή απο iphone? Από κινητό (υπάρχει και για iphone και android), αλλά τον χάρτη αυτόν από την σελίδα, σου βγάζει ημερολόγιο κλπ. Φυσικά στο κινητό σου έχει τις ίδιες πληροφορίες αλλά λίγο πιο στριμωγμένες. Για τα 2 ευρώ που κάνει, είναι τέλειο, υπάρχει και τζάμπα έκδοση αλλά σου κόβει τις διαδρομές κάθε 1χλμ.
athlios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ΜΠΟΝΟΥΣ 100km ο μαλακας. 50χιλιομετρα μετα θυμηθηκα οτι επρεπε να είχα στριψει σε αλλη εξοδο.
status Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 εχεις λεφτα ατιλιο να πληρωνεις μπεζινες Ο Αθλιος θα βρει γιο βενζινά για να παντρευτεί ρε, θα βγάλει και σεντόνι μετά το γεγονός.;ρ
status Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Α ναι ειχε και 3+3 τα διοδια. Τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ. Μην ανησυχείς, δεν φταις εσύ ρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις