Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

λοιπόν, τα πατατάκια crusti croc από το λιντλ είναι ίσως τα καλύτερα πατατάκια που έχω φάει ε. Γαμάτα, τι λέης και μαλακίες.

Κατατάλλα, οι dark tranquility βγάλαν δίσκο μετά το void;; Μ; Πά να γκουγκλώσω.

Crusti croc λέμε.

Δημοσ.

λοιπόν, τα πατατάκια crusti croc από το λιντλ είναι ίσως τα καλύτερα πατατάκια που έχω φάει ε. Γαμάτα, τι λέης και μαλακίες.

Κατατάλλα, οι dark tranquility βγάλαν δίσκο μετά το void;; Μ; Πά να γκουγκλώσω.

Crusti croc λέμε.

Με ποια μπύρα προτείνεις να τα συνοδεύσω αύριο που θα πάω μια βόλτα από κει;

Δημοσ.

εγώ σταθερά με βέλτινς παιδιά. Από το ίδιο μαγαζί ε, παίρνεις κράστι κροκ + βέλτινς με μια κίνηση και είσαι κομπλέ.

Δεν βγάλαν άλλον δίσκο οι μαλάκες.

επίσης, ακούστε μαλακία: έχω 1 πακέτο γίγας κράστι κροκ, με ρίγανη κιόλας, και δεν έχω κρύα μπύρα. Πώς την πάτησα έτσι ο μαλάκας;

Δημοσ.

λοιπόν για πείτε, αν δεν κάτσει αυτό, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάτσει, αυτόή αυτόλέτε;

Απο μικρα βαρελακια τι προτεινετε; Πόση ωρα κρατανε παγωμενη τη μπυρα εκτος ψυγειου;;

svijany με τις μπάντες. Λίγη ώρα με τέτοια ζέστη. Λεκανάκι με μπόλικο πάγο.

Δημοσ.

επίσης, ακούστε μαλακία: έχω 1 πακέτο γίγας κράστι κροκ, με ρίγανη κιόλας, και δεν έχω κρύα μπύρα. Πώς την πάτησα έτσι ο μαλάκας;

lq8M+

Δημοσ.

χααααα, το μαλάκα. Αυτόν τον τυπά τον βγάλανε μέχρι και υποψήφιο με τα χρυσά αυγά ε. Δεν θυμάμαι και το όνομα που του δώσανε, είχε γέλιο.

Δημοσ.

Η επιλογή dieselάτου γίνεται για την κατανάλωση?

Γιατί ή κάτι δεν διαβάζω σωστά, ή κάτι δεν διαβάζω σωστά, με το ελάχιστο ψάξιμο που έριξα.

Δημοσ.

Ετσι οπως το διαβαζω αρχικα νομιζα οτι μιλαγες για ενα gigabyte CRUST

Δημοσ.

Η επιλογή dieselάτου γίνεται για την κατανάλωση?Γιατί ή κάτι δεν διαβάζω σωστά, ή κάτι δεν διαβάζω σωστά, με το ελάχιστο ψάξιμο που έριξα.

για πε τι αννοάς...

Ετσι οπως το διαβαζω αρχικα νομιζα οτι μιλαγες για ενα gigabyte CRUST

για ένα γιγα κραστ θα έδιαν την ψυχή μου :mrgreen:

Δημοσ.

svijany βγαζει βαρελακι? Που το βρισκουμε? Αν και ετσι οπως τα λες καλυτερα να παρω 2 σακουλες παγο και να ριξω καμια 20αρια κουτακια μεσα.

Δημοσ.

για ένα γιγα κραστ θα έδιαν την ψυχή μου :mrgreen:

Μονο ενα ρε , πλακα μου κανεις,20 αλμπουμ να ναι 1 γιγα κραστ!. Ας ελπισουμε οτι θα καταφερω να ανακτησω τις μουσικες απο τον χαλασμενο σκληρο ... !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...