Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε σπίτι μητέρας φίλης μου, που θα μου δώσει κάτι πράγματα να πάω στο κορίτσι της. Cougar η μαμά, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.

Έπαιζε μία αμηχανία.

"Καφέ να κάνω;"

"ΕΕεε... ναι, γιατί όχι;"

Προχωράει η κουβέντα. Γρου γρου γρουυυ η καφετιέρα, χτυπάει το τηλέφωνο της, σηκώνεται να απαντήσει και για να το παίξω και εγώ άνετος της λέω άσε, θα τους φτιάξω εγώ τους καφέδες και ρωτάω πως τον πίνει. Και κάπου εκεί το πηγαίο και ασυγκράτητο ταλέντο μου, έρχεται στην επιφάνεια.

boom.jpg

* Τσιρίδα από την τρομάρα η μαμά!!! :lol: :lol: :lol: *

Απολογισμός: Σπασμένη καφετιέρα, λερωμένο παντελόνι, λερωμένη κουρτίνα.

Τα σπάω (sic)! B)

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μετά το λερωμένο παντελόνι έχω δει καποιες ταινίες για ενήλικους που εξελίσσονται διαφορετικά :P

Δημοσ.

Cougar η μαμά, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.

Α δεν ειναι εκει ?

και ρωτάω πως τον πίνει. Και κάπου εκεί το πηγαίο και ασυγκράτητο ταλέντο μου, έρχεται στην επιφάνεια.

Σωστα, εδω ειναι !

Δημοσ.

Μετά το λερωμένο παντελόνι έχω δει καποιες ταινίες για ενήλικους που εξελίσσονται διαφορετικά :P

Κάπως έτσι θα πήγαινε αλλά βλέπεις έπαιξε σοβαρή επιπλοκή.

λερωμένη κουρτίνα.

Καλά που βγήκε ζωντανός δηλαδή.

Δημοσ.

Καλά το πήρε. Πολιτισμένα.

Με ψάρευε για να μάθει τι παίζει με την κόρη της, τρελό γέλιο. Πάντως ούτε να βγάλω το παντελόνι μου, ούτε καν ένα λεσβιακό με την βοηθό της. Χάλασε ο κόσμος.

Δημοσ.

Καλά το πήρε. Πολιτισμένα.

Με ψάρευε για να μάθει τι παίζει με την κόρη της, τρελό γέλιο. Πάντως ούτε να βγάλω το παντελόνι μου, ούτε καν ένα λεσβιακό με την βοηθό της. Χάλασε ο κόσμος.

μηπως εισαι αδερφη??

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη που διακόπτω τα υπαρξιακά σας, μήπως κάποιος που έχει Steam μπορεί να δει αν συνδέεται κανονικά ή υπάρχει γενικό πρόβλημα με την υπηρεσία;

Μιλ μερσί.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένα ματς είπα να δω και λένε βρέχει. Σιγά ρε μην βραχήτε κιόλα

Πριν από κανένα δεκάλεπτο, ήταν κανονική θύελλα, αέρας, κεραυνοί συνεχόμενοι, απίστευτη βροχή και το γήπεδο είχε αρχίσει να φέρνει σε λίμνη. Θα δούμε.

τι παιζεις μοδερατορα;

αν παιζεις civ να με κανεις φιλο.

Με το civ δεν έχω ασχοληθεί ακόμη, παρότι το πέτυχα σε μια προσφορά και το πήρα τις προάλλες. Καλό μου φάνηκε, αλλά θέλει μελέτη.

Προσπαθώ να συνδεθώ, δε μπαίνω με τίποτε. Στην νιοστή προσπάθεια συνδέθηκα να κατεβάσω ένα πουλέν μου, αλλά με πέταξε έξω πάλι. Εσύ, εντάξει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...