Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα καταργηθουν τα σχολεια; Νταξει είτε ενα πας στο σχολειο, είτε 3 το ιδιο δεν ειναι; Υπομονη 10-12 χρονακια ακομα.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

>πριν απο 10 μερες πηρα σακακι που δεν μου εκανε

>δεν κουμπωνε καν

>γαματο σακακι

>τρωω μπεικονια, σαλαμια, τυρια, κοτοπουλο με πετσα, απειρο ελαιολαδο (σχεδον καθε μερα αυτα)+ φτερουγες, χοιρινο.

>τα snack μου ειναι σαλαμια, hummus που αντι για πιτα βουταω τραγανα μπεικονια, πετσες χοιρινου

>απο λαχανικα ντοματα αγγουρι μαιντανο ή κολιανδρο σκορδο (σχεδον καθε μερα) + κολοκυθια, κουνουπιδι, μπροκολο

>μαγιονεζα, γιαουρτια με full λιπαρα, κρεμα γαλακτος? βουτυρο παντου? ΝΑΙ!

>αμυγδαλα? φυστικοβουτυρο? ξηρους καρπους? Fuck yeah

>το σακακι σημερα κουμπωνει, θελει λιγο ακομα να ειναι οκ

>mfw

efdvW.jpg

Επεξ/σία από Toufas
Δημοσ.

μα δεν υπάρχει τώρα αυτό... γιατί καλέ μου άνθρωπε παίζεις με τον πόνο μας;.. αλλοι να ξεσκίζονται στους διαδρόμους και τα ψητά και τα γιαούρτια και τα τοστ με γαλοπούλα και τις σαλάτες και τσουπ μας πετάς αυτό στα μούτρα.... :cry:

εντιτ. τούφα το έχω ξαναδεί που το έχεις ποστάρει αλλά δεν είχα ποτέ το χρόνο να το δω αναλυτικά. θα το ψάξω για να καταλάβω.

Δημοσ.

Δεν παιζω! Εδω θα μαθεις λεπτομεριες: https://docs.google.com/document/d/1aiHSPoto_YqsNTDvL-g60nytMnyH-CJcCbiAx1IEUYM/edit

http://en.wikipedia.org/wiki/Ketone_bodies

Στην αρχη νιωθεις σκατα, ειναι ακριβως οπως τα λεει η κοπελα. Μετα το σωμα σου αλλαζει και εισαι μια χαρα μιας και αλλαζει ο οργανισμος σε αυτα που καιει (καις λιπος για να φτιαξεις γλυκοζη ωστε να λειτουργει το σωμα σου οκ).

Το βραδινο μου χτες ηταν λιγη μαριναρισμενη ψητη μελιτζανα, 4 μικρες ντοματες, κολιανδρο ψιλοκομενο με σκορδο και καυτερη πιπερια, 1 μεγαλο κομματι φετα και 1μιση μπουτι κοτοπουλο.

edit: σαν θρησκος προσηλυτιστης ακουγομαι

Δημοσ.

Με αυτο τον τροπο? 20> γραμμαρια καθαρου υδατανθρακα την μερα. Αλλοι το κανουν με 30. Καθαρος υδατανθρακας = υδατανθρακες - φυτικες ινες. Αλλα δεν μπορεις να φας παγωτο με σπανακι και να εισαι οκ, πρεπει το φαγητο που τρως να εχει τις φυτικες ινες. Για να ξερω οτι ειμαι σε κετωση, κανω τεστ ουρων καθε μερα. Οι 100 ταινιες για το τεστ εχουν 5-6 λιρες.

Δεν ειναι για ολους η διαιτα αυτη, δεν ειμαι ειδικος. Για μενα ειναι μια χαρα μεχρι στιγμης. Τρωω σχεδον τα παντα που μου αρεσουν.

Για πρωινο δεν ειναι απαραιτητα τα αυγομπεικονια, εχει και αλλες επιλογες.

Δημοσ.

Βασικά δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω τα παραπάνο link, έλεγα μήπως έχεις γενικά καμιά ιδέα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...