Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

αμέ! Στάνταρ σε λέω.

Πουλές, σήμερα πήρα λεφτά από το κράτος! Είχα πάνω από 18 μήνες να πάρω λεφτά από το κράτος. Άμα μας δώσουν και εκείνο το ρημάδι το επίδομα των τρίτεκνων, το βγάλαμε το αμάξι. Αλλά μέχρι να το δώσουν αυτό η μικρή θα είναι για παντρειά...

Δημοσ.

Τόση κούραση, άγχος, έλλειψη ύπνου και φαγητού είχα να δω από την τελευταία φορά που ερωτεύτηκα. Πριν κάνα 10 λεπτό κατάλαβα ότι είναι Παρασκευή.

Δημοσ.

θα σε βάλω στην ignore list μου ε. Κάθε πρωί ποστάρεις και μας λες πόσο άυπνος, κουρασμένος, ταλαιπωρημένος, διψασμένος, πεινασμένος, από την μοίρα χτυπημένος είσαι ε. Ε. Ε.

Δημοσ.

θα σε βάλω στην ignore list μου ε. Κάθε πρωί ποστάρεις και μας λες πόσο άυπνος, κουρασμένος, ταλαιπωρημένος, διψασμένος, πεινασμένος, από την μοίρα χτυπημένος είσαι ε. Ε. Ε.

ε μπας και με λυπηθείς και έρθεις να βάλεις κάνα χέρι (όχι να βάλεις σε μένα χέρι)... η 80 φεύγα χρονών γιαγιά μου δείχνει πιο υγιείς από μένα.

Δημοσ.

να έρθω πασά μου. Τι θες. Και γυψοσανίδες φκιάνω, και ηλεκτρολογικά, και υδραυλικά, και βαψίματα, όλα. Μόνο πλακάκια δεν έχω περάσει ποτέ. Επίσης μαγειρεύω, πλένω, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, κοιτάω παιδιά. Αλλά δεν σιδερώνω, με τίποτα ε, μη με πεις να σιδερώσω.

Δημοσ.

Σήμερα- αύριο τελειώνει το τεύχος εδώ στο περιοδικό και θα αρχίσω τα 12ώρα στο μαγαζί. Πρέπει να ξύσουμε, στοκάρουμε, ασταρώσουμε το έξω, τα ίδια μέσα σε 1 τοίχο που έμεινε και κάτι άλλα λίγα σημεία, να φτιάξουμε τον πάγκο εργασίας, να τρυπήσουμε τον τοίχο και να περάσουμε το a/c, να περάσουμε τα τελευταία φώτα, να φτιάξουμε την φωτεινή πινακίδα έξω γιατί είναι τρελοί εδώ και μου ζητάνε ένα νεφρό σε λεφτά, να πάμε να πάρουμε τα έπιπλα, 2-3 χαρτιά ακόμα στις υπηρεσίες, κάτι προμηθευτές, να παίξουμε με την ανιψιά που έρχεται αύριο και κάτι ψιλολόγια ακόμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...