caution Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Είμαι σε σπίτι μητέρας φίλης μου, που θα μου δώσει κάτι πράγματα να πάω στο κορίτσι της. Cougar η μαμά, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Έπαιζε μία αμηχανία. "Καφέ να κάνω;" "ΕΕεε... ναι, γιατί όχι;" Προχωράει η κουβέντα. Γρου γρου γρουυυ η καφετιέρα, χτυπάει το τηλέφωνο της, σηκώνεται να απαντήσει και για να το παίξω και εγώ άνετος της λέω άσε, θα τους φτιάξω εγώ τους καφέδες και ρωτάω πως τον πίνει. Και κάπου εκεί το πηγαίο και ασυγκράτητο ταλέντο μου, έρχεται στην επιφάνεια. * Τσιρίδα από την τρομάρα η μαμά!!! :lol: * Απολογισμός: Σπασμένη καφετιέρα, λερωμένο παντελόνι, λερωμένη κουρτίνα. Τα σπάω (sic)!
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μετά το λερωμένο παντελόνι έχω δει καποιες ταινίες για ενήλικους που εξελίσσονται διαφορετικά
-nick- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Cougar η μαμά, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Α δεν ειναι εκει ? και ρωτάω πως τον πίνει. Και κάπου εκεί το πηγαίο και ασυγκράτητο ταλέντο μου, έρχεται στην επιφάνεια. Σωστα, εδω ειναι !
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μετά το λερωμένο παντελόνι έχω δει καποιες ταινίες για ενήλικους που εξελίσσονται διαφορετικά Κάπως έτσι θα πήγαινε αλλά βλέπεις έπαιξε σοβαρή επιπλοκή. λερωμένη κουρτίνα. Καλά που βγήκε ζωντανός δηλαδή.
caution Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλά το πήρε. Πολιτισμένα. Με ψάρευε για να μάθει τι παίζει με την κόρη της, τρελό γέλιο. Πάντως ούτε να βγάλω το παντελόνι μου, ούτε καν ένα λεσβιακό με την βοηθό της. Χάλασε ο κόσμος.
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 πότε πήγε εφτά η ώρα? πω και νόμιζα οτι ειναι τρεις καλημέρα!
athlios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλά το πήρε. Πολιτισμένα. Με ψάρευε για να μάθει τι παίζει με την κόρη της, τρελό γέλιο. Πάντως ούτε να βγάλω το παντελόνι μου, ούτε καν ένα λεσβιακό με την βοηθό της. Χάλασε ο κόσμος. μηπως εισαι αδερφη??
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Συγγνώμη που διακόπτω τα υπαρξιακά σας, μήπως κάποιος που έχει Steam μπορεί να δει αν συνδέεται κανονικά ή υπάρχει γενικό πρόβλημα με την υπηρεσία; Μιλ μερσί.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ένα ματς είπα να δω και λένε βρέχει. Σιγά ρε μην βραχήτε κιόλα
Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 τι παιζεις μοδερατορα; αν παιζεις civ να με κανεις φιλο.
athlios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Για δώσε λιγο προσοχη..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ένα ματς είπα να δω και λένε βρέχει. Σιγά ρε μην βραχήτε κιόλα Πριν από κανένα δεκάλεπτο, ήταν κανονική θύελλα, αέρας, κεραυνοί συνεχόμενοι, απίστευτη βροχή και το γήπεδο είχε αρχίσει να φέρνει σε λίμνη. Θα δούμε. τι παιζεις μοδερατορα; αν παιζεις civ να με κανεις φιλο. Με το civ δεν έχω ασχοληθεί ακόμη, παρότι το πέτυχα σε μια προσφορά και το πήρα τις προάλλες. Καλό μου φάνηκε, αλλά θέλει μελέτη. Προσπαθώ να συνδεθώ, δε μπαίνω με τίποτε. Στην νιοστή προσπάθεια συνδέθηκα να κατεβάσω ένα πουλέν μου, αλλά με πέταξε έξω πάλι. Εσύ, εντάξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις