Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσο μου αρέσει η μυρωδιά των νυχτολούλουδων !!!!!!!!!!!!!!!

έχει τόσο βάθος :whistle: :whistle:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ο κουδουμας και ο κορνηλιος ειναι τα μαυρα προβατα ε.

Ο Κουδουμάς είναι χρυσός άνθρωπος και καλός καθηγητής, δεν είναι κέρβερος, φοιτητοπατέρας και έτσι.;ρ

Ο Κορνήλιος, ευτυχώς ή δυστυχώς δεν τον ξέρω τον άνθρωπο.;ρ

Δημοσ.

πουλέτε, σήμερα κάναμε ένα προσχέδιο της φορολογικής μου δήλωσης με τον λογιστή. Σοκ και δέος. Εγκεφαλικό. Γαμιούνται πατόκορφα οι πούστηδες. Κόβω την μπύρα για να πληρώσω τα χαράτσια.

http://www.youtube.com/watch?v=7OkYHiSFenM

Δημοσ.

πουλέτε, σήμερα κάναμε ένα προσχέδιο της φορολογικής μου δήλωσης με τον λογιστή. Σοκ και δέος. Εγκεφαλικό. Γαμιούνται πατόκορφα οι πούστηδες. Κόβω την μπύρα για να πληρώσω τα χαράτσια.

http://www.youtube.com/watch?v=7OkYHiSFenM

Στον πατερα ενας φιλου που ηταν γερο κομματοσκυλο και ψηφιζε censored φανατικα υπολογισε ο λογιστης του ότι θα πληρώσει 13.000. Ζοριστηκε.

Δημοσ.

Για να πληρώσεις 13χιλιάρικα κατι τρέχει ε. Εκτός αν είναι τιποτα ελευθερος επαγγελματιας ξερωγω που τους αγαπανε ιδιαιτερα.

Δημοσ.

Για να πληρώσεις 13χιλιάρικα κατι τρέχει ε. Εκτός αν είναι τιποτα ελευθερος επαγγελματιας ξερωγω που τους αγαπανε ιδιαιτερα.

Γιατρος ειναι, ιδιωτης. Το θεμα ειναι οτι εκοψε τα πολλα πολλά με τη censored παραταξη.

Δημοσ.

ένας κολλητός ταρίφας είχε μια γριά στο ταξί προχτέ και μιλούσανε, γκρίνιαζε η γριά για τις συντάξεις, τα φάρμακα κλπ, στο τέλος λέει "ξέρωγώ, εμείς πάντα censored ψηφίζαμε, πάλι sencored θα ψηφίσω...". Την ψωνίζει ο ψηλός και βάζει τις φωνές, "καλά σας κάνουν τότε, κιάλλο να σας τις κόψουνε, τίποτα να μην αφήσουν, να ψοφήσετε από την πείνα με την βλακεία που σας δέρνει, κρα κρα κρα...". Έκλασε η γριά...

Δημοσ.

ένας κολλητός ταρίφας είχε μια γριά στο ταξί προχτέ και μιλούσανε, γκρίνιαζε η γριά για τις συντάξεις, τα φάρμακα κλπ, στο τέλος λέει "ξέρωγώ, εμείς πάντα censored ψηφίζαμε, πάλι sencored θα ψηφίσω...". Την ψωνίζει ο ψηλός και βάζει τις φωνές, "καλά σας κάνουν τότε, κιάλλο να σας τις κόψουνε, τίποτα να μην αφήσουν, να ψοφήσετε από την πείνα με την βλακεία που σας δέρνει, κρα κρα κρα...". Έκλασε η γριά...

Και εκλασε μεσα στο ταξι; Βιολογικος καθαρισμος και κανα 2 μέρες ανοιχτα παραθυρα μεχρι να καθαρισει η ατμοσφαιρα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...